Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz więcej samotnych

Przeciętne osoby dziś chcą mieć partnera albo atrakcyjnego albo żadnego...

Polecane posty

Gość Coraz więcej samotnych

Przeciętna dziewczyna marzy o księciu z bajki, przeciętny chłopak o księżniczce. Innych partnerów nie dopuszczają. Skutkiem tego są sami, bo ani ta przeciętna nie zechce przeciętnego, ani ten przeciętny przeciętnej. Wybierają samotność

Gość Trudne pytania............
ja jestem przeciętna a mam przystojnego faceta od 5 lat :)

Gość kkarroollina
bo sa same chude pedałki a dziewczyny to kurwy

Gość koxow jest duzo

a zazwyczaj sie zwraca uwage na koxów na normalnych kolesi nie zwracacie uwagi :P

Gość koxow i gangsterow

Gość untermensch
no i pewnie ze tak jest. marza o ksieciu i maja do tego prawo, zeby wybrac samotnosc zamiast bycia z jakims przydupasem albo jakas szkapa - mimo ze sami sa kiepscy

Gość untermensch
ja tak mam, jestem dosc przystojny i bardzo wysoki oraz inteligentny ;) ale nie az tak jak marlon brando ani johny depp. i coz skoro mam pragnienie bycia z piekna kobieta, skoro tak piekna, zeby zadowolila moje potrzeby estetyczne, moze powstac tylko w mojej wyobrazni? za duzo bajek na swiecie, potem nikgo sie nie akceptuje. a jak juz bym taka spotkal to pewnie nie mialbym jej niczego do zaoferowania ;)

Gość kasiafrania
www.e-halo.pl/

Gość do untermensch
dlatego lepiej byc samemu

Gość woocekaczka
No, jak czasem widzę np. w markecie - facet jak z obrazka, super ciało, zadbany, wysportowany, sympatyczny wyraz twarzy - i podchodzi do niego kobitka z nadwagą, ze skrzywionym ryjem, wsciekła na caly swiat, i zaczyna go rpzestawiać, ze mleko nie takie, a śmietana miała byc tłusta, a nie taka - to ja sobie myslę, ze ten facet chyba sobie nie zdaje sprawy, co by mógł mieć. Nie mówię o sobie oczywiscie :P Ja jestem zajęta :)

gówno prawda spotykasz kogoś kto Ci pasuje,iskrzenie zrozumienie i partner dla Ciebie jest najatrakcyjniejszym towarem jaki chodzi po świecie

Gość do Sami
ale jak ktos ma wymagania to oleje wiekszosc osob bez proby poznania ich

Gość Elmo.
jak ktoś patrzy tylko na wygląd to na pewno nie znajdzie takiej osoby, z którą będzie chciał być. co do tego powyżej to musi byś miłość bo skoro facet wszystko miał ok to dlaczego na co miał lecieć jak nie uczucie.

no oczywiście ze oleje ale to ich problem nie mój ;)

Gość kkarroollina
nie koniecznie na koksów tylko facet ma wygladac jak facet a nie jakas pizda 60 kg , a dziewczyny jak kurwy pod latarni

Gość żniwiarz
Za duzo romansideł vivy serialików, czasopism i reklam a zycie życiem kto się nie ogarnie ten obudzi się z ręką w nocniku

no fakt pełno takich facetów co mają 60kg i lasii co wyglądają jak :O

Gość lucian B
kazdy jest z tym z kim chce a wam zazdrosnicy chuj do tego

A nie pomysleliscie, ze ci przecietni szukaja pieknych dlatego, ze chca sie dowartosciowac.

Gość ubermensch
Najgorsze ze ZAWSZE cos nie pasuje. A to jakas cecha charakteru mimo ze wsyztsko inne jak nalezy, a to jakies dziwne poglady mimo ze wszystki inne jak nalezy albo plaski tylek mimo ze wszystko inne jak nalezy albo cellullit mimo ze wszystko inne jak nalezy a to jedna piers wieksza od drugiej mimo ze wszystko inne jak nalezy i tak dalej i tak dalej :/ i jak tu byc z kims, s koro za rogiem moze sie jednak czaic osoba idealna? ;) wystarczy poczekac rok dluzej... itd. :)

Gość ubermensch
albo brzydkie niezgrabne stopy mimo ze wszystko inne jak nalezy, a to pali fajki mimo ze wszystko inne jak nalezy, a to za malo imprezowa, a to za bardzo imprezowa, a to za malo inteligentna, a to zbyt inteligentna.

Cream, ale chyba nie szukasz idealu :P Pisalam o przecietnych ktorzy takich wlasnie szukaja i przez to sa sami.

Gość ubermensch
Najgorsze ze ZAWSZE cos nie pasuje. A to jakas cecha charakteru mimo ze wsyztsko inne jak nalezy, a to jakies dziwne poglady mimo ze wszystki inne jak nalezy albo plaski tylek mimo ze wszystko inne jak nalezy albo cellullit mimo ze wszystko inne jak nalezy a to jedna piers wieksza od drugiej mimo ze wszystko inne jak nalezy i tak dalej i tak dalej :/ i jak tu byc z kims, s koro za rogiem moze sie jednak czaic osoba idealna? ;) wystarczy poczekac rok dluzej... itd. :)

Gość Od dupy strony
Atrakcyjność jest ważna owszem. Mozecie sie nie zgadzac ale dla kazdego jednak znaczy to co innego, nie zawsze jest to powszechnie uznawany ideał. Poza tym dlaczego nie bierzecie pod uwage ze taka przecietna osobka woli byc sama nie dlatego ze nie chce jej zaden "atrakcyjny" gosc a dlatego ze nie moze znalezc osoby, która odpowiadała by jej intelektem, osobowoscia. Ja szukam tego czegoś i wcale nie mażą mi się faceci jak z obrazka jestem znacznie bardziej wymagajaca bo szukam normalnego i tu zaczynaja sie schody..............