Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa

DZIEWICTWO TO POWOD DO WSTYDU NIE OSZUJMY SIE!

Polecane posty

Mam 16 lat i chyba bym sie spalila ze wstydu gdybym jeszcze byla dziewica. Nie powiem w hihi jakim wieku je stracilam ale jud od "dosc dawna" nie jestem. I nie mowie tu tylko oczywiscie o dziewictwie analnynm ale normalnym tez. Ale wracajac do rzeczy jestem w liceum i dziewicami sa najwieksze wiesniary i paszczury ktore sie nawet nigdy nie CALOWALY 0_o a reszta dziewczyn jest juz dorosla i wiedza co to sex i prawdziwa przyjemnosc. Co to ma znaczyc ze jestes dziewica- to znaczy ze jestes ochydztwem i nikt cie nei chcial. Ja tak osobiscie uwazam i moje kolezanki tez

Gość Meleńka 88
heh to idiotyczne co piszesz drogie dziecko ... Jakie Ty masz wartości ? czym sie kierujesz w życiu ? Jestes uwazana za łatwą i tyle... Ten Kolo pewnie Cie nie pamieta juz :) ale jak masz takie Koleżanki to nic dziwnego ;] Ja natomiast mam 21 lat i jestem Dziewica i nie jest to powód do wstyu wrecz przeciwnie... Mam cudownego Chlopaka z którym jestem 3 lata :) a przede wszystkim jestem SZCZĘŚLIWA I nie jest ważne kiedy to zrobisz tylko z KIM :) warto czekac na ten moment i ta chwile niezapomniana mimo ze jest tak goraco :)

Pierdolisz jak potluczona a twoj facet pewnie dyma inne laski na boku. Zal mi cie ty pusta dziwko

Gość Almadonna
Ta, jasne. Nie opowiadaj bzdur, że tylko brzydkie dziewczyny w twojej szkole są dziewicami, bo to niemożliwe. Pewnie większość twoich kumpeli kłamie, bo co to za problem? Przecież nie sprawdzałaś, czy są dziewicami czy też nie. Ja sama jeszcze rok temu chodziłam do liceum i większość moich koleżanek była dziewicami i nie są to żadne paszczury. Także nie wiem do jakiej szkoły ty chodzisz, chyba o profilu kurewskim.

Gość Meleńka 88
Wyobraź sobie ze nie :) a Ty jesteś za mała i za pusta ... zeby cokolwiek zrozumieć:) !

Gość giga liga
utalentowana to Ty raczej nie jestes.....żal mi Cię dziecko.......w tym wieku to akurat nie jest powód do dumy.....lecz do wstydu.....

Gość miisiia
utalentowana szesnastko; mężczyzna, który dowiaduje się, że jego dziewczyna jest dziewcą 'zmartwychwstaje'; wiesz co to znaczy? oznacza to, że bardzo to mu się podoba - mam nadzieje że zrozumiałaś drogie dziecko

Gość krasulka
tak tak kobietki macie racje.ta dziewczyna chyba nie wie co pisze:( SZANUJ SIĘ......

Maleńka 88 wydaje mi się że nie wygrasz z tym tematem, po prostu pokolenie galerianek które robi laski i dają dupy za piwo albo za podwózkę samochodem ze szkoły do domu.

Gość stoooooooooooooo
co myśli sobie chłopak gdy dowiaduje się, że jego 16 letnia dziewczyna już od dawna nie jest dziewica?? odpowiedz sobie sama

Przepraszam a jednak widzę że masz spore poparcie. Więc walcz o swoje. Pozdro

Gość Meleńka 88
Wiem Bondek :) Dzięki , po prostu nie mogłam się powstrzymać i musiałam to napisać :)

szmaciaro nieletnia, sama jestes pusta dziwka :O no to sie wkurwilam. ty sie wolisz dupic z kim popadnie niz sie szanowac :O mam nadzieje ze zaden normalny facet cie nie chce poza potrzeba wytrysniecia ci na pysk :O a tyle pieknych lasek stapa po tym swiecie i sa dziewicami. nie wiem na jakiej planecie zyjesz ale chyba pokemonem z fotki jestes. a twoich talentow nie zauwazylam , chyba ze do puszczania sie na prawo i lewo ;) mam nadzieje ze zostaniesz z wiadrem i cieknacym luznym stolcem ;) pozdro .. uf, dawno sie tak nie wscieklam :P

