Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzynamiii

chcę się poradzić Was

Polecane posty

Gość miedzynamiii

więc sprawa jest taka jestesmy ze sobą ponad 4 lata w czerwcu ślub kocham go, on mnie także- jestem pewna dba o mnie, jest troskliwy ostatnio gdy spędzalismy niedziele w domu, ja pichciłam, on poszedł pod prysznic na stole kuchennym był jego laptop wiec pomyslalam, ze sprawdze sobie pocztę na jego, po co mam właczac swoj patrzę a tu otwarta strona facebooka, jego konto, zalogowany włączony na stronie wiadomosci zobaczylam spis wiadomosci m.in jakichś kobiet oczywiscie babska ciekawosc wlaczylam jedna i patrze a on pisze jakiejs kobiecie- interesujące zdjęcie i wkleil link do jej fota profilowego do tego jakies rozmowy, on o mnie wspomina w nich, gadaja o poezji, filmach, ale jakies tam komplementy na temat zdjec- bardzo powściągliwe-ale są do tego z dwie, trzy inne takie kolezanki internetowe i teraz tak-nie chce mu robic mega awantury, bo wspomnial im ze jest z taka pewna dziewczyna, kocha ją, mieszka itd (o mnie) rozmowy nie są jakies gorszące itd ale sie zastanawiam, moze ja mu sie juz znudzilam?ze ma potrzebe ogladac fotki kobiet i im pisac, ze są te fdotki niezle (uwaga nie pisze im-jestes ładna, tylko reagowal na jakies fajne pomyslowe fotki, nie na samą ich urode) nie chce byc zaborcza, kocham go wiem, ze pewnie mnie teraz wyzwiecie itd ale ja po prostu chce sie Was poradzić, czy mam się martwić czy nie?

Gość gwoli wyjasnienia...
jak potrafisz, to sie nie martw...bo to i tak nic nie pomoze

Gość laukonnia
ojej jak mi pisze, ze jest z Tobą to nie ma zamiaru poderwania ich