Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luska09

uwolnić się raz na zawsze?!

Polecane posty

Gość luska09

z moim chłopakiem hmm nie wiem czy to wogole mozna tak nazwac ale niech bedzie.. znamy się 4 lata.. bardzo go kocham.. swiata po za nim nie widze.. tylko ze nie potrafimy byc ze soba.. zrywalismy kontakt juz chyba z 6 razy a potem wracalismy i tak wkólko.. nawet jesli bym chciala ułozyc sobie zycie z kims innym to wiem ze juz nikoogo tak nie pokocham, bo uwazam ze taka miłośc zdarza się raz.. a najgorsze jest to ze on mi nie pozwala zapomniec o sobie i ulozyc zycia na nowo.. bo jak juz prubuje to on zaczyna sie odzywac na nowo i chce sie pogodzic, i takie tam rzeczy. a ja wtedy nie potrafię wytrzymac, tak strasznie go kocham :( macie jakis sposob zeby sie uwolnic raz na zawsze??

macie jakis sposob zeby sie uwolnic raz na zawsze??" żeby sie uwolnić to trzeba chcieć :D a z tego co widzimy na załączonym obrazku bardzo lubicie sie bawić w zrywki i powroty :) podoba wam sie taki stan rzeczy , więc śmiało możecie bawić sie dalej :D

Gość mądrość kafeteryjna
musicie sprobowac zbudowac staly zwiazek oparty na dzikim seksie, wspolnych zainteresowaniach i hobby. szaczunek, zrozumienie i milosc sie nie licza :classic_cool:

Gość luska09
bardzo smieszne :(