Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcony123456789

co mam o tym myśleć

Polecane posty

Gość zakręcony123456789

witam jestem z kobitką jakies 3 miesiące , obydwoje mieszkamy razem dziewczyna ma 28 lat ja 27 lat jak zwykle jestesmy po przejsciach do wczoraj wydawało mi sie że wiem na czym stoję " budujemy związek " ona często mówi mi ze mnie kocha i że życ nie potrafi bez ze mnie a wczoraj stało się to : "... zadzwonił do niej kolega z którym kiedyś coś kręciła ale on wyjechał i tylko od czasu do czasu ze sobą rozmawiają telefonicznie , no i wczoraj rozmawiali ja byłem przy tej rozmowei dziobałem coś na kompie a ona nie zwracała na mnie uwage ze jestem i normalnie z nim flirt przeprowadzała mało tego koles głośno mówił i co nie co słyszałem , np proponuje jej wspólne wakacje we dwoje a ona nawet przy mnie mu nie odmówiła tylko tekst ze nie ma czasu, a jak sie jej pytał co u niej słychac to mówiła że wszystko po staremu...!!" po jej 30 minutowej rozmowie poruszyłem ten temat ale ona zachowywała się jak by nic sie nie stało mało tego powiedziała że koleś nie lubi jak o mnie ona z nim rozmawia bo go to wkurza - co za tekst poradzcie co mam robic bo niby ich nic nie łączy a tu wczoraj normlanie swoim usza i ocza nie wierzyłem może cos ze mną nie tak ale ja jestem starej daty

Gość mądrość kafeteryjna
myślę, ze to cienka prowokacja, lub masz już poroże większe niż jelenie podczas rykowiska :O 🖐️

Gość bogna.47
Ma tupet dziewczyna, nie ma co! Zapytaj ja czy chce byc z toba, czy z tamtym, bo jeśli budujecie związek, to nie na zasadzie, ze ty cichutko, a ona na prawo i lewo flirty. Albo zrezygnuje z takiego zachowania, albo nie widze tu różowej przyszlości. Może ona tak specjalnie robi, żeby wzbudzic w tobie zazdrosć? Mi by taki układ nie odpowiadał. Albo ty, albo on.

Gość zakręcony123456789
więc ja jej powiedziałem ze nie chce grać drugi skrzypiec ona że nie gram i że źle to odebrałem , mało tego mówiła mi że próbowali kiedyś ale im nie wyszło i że to tylko kolega a tu dziś rano zapomniała wyłaczyc profil na moim laptopie z nk wiem że nie powinienem ale otworzyłem jej skrzynke nadawczą i w wrześniu koleś był tu na miejscu a ona mu pisała takie rzeczy"...całuje mocno moja myszko...""...pragne się przytulic i coś " itd . Poidkreslam ze jesteśmy razem od grudnia wiec to był czas przeszły ale jak zapytałem się o to to ona mi powiedziała ze to takie koleżenskie zwroty mało tego jak zapytałem co robiliście jak on tu był to ona że sie bawiliśmy a ja jak wyglądąła ta zabawa a ona że normalnie jeździli razem tam i uwdzie ale sexu nie było a ja na to jasen ale tuliłas sie itp ona nie zaprxzeczyła. Ja nie pozwoliłbym sobie po pierwsze na taki sposob rozmowy z kolezanką to raz dwa nie bronił bym jej a ona teks" czemu sie go czepiam" ją juz z nim nic nie łączy a gdy pytam kiedy ma być bo słyszałem 20 lutego to ona że juz nie przyjeźdza 20 tylko później bo ma jakies wazne sprawy .. Zapytałem wprost cyz chce sie z nim spotkac powiedziała że jesli nie chce to sie nie spotka odpowiedziałem ze nie niechce jej tego zabraniac ale co mam kurna robic ?

Gość mądrość kafeteryjna
ok,zmieniam zdanie: jesteś naiwny i prostacki, wart jesteś takiej idiotki, bo na nikogo lepszego nie zasługujesz, jak dostaniesz kopa w zad od życia, to nauczysz się wybierać te odpowiednie kobiety :O