Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiak12

moda- co nosić ?

Polecane posty

Gość sylwiak12

Proszę o radę. Mam 14 lat i chciałabym dowiedzieć się jak mam się ubierać, no wiecie co jest teraz modne i wogóle. dodam że raczej nie chodze w spódnicach ze względu na moje nie zbyt proste nogi

Różnie ,ładnie dopasowywać kolory..ja np. nie mam drogich ciuchów jakieś z lupa,jakieś z promocji,od siostry z cheerokie i hinola..a wszyscy mi mowią że się ładnie ubieram :]

Gość sylwiak12
tzn. uważasz że najlepiej na kolorowo ? ;)

Owszem ale bez przesady chodzi mi o kolory stonowane ,ciemne zielenie ,fiolety,niebieskie kolory..ale nie nosić ciuchów żółtych i kolorowych spodni,dresy są brzydkie wiec nie ubieraj! bo dziewczyny mają w nich ,,krzywe '' doopy XD bluzki mają wyć długie ..musisz miec czarną bluze w szafie to podstawa..w tym wieku ładnie wyglądają też białe sportowe bluzy z duzymi kapturami..co do butów to normalne sportowe ale nie tsakie wyrobiscie kolorowe jak sie teraz nosi bo nie pasuje do wszystkiego ^^

Gość glin b
a po co podążać za modą tak jak inni,nie lepiej mieć własny styl? :P ja na przykład wysmarowywuje swoje ubrania kauem,dzięki temu jestem po swojemu trendi :classic_cool:

Gość sylwiak12
co do butów to się zgadzam, ja mam białe adidasy z kolorowymi sznurówkami. Wkładam takie jak mi pasują do reszty ubioru :) A jeśli chodzi o długie bluzki to jestem dosyć niska czy to mnie dodatkowo nie "skróci" ?

w takim razie bluzkę musisz mieć do długości kości biodrowych do twojego wzrostu pasuje dekolt w literę v ,nie możesz mieć bluzek pod ,,samą szyje'' takie buty jak ty nosisz są fajne ja czasami nosze zielone bądź czerwone sznurówki do czarnych butów co do dodatków to mam pytanie jakiej masz długości włosy? twarz bardziej pulchną czy tzw. ,,kwadratową'' ? ^^

wiec możesz spiąć włosy w taki wyższy ,,kucyk'' ^^ i ubrać takie np . kolczyki orientalne ,,kropelka'' ja sama nosze podobne http://m18.m.staticedi.com/c/1a4/91968_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_1a4bab7ec132e3eeec26d4376bce1e02.jpg a takie mam na uszach fioletowe [tylko że mam mniej tych dodatkow na dole po zdjęłam] http://z4.ibutik.pl/ibutik106/e6eda858001ea8984b35ea96 tylko pamiętaj gdy zakładasz kropelki to nie zakładaj innej biżuterii ;] ładne są też kolczyki ,, kółka'' masz do mnie jeszcze jakieś pytania ? ^^

Gość sylwiak12
chyba więcej pytan nie mam, dzięki bardzo :) a co do kucyka to rzadko chodzę ponieważ mam grzywkę i jakoś tak dziwnie się czuje jak go mam, ale jeżeli już związuje to staram się właśnie dosyć wysoko.

Gość sylwiak12
jeśli ktoś jeszcze chciałby się podzielić swoimi spostrzeżeniami to zachęcam :) :)