Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naatallia

Sukienka- wasze opinie

Polecane posty

urocza. obniżony stan dobry dla wysokiej panny młodej. dla mnie za goła na plecach

Gość Śliczna jest
Też właśnie chce mieć z obniżonym stanem ale ta jest zbyt strojna..:) osobiście wole skromniejszą i bieliteńką:)

Gość CUDOWNA11
Jest przepiekna! Jaka to firma? Nie widzialam zeby ktoras miala w ofercie takie cudenka :)

Gość CUDOWNA11
Gratuluje dobrego gustu :) Ostatnio modne są albo wielkie bezy z diademami plus rekawiczki z odsloniętą dłonią ( najczesciej na wsiach) albo sukienki bez zadnych zdobien,tzw koszule nocne, zero bizuterii, efekt - panna mloda idąca do komunii a nie do slubu... Najczesciej u damulek z duzych miast. Oczywiscie są wyjatki ale takie tendencje obserwuje u znajomych dziewczyn a ze sporo podrozuje, bywam na wielu slubach w roznych czesciach polski i widze te pozal się Boze "trendy". Wszystkie te dziewczyny wyglądają kiepsko a czasem po prostu bardzo niekorzysntnie. Przesada nie jest dobra w żadną strone a ta sukienka jest z tych idealnych, w sam raz. Rzeczywiscie dla wysokich, no i tych mlodszych panien mlodych :) Przynajmniej ja mam taką wizje :)

Gość jak czytam takie cudowne
jak cudowna11 to zawsze mnie zastanawia, z jakich zrodel czerpia wyglaszajac sądy typu " Ostatnio modne są albo wielkie bezy z diademami plus rekawiczki z odsloniętą dłonią ( najczesciej na wsiach)" - o to wiejskie upodobanie konkretnie mi chodzi. z racji licznej rodziny i znajomych w wieku wyjsciowym;) czesto bywam na weselach i jakos podobne tendencje widze i na wsi i w miescie.