Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darekthebest

co kobieta jest w stanie zrobić żedy przypodobać się mężczyźnie??

Polecane posty

Ja dla mojego rzucilam fajki. Moze nie calkowicie ale spoooro ograniczylam (1 na dzien). I w sumie zaluje. bo nastepnym razem jak bede chciala rzucic to tylko i wylacznie dla samej siebie. amen.

Gość Słowo Prawdy
ja mam ich dużo więcej, a właściwie to niezliczoną dla mnie ilość (bo liczę nawet takie sprawy jak czekoladę, telefon, czy szybka jazda samochodem)

Gość Słowo Prawdy
A jakie są te Twoje dwa?? Co?? Hę??

LubieSięZTobąDrażnić_WciązSucz masz racje są różne kobiety ale jak się zakochaja to zachowują się wszystkie nieracjonalnie uwierz :P

Gość
papierosy !! ( jednak od jakiegoś czasu palę epapierosa więc nie irytuje otoczenia i nie myję zębów 20 razy dziennie :) heh i zakupy :/ jestem w centrum handlowym conajmniej 3 razy w tygodniu !!! no ale jesli liczyc drobiazgi ... od platków sniadaniowych, od szpilek, od iternetu :P od tictac-ów - czujesz ze mam w torebce zawsze ok 12 pudeleczek !!! teraz to już wogóle szał bo wyszły nowe smaki :P!!!!!!!

Gość
moze racja ??? ja nigdy nie kochalam naprawde ... nigdy nie powiedzialam że kocham i chyba ... nie powiem heh i nie chcę oszalec z miłości !!!!!!!!!!!!!!!!!! :/

ja kiedyś byłam w stanie prawie ,że wszystko robić dla swojego faceta :o poważnie dzisiaj stałam się prawie feministka i to on nade mną skacze. A najlepsze jest to ,że jak ja nad nim skakałam to mnie zrzucił! jestem zdania jak już nieraz pisałam ,że faceci wolą gonić króliczka niż go złapać. Jak się odda facetowi w 100% to przestaje się byc atrakcyjną. Teraz on mnie rozpieszcza a ja wiecznie myślałam ,że to ja muszę nad nim skakać :P

Gość
miało byc NIE ZAKOCHALAM !!!!!!1 HEHE anie nie - kochalam :P choc moze lepiej swiadczy :P heh

Gość Słowo Prawdy
Od tic-tac'ów?!?! hahahahahahahahahah to niezłe :D a nad e-papierosem też się zastanawiałem, no ale przecież teraz/zaraz rzucę palenie, bo uzależnię się do Kafeterii :P Działa toto (e-papieros)? Ja się boję, że cały czas będę jarał i w sumie więcej tej nikotyny wciągał niż jak zapalę od czasu do czasu. To jak to jest????

Gość Słowo Prawdy
Czarna Porzeczka -> ja zdecydowanie jestem typem który nie lubi gonić królika i szybko się zniechęca, zatem nie ma reguły! Zupełnie poważnie teraz mówię (a właściwie piszę)

Gość Słowo Prawdy
cośtamcośtam SUCZ ->Kurde w morde, jak to nigdy nie powiedziałaś, że kochasz?? Taka młoda jesteś, czy taka trudnodostępna??

Gość
noooo od tic tac -ów ! nawet w tej chwili żrem pinacolade :P sa pyszne :D ja je gryzę więc ida hurtem :P a epapieros ?? ja nie pale go by rzucić ale aby nie SMIERDZIEC dymem !!!! I NIE MA OGNIA I ZAPACHU wygoda! i taniej duzo ... same plusy :D a o szczegołach poczytaj w necie ! naprawde się oplaca ! w kazdym kontekscie :D

Gość Słowo Prawdy
Czytałem o tych e-fajkach i obserwuję znajomych co je mają, jednak większość szybko wraca do tradycyjnych petów? Długo już z tym walczysz?

darekthebest - ale ja cały czas pisze o jednym facecie :) uwierz ,że kocha. Pokazał to nieraz jesteśmy razem już 2.5 roku rzucił mnie po roku razem ale po kilku tygodniach wróciliśmy. :) A on swoją miłość udowadniał już nieraz aż mi czasem głupio przed wakacjami wiele przeskrobałam a on wybaczał nie zawsze byłam święta.

Gość
w mailu mam 27 a naprawde 23 lata :P heh ale bylam w 3 powaznych ( powiedzmy ) związkach i ... no nie powiedzialam ... nie to że mi nie zależalo ale ... nie czułam ze to AŻ tak aby powiedziec "kocham" ...to taka powazna deklaracja !! a poza tym ja jestem dosyć ... oziębła emocjonalnie heh i trudno mi przychodzi okazywanie uczuć :D ale się "otworzylam" :/ echhh

Gość
pale to juz od .. 4 msc . i mnie odpowiada choc tydzien temu kupilam moje fajki heh jakos tak mialam zły dzien i musialam miec konkretnego papierosa ... wiesz dym i pet :P hehe matko straszne :P:D ale to tylko raz ...

Gość
upolować ??? tez wole, aby ktos na mnie czysto taktycznie zapolowal niz ... gonil ? :) he

darekthebest - ja jednak mam podstawy twierdzić ,że wolicie gonić :) np. łaził za koleżanka pewien facet chyba z rok jak ona zaczęła się nim interesować i zaczęli być razem to on zaczął olewać. Ja też wcześniej zanim miałam swojego faceta to zaobserwowałam to np za mną też łaził pewien chłopak codziennie dzwonił namawiał na spotkania ja się zgodziłam z 2 razy jak mi się spodobało to on cisza. Jestem zdania ,że trzeba im pokazać ,że nie da się sobie na głowę wejść i nie do końca dla nich tę głowę tracisz.

Gość
może i jestem ale czy w odniesieniu do "uczuć wyzszych" ?? nie jestem pewna ... :)

Gość Słowo Prawdy
Sucz -> nieźle, ale w stopce masz, że trzeba dzielić przez 4, a tu - jeśli chodzi o wiek - trzeba odejmować :P Rzeczywiście wykrętas z Ciebie 🖐️

porzeczko ogólnie mężczyżni mają chęć do zdobywania czegoś co niedostępne.Ale dzilą się na wile typów.Twój facet to inny typ lubi się zalecać

Gość
porzeczka ma sporo racji - mój były np. pól roku ba ponad pól roku próbowal zaprosic mnie na randke !!! jak idota jakie on mial pomysły zgodzilam sie przekonalam sie ze jest "inny" niz sądziła ( gdzie byla moja intuicja i instynkt samozachowawczy? ) oznawalimy się i związek pół roku razem ciągle pretensje ze nie mam dla niego czasu ze wole to ze tamto więc mowie ok kompromis !zaczęlam sie starać ... miesiąc ... zaczyna sie oddalać ... zdrada ... ja odchodze ... koniec love story :P:D jednak cos w tym jest :D

Gość
slowo prawdy - bo widzisz ja trafilam tu przypadkiem heh i ten mail byl kiedys zakladany w jakims tam celu i wpisalam ... po czym ... zostalam na kafe hehe :P i tak jakos wychodzi na to ze 27 lat a tu prosze .. taka gowniara :P