Gość Ziomek123
Bo jesteś pojebana jak twoje koleżanki pusta szmato pierdolona! Dziewictwo to indywidualna sprawa a nie powód do dumy czy wstydu. To że jesteś pustą laleczką i każdy frajer cię puka to raczej on sie powinien szczycić że jakąś pustą szmatke przeleciał a nie ty. Ty powinnaś przed snem powtarzać jestem pierdoloną szmatą. Co ci szkodi zostan szmatą opierdalaj lody przy wiejskich drogach. Takie 16 latki są takie puste i żenujące szmaty. Co im z tego że dadzą dupy jak ten co ich rozdziewiczył ma je w dupie. NA DUPIE NIE WJEDZIECIE NA SZCZYT, a tylko na sam dół, bo słowo dziwka czy szmata to chyba najgorsze co może być. Takie laleczki jak ty dla mnie i chyba normalnych ludzi są zerem, śmieciem i szmatą, tak samo jak ci co cie pykali czy przelizali.

morda psy!!!!!!!!!!!!!

"Co to ma znaczyc ze jestes dziewica- to znaczy ze jestes ochydztwem i nikt cie nei chcial." He he, nie znasz facetów. Dorośniesz, zrozumiesz.

dobra wstydze sie i to bardzo, oj wstydze w wieku 16 lat nie myslalam jeszcze o dawaniu dupy :O

Gość Damski Krawiec
Drogie panie! Na Bliskim Wschodzie, jakieś 1K lat temu, gdy rodzina składała się by za kilka wielbłądów, stadko owieczek lub inne kosztowne dobra kupić młodzieńcowi dorodną samiczkę, mieli prawo żądać, by "towar" był nieruszany, z oryginalną "plombą". Czasy teraz są trochę inne. Ludzie wstępują w trwałe związki bliżej 30 - ki. Nasz ustawodawca łaskawie zdejmuje rączkę z dziewczęcego łona na 15-te urodziny. Ale do wszystkiego trzeba dojrzeć. Do seksu też. Każdy normalny facet, gdy usłyszy, ze "seks dopiero po ślubie" robi w tył zwrot mówiąc na pożegnanie kilka słów powszechnie uwazanych za obraźliwe.

Gość o jacie pierdziele
jestes bardzo dojrzala szkoda ze nie umyslem.

Gość Maciek89
Ja bym nie chciał takiej która już w takim młodym wieku dawała dupy. I to że sie uprawia z kimś seks to nie znaczy ze sie jest dorosłym

Gość Princton...ggh
Prowo? czy naprawde takie idiotki choda po swiecie? :D

Gość katita
dziewczyno jaka ty jestes pustaaaa....

Gość o jacie pierdziele
kiedys te jak ty je nazywsz,, wiesniary'' beda wartosciowym,,towarem'' na zone i matke a ty na co? bo ja wiem

Dwa lata temu skończyłam liceum i tam nikt się nie szczycił tym, że seks już uprawia.. To osobista sprawa. A ja znam wiele atrakcyjnych, fajnych dziewczyn, które mają 20 lat i jeszcze nie uprawiały seksu. Dla mnie to tragedia. A większość dziewczynek presji się boi i kłamią, że pierwszy raz mają już za sobą. Jak miałam 16 lat to się pierwszy raz pocałowałam, a o seksie to nawet nie myślałam. Dziewictwo w tym wieku to powód do dumy, tak samo jak w wieku 18 czy 20 lat. Jesteś strasznym pustaczkiem oceniając innych po tym czy uprawiał seks czy nie. Tzn. Twoja ocena jest przeciwna niż powinna być. Ten temat to albo prowokacja, albo autorka chodzi do jakiejś patologicznej dziwkarskiej szkoły.

Gość Maciek89
Niestety widocznie takie chodzą po świecie. Wystarczy posłuchać tych dziewczyn z gimnazjum. Aż mi żal ich :P

A poza tym, żeby facet przeleciał dziewczynę, to ona wcale nie musi być jakaś piękna. Wystarczy popatrzeć na te plastiki w kozaczkach i lateksach co to na każdej dyskotece nowego kolesia zaliczają:P I uważasz, że miarą dorosłości jest uprawianie seksu?:D

Gość fioletowomalinowa mamba. o.O
ja pierd***le zyjecie chyba w jakims komunistycznym swiecie kazda 16stka woli miec to za soba a nie pozniej powiedziec chlopakowi sorry ale nie bedziemy sie bzykac bo jestm dziewica i czekam do slubu czy cos takiego przeciez facetom po takim tekcie zalacza sie chcica i nie ma zmluj nie odpuszcza dopuki nie zdejma z ciebie sim locka i tak czy siak pojdziesz predzej czy pozniej w krzaki po jakiejs imprezie