Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allgreeen

On ma inna!!

Polecane posty

Gość allgreeen

wczoraj sie dowiedzialam. szalal za mna. dzwonil l 10 r dzennie kochal, bzzykal, przytulal, callowal a teraz SIE DOWIADUJE ZE MA INNA ale problem jest taki ze ja wcale nie chce go kopnac w wielkie dE. chce zeby ja zostawil i byl ze mna i tak wszystkie najlepsze noce byll ze mna, spedzal ze mna tyle cczasu ze czyje sie zobowiazana ja wydupczyc ale jak jak

Gość algreen
hej hej

wcale Ci nie ulży :o a on nadal będzie zdradzał, bo zobaczy, że Ci to nie przeszkadza :)

A nie boisz się ,że jak wróci do ciebie to stwierdzisz ,że to nie to samo. Czemu nie masz żalu dużego ja bym wyła krzyczała i nie chciała z nim gadać nawet. Nie boisz się ,że nawet jak wrócicie i będziesz dusić w sobie to kiedyś wybuchniesz? Albo ,że on jak wybaczysz pozwoli sobie na dużo więcej i będzie cię okłamywał bo i tak wybaczysz:(

Gość ssmuuttnnee
jak sie dowiedzialas ?

Gość asiaaaaaaaaaaaaa
ja radzę kopnąć go w dupę, ale ty chyba nie jesteś normalna skoro chcesz nadal z nim być

Gość FOTEL
nic z tego nie będzie.taka jest moja koncepcja,tak ja to widzę.

Nie przesadzajcie nie znacie sytuacji:P Może warto dać szanse?? ale to zależy od ciebie. Ja gdybym kochała bardzo mocno a