Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigy się nie całowałem 26

Czy są tu dziewczyny, które jeszcze się nie całowały z żadnym chłopakiem?

Polecane posty

Gość Nigy się nie całowałem 26

Ja nie wyobrażam sobie całować się z dziewczyną, która już całowała się z mnóstwem chłopaków. Przecież przez pocałunek przenosi się nie dająca się do końca wyleczyć a jedynie czasowo zaleczyć choroba - opryszczka.

Gość robert89
Racja, to nie jest normale. Korzystaj dopóki jesteś jeszcze młody.

Gość speczjalist
opryszczka zarazisz sie gdy widoczny jest wykwit na skorze a pozniej strup. ewentualnie wczesniej gdy juz sa objawy swedzenia u calowanej osoby. wiem, bo mam opryszczke a zarazilam sie w przedszkolu (chyba wycieral sie ktos zaopryszczkowany w moj reczniczek). terz jak mi sie opryszczka zrobi to nie caluje sie z moim facetem i jakos go nie zarazilam (4 lata razem)

opryszczką to się mozna zarazić jak jest ten pęcherzyk z płynem już widoczny. w płynie surowiczym własnie przenoszone są wirusy. jak skóra jest cała i nienaruszona to nie ma ryzyka zarażenia.

nic wszedłem na kafe i testowałem te durne kody w twoim temacie wybacz :classic_cool: a ty i tak już sięcałować nie będziesz zostaniesz starym kawalerem wariatem taka karma możesz jeszcze pójść sięleczyć do psychologa może w 2 lata ciebie wyprostuję

Gość dostan sie do psychologa
na nfz :O bedzie czekal miesiacami i kolejne wizyty beda po dlugich przerwach, bo wczesniej sie nie da :O