Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duszek01

A już myślałam,że Go odnalazałam...

Polecane posty

Gość kogo szukasz

Tego nawet ja nie wiem:( Czasem wcale się nie znajduje,ale mam przeczucie,że Ciebie czeka...:)) i to nawet niedługo:)

Gość emanuelle..
Ja też tak myślałam... Heh...

Gość Twój Skarbek
Duszku! Wiem, popełniłem wiele błedów, nie powinno się wydarzyć to co się wydarzyło! Bardzo Cię prosiłem o pomoc, tak ciężko mi było! Nie dawałem sobie rady z nerwami! Wiedz jedno, że ja na prawdę bardzo Cię kocham! Bardzo żałuję tego co się stało! Tak bardzo chciałbym dać Tobie szczęście! Dziś rano byłem u psychiatry, stwierdził depresję nerwicową, albo nerwice depresyjną. Zapytałem się jak długo trwało moje splątanie, Pani Doktor stwierdziła, że od jakiegoś roku! Dostałem 3 leki przeciwdepresyjne i przeciwlękowe! Tak bardzo potrzebowałem Twojej pomocy, ręki, którą do mnie wyciągniesz, pomożesz, zrozumiesz!!! Ja naprawdę czekałem na Ciebie całe życie, nie zdarzyła mi sie jeszcze miłość tak prawdziwa! Taka wymarzona, jedyna na całe życie. Przepraszam Ciebie za wszystko, mam nadzieję, że mi kiedyś wybaczysz! Chciałbym Ci nieba przychylić! Tak bardzo Cię kocham! Twój i Tylko Twój na zawsze Arek!

Gość Twój Skarbek
Mi nie jest do smiechu, straciłem miłość swojego, życia... Taka już się nie zdarzy! Trudno sie przyznać do błedów. Niewiele osób to potrafi. Tak bardzo bym chciał cofnąć czas! Ja to potrafiłem, przyznać się do swojej słabości, a jestem wyśmiewany!

Gość Po prostu nie wiem
Cały świat mój cały wielki świat to w Twych oczach śmiech to w Twych oczach blask Milion gwiazd i tysiąc pięknych miast nie potrafi mnie zachwycić tak. Więc niech po kres oceany lśnią nie dla mnie szczyty gór skryte mgłą i na nic czar egzotycznych plaż od kiedy w myślach mam Twoją twarz. Paru słów zaledwie kilku słów potrzebujesz by zdarzył mi się cud Nigdy nikt przed Tobą nigdy nikt nie uczynił świąt ze zwykłych dni. Więc niech po kres oceany lśnia nie dla mnie szczyty gór skryte mgłą i na nic czar egzotycznych plaż od kiedy dobrze znam Twoją twarz Kiedyś tak przerażał mnie ten świat dziś go schować chcę w ramiona swe To co trwa co Twoje imie ma jak słoneczny blask ogrzewa mnie Więc niech po kres oceany lśnią nie dla mnie szczyty gór skryte mgła i na nic czar egzotycznych plaż od kiedy kocham tak Twoją twarz Ewa Bem "Cały świat"