Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda grażyna

suknia ślubna

Polecane posty

link nie działa, ale jakakolwiek jest taniej u krawcowej w stolicy w salonach są zayebiste ceny..

Gość newfolk
od 3000 wzwyż ale od krawcowej nigdy nie będzie tak wyglądała jak z salonu

http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_38,of995.html wklejam jeszcze raz. kurde, no wlasnie tu sprzedaje jakas babeczka za 1800 i ciekawa jestem o ile ta uzywana jest tansza od tej z salonu. Wiem ze warszawa jest strasznie droga i chyba wybiore sie na zakupy do łodzi albo do radomia bo słyszałam ze tam jest w miare tanio

no ja jak ja tylko zobaczyłam to się zakochałam :) właśnie ma bardzo dużo tych haftów na gorsecie i przez to pewnie boje sie znac cene, niestety :(

około 2500 mi się tak wydaje w górę.. krawcowa ci tak nie uszyje.. ja kiedyś dałam zdjecie sukni (na bal szłam) do krawca (30lat w zawodzie) i co i mi zjebał ją ... więc już nie dam krawcowi uszyc jakiejkolwiek sukni nawet najprostszy krój....Lepiej Kupic A materiały robota krawcowej może nawet wynieśc tyle co suknia...

radze przymierzyc czy aby napewno ta piekna suknia bedzie pasowala do Twojej figury, ja w niektorych pieknych sukniach wygladam tragicznie

no tak, to napewno :) tylko narazie chciałam się zorientować cenowo. może gdzieś znajdę podobną (o ile będę w niej dobrze wygladać) i faktycznie odpuszcze sobie szycie u krawcowej... lepiej jednak nie ryzykować bo to jednak ten jeden dzień w życiu...

Gość monnnniiiiiiiiii
suknie z madonny zaczynaja sie od 3 tys

a skad wiesz?? no to niewiem.... jak to będzie ta to albo poszukam tańszej i podobnej alternatywy albo poszukam używanej może. ta z tego ogłoszenia to nawet mój rozmiar....