Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markotny_88

czemu znowu Ja tak pechowo trafiłem

Polecane posty

Gość markotny_88

Juz od blisko a nawet przeszło miesiąc piszę z pewną dziewczyną , bardzo mi się podoba ale jest problem ... (jak to w moim przypadku już stało się z resztą "tradycją" ) wciąż ubolewa nad byłym (7 miechów byli razem) ;| , dała mi do zrozumienia że na cokolwiek w jej sytuacji w danym momencie jest za wczesnie aby sie wiązać , ale podkreśliła że możemy spróbować ... i tu rodzi się moje zakłopotanie i mętlik :( czy to była zwykła zmyłka / na odczepnego , czy ona potrzebuje jednak czasu ?, chce mnie może w ten sposób poznać ?, czy narzucać się jej zabiegać o względy już teraz? , czy być wobec niej obojętnym ?( z resztą pare razy proponowałem jej spotkanie..i nic zawsze jakaś wymówka ) , dodam że dosyć często pisujemy ze sobą jest naturalnie zabawnie gadamy o wszystkim tylko nie o temacie "my" .... czy ona da mi szanse jak stosunkowo długo będe musiał czekać , zarówno nie chcę zostać tylko jej kumplem , kumplem bym mógł zostać jeśli by nic z tego nie wyszło , chodz wtedy wolę się pożegnać na zawsze ... :(

Gość zasadnicze pytanie
witaj we "friendzone

Czizaz. Facet :O Powiedz jej prosto z mostu - podoba ci się, chciałbyś z nią się spotykać, ale nie zamierzasz być teraz jej rushoffą podusią do wypłakiwania. Więc niech ci da znać, jak będzie wiedziała, czy chce już mieć chłopaka, czy nie. Ewakuuj się i odczekaj.

Gość markotny_88
no właśnie już jej wyjawiłem swe nastawienie wobec niej wyszło to nawet całkiem przypadkowo w czasie pisania , i wtedy dała mi znać że to za szybko , to potrzebuje czasu ...

Gość co ma na mysli
mowiac Ci ze "sprobujemy"? dawno sie rozstala?

Gość markotny_88
mówi że możemy się spotykać , spróbować i zobaczyć co z tego wyjdzie (biorąc pod uwage odstęp w czasie kiedy będzie gotowa) wtedy mi tak napisała bo dosyć wczesnie ją swym oświadczeniem zaskoczyłem ( prawie na początku znajomości ) / jakoś na poczatku stycznia z nim a raczej on z nią zerwał ( nie wnikałem dokładnie kiedy ale domyślam się że chwilkę po tamtym poznała mnie )

Gość smierdziel
czlowieku :o zrozum jedno, jakby cokolwiek od ciebie chciala to by nie pierdolila o zadnym "za wczesnie" jak ci nei pasuje to co jest to sie od niej uwolnij i nie daj tak traktowac jak sobie pozwolisz, tak cie bedzie traktowac do czasu az nie bedzie juz "za wczesnie" bo ona kogos spotka i przestaniesz jej byc potrzebny :D

Gość co ma na mysli
to moze poczekaj troche cierpliwie :P nie powiedziala Ci w sumie nie:-) miesiac to w sumie krotko sie znacie, poczekaj troche i zobacz moze jak bedzie

Gość smierdziel
ty "pomagamy"... czy ty myslisz ze to kogokolwiek obchodzi? spierdalaj z laski swojej z tym gownem moze? :o

Gość czesc zupopomidorowa
deprim dziala? :)

Gość smierdziel
:D a myslalem ze to ja nie mam ciekawego zycia :o :D

Gość co ma na mysli
ban juz pora spac:-)

Gość co ma na mysli
jutro tez jest dzien ;-)

Gość markotny_88
dojrzałem ją kiedyś w towarzystwie kumpla , wypytałem go póżniej co i jak znalazłem kontakt i się zaczęło ,/ problem w tym że albo ona nie ma czasu (nauka , opieka dziećmi sióstr albo znowu co innego) z pewnością myśli że zaraz na pierwszym spotkaniu zacznę się do niej zbliżać ( może ona woli poczekać żeby spotkanie w pozniejszym czasie mogło się udać i wyszło coś z tego , tak to rozumuję)

Gość swerwrwe
Eee... nieprawda. Gdy ja poznałąm swojego męża - uczciwie powiedzialam mu, że wciąż kocham byłego i nie mogę o nim zapomnieć. Powiedział że przeczeka i zobaczymy.... Po paru miesiącach nie wyobrażałąm sobie bez niego życia, zakochałam się na zabój, ex poszedł w mojej pamięci w odstawkę, nowego pokochałam o wiele, wiele bardziej. Potem mi się oświadczył... potem wzieliśmy ślub :)

Gość markotny_88
swerwrwe , a zabiegał o Ciebie z miejsca mąż czy czekał ? , nie chcę popełnić błedu aby jej do siebie nie zrazić :( , i tak nieraz napisze jej miłego sms-a , wierszyk czasem coś zabawnego... moż e to jest dobrym początkiem

Gość swerwrwe
Zabiegał właśnie. Tylko ja w przeciwieństwie do Twojej lubej nie zbywałam go, nie odwoływałam spotkań. Właśnie chodziłam na nie chętnie, ale w ramach odstresowania się (a nie zainteresowania tym facetem), aby nie mysleć o ex. Na początku traktowałam to bez zobowiązań, a jego jako lek na moje rany. On się nie poddawał, bardzo mu na mnie zależało. A potem... mi coraz bardziej zalezało aż w koncu nie mogłam sobie wyobrazić bez niego życia. Z perspektywy czasu uważam że stało się bardzo, bardzo dobrze że nie jestem z tamtym. Z obecnym mam dosłownie życie usłane różami, bardzo się kochamy. I jest to miłość taka dojrzalsza, bo zbudowana najpierw na poznawaniu się, zamiast na rzucaniu się od razu na głęboką wodę.

Gość swerwrwe
Pamiętam jak szłam na pierwszą "randkę" z mężem, to przepłakałam całą noc, tak bardzo nie chcialam żeby to był on, tylko mój ex. Strasznie tęskniłam. Uważałam że nigdy się już nie zakocham. Nowy miał w jakiś sposób zastąpić exa. Lojalnie uprzedziłam go o tym, że nie wiem jak będzie. Wiedział to, ale się nie poddawał. Oczywiście teraz mi trochę głupio że tak podchodziłam do niego na początku, ale... nie ma tego złego... :)

Gość markotny_88
No w moim przypadku chyba też nie zaszkodzi spróbować , z czasem w końcu da się namówić na spotkanie

Gość swerwrwe
Wiesz... osobiście sądzę że to wchodzenie na niebezpieczny grunt. Dobrze wiem, ze wtedy na początku związku z mężem, gdyby zadzwonił mój ex - rzuciłabym nowego bez wahania i poleciała do tamtego. W sumie do tej pory dziwię mu się dlaczego wtedy się w to pakował, gdy ja kochałąm innego. W Twoim przypadku widzę że jes jeszcze gorzej, bo laska nawet nie chce się spotkać? W takim razie może po prostu nie podobasz się jej?

Gość markotny_88
czy ja wiem , w równoległym czasie , tzn przed tym jak wypytywałem kumpla o jej namiary znalazłem ją na jedym portalu randkowym i ku odziwo pierwsza zaczęła dawać sygnały , z resztą chętnie ze mną pisze sama zagaduje nawet czasami męczy :) co mnie cieszy ;p , a tak raczej nie postepuje osoba która była by niezainteresowana ( wspomne ja mam 22 ona 19 lat)

Gość swerwrwe
No to zabiegaj i nalegaj, ale musisz liczyć się z tym że gdyby np. ex chciał do niej wrócić, to ona się zgodzi.

Gość markotny_88
no z tego co zauważyłem widziałem właśnie jej ex pisał coś do jej zdjęciami na n-k , i sam nie wiem co o tym myśleć , komentarze ma takie dwojakie , cukruje jej inne że niby żałuje na innych znowu zupelnie co innego , nie chce być i wyjść na wścipskiego i jakiegoś zazdrosnego ale troche mnie ten fakt zmartwił i to było zaraz po walentynkach

Gość co ma na mysli
moze byc jeszcze zagubiona po rozstaniu, badz przy niej, wspieraj i okazuj ze jest dla Ciebie wazna, mysle, ze tu potrzeba czasu:-)

Gość markotny_88
;) ok będę się starał , w sumie co mi innego zostało do roboty jestem gotowy poczekać :) , dzięki za rady i wsparcie , jakby co będę informował o dalszych postępach w akcji :)

Gość markotny_88
nie no z tym działaniem to sobie dłuuuugo poczekam ;/ , dziewczyna ciężkiego kalibru , na szczeście jade za granice to sobie ją wybije z głowy ...nic tu po mnie ciao ... jak by co dam znac ;)

Gość co ma na mysli
a co sie dzialo?