Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz więcej samotnych

Przeciętne osoby dziś chcą mieć partnera albo atrakcyjnego albo żadnego...

Polecane posty

Gość a ja szukam idealu
poniewaz sama bede idealna -no prawie :)

Gość ewcia cholewcia
a ja jestem ładna i zgrabna i ponoc miła, a mam grubego i brzydkiego jak szrek faceta , który nawet nie ma grosza przy duszy. Ale jestem z nim bo go kocham! I co wy na to????

Moj chlopak jest dosc przecietny niski z brzuszkiem, niestety wszyscy moi znajomi sie smieja ze mnie z tego powodu :(

Gość ubermensch
Ewcia i zapewne jestes chlopczykiem :) prawda?

Gość ubermensch
a jak jak patrze na zony moich znajomych to nie wiem co w nich widza. ale ja po prostu jestem specyficznym czlowiekiem i potrzebuje specyficznej kobiety - jeszcze takiej nie spotkale, choc raz wydawalo mi sie, ze tak ;)

Gość Od dupy strony
ewcia cholewcia Własnie o to mi chodziło Facet ma to coś co Ci się w nim podoba Trafia w Twoje potrzeby Ja mam bardzo kobieca sylwetke (waska talia, duzy biust i szersze biodra) niska tez nie jestem 168 a podobaja mi sie chudzielcy i do tego nie wysocy chyba wzbudzaja moj instynkt macierzynski :) hahhahah tak gdzies kiedys słyszałam.........

Gość a ja szukam idealu
tzn mam juz swoj ideal na oku ale jeszcze mnie zajebiscie obrobia plastycznie abysmy do siebie pasowali plus musze trenowac z lusterm plynny niemiecki :)

Gość a ja szukam idealu
depeche15 masz racje ja kiedys spotkalam ksiecia - ale niestety tu kurestwo, przepraszam krolestwo - do ktorego zostalam zaproszona nie koniecznie odpowiadalo mi :)

ja to w ogole mam taka teorie ze 98% spoleczenstwa sa niewarci wielkiego poswiecenia. duzo sie na to sklada- dzisiejsza sklonnosc do hedonizmu, ludzka natura, odtracanie podstawowych wartosci. trzeba szukac perel i czasami podjac decyzje czy szukac jej w nieskonczonosc czy zrobic jak reszta i zadowolic sie tym co jest. wole to pierwsze :P

Gość a ja szukam idealu
spoko depeche zgadzam sie

Gość a ja szukam idealu
hm ja nie jestem perla - moze bede ale mimo to mam swoich stalych adoratorow :)

ja tam moze perla nie jestem, ale jestem sensowna i mozna ze mna pogadac :P najlepsze jest to ze ja wcale nie mam jakis wymagan co do wygladu/wyksztalcenia/ pieniedzy/pochodzenia. chodzi mi raczej o wewnetrzne wartosci osobowosc, charakter

Gość a ja szukam idealu
loooser nie ma nic lepszego jak byc nieswiadomie w zwiazku z kurwiarzem

Gość Od dupy strony
Należałoby przy tym pamiętać, ze samo czekanie na wyjątkową osobę nie zwalnia nas z obowiązku jej poszukiwań:P NIestety nie wiem czemu wciąz licze na to, że sama się zjawi w moim życiu. I ot tak jestem wciąż sama ...

Gość a ja szukam idealu
od strony dupy ja to czekam 1. na mojego chirurga plastycznego 2. na mojego lektora jezyka niemieckiego

Gość Od dupy strony
A na co Ci chirurg? Założyłaś, że najpierw zakochasz się w sobie samej? Czy wszystko co robisz jest wynikiem miłości do siebie ?

Gość a ja szukam idealu
milosc do siebie jest b wazna powinna byc nieograniczona

Gość rozgoryczona inna
moj facet własnie się wprowadził w zeszłym tygodniu i nawet się nie spodziewałam, ze z niego taka nieokrzesana kanalia! Zanim sie wprowadził to zawsze czysty i pachnący, elegancko ubrany, a teraz łazi po mieszkaniu w samych slipach, beka przy jedxzeniu i to tak obrzydliwie i wygrzebuje z uszu woskowine przy stole i przyłapałam go jak wyciera ją o kanapę!!!!! Mam zamiar dzisiaj mu wygarnąć to wszysytko i niech się wynosi. Tak się maskował cham jeden a teraz to widac jak mu słoma z butów wychodzi!

Gość a ja szukam idealu
rozgoryczona inna b mi przykro ze go wygonisz zrobilabym podobnie na Twoim miejscu

Gość sylwunia2222
dajcie spokój, przeciez tak naprawde to nikt nigdy nie bedzie zadowolony ze swojej drugiej połówki! Człowiek to juz takie dziwne stworzenie , ze zwsze chce miec lepiej od innych !! I niewazne, czy to partnera, dom, samochód, itd.

Gość rozgoryczona inna
no tak, ja nie słyszałam jeszcze o takim przypadku, zeby koles po kilku dniach był tak wyluzowany i zachowywał się jakby był moim męzem od conajmniej 30 lat! Zero kultury u chama!

Gość a ja szukam idealu
Rozgoryczona faktycznie zero kultury wyrzuc pewne zachowania sa akceptowalne ale nie wycieranie woskowiny s uszu czy substancji smolistych lub zielonych z nosa i wycieranie tymi ludzkimi wydzielinami kanapy albo pogadac, wytresowac zalezy na ile jestes osoba ugodowa :)

"I przez to coraz więcej ludzi jest samotnych i nieszczęśliwych" Aż tak bardzo nie znosisz własnego towarzystwa, że musisz być z kimś? "a zazwyczaj sie zwraca uwage na koxów na normalnych kolesi nie zwracacie uwagi " Jeśli "normalny koleś" wygląda jak krem to ja wolę być koks. Zawsze to jakiś upgrade dla człowieka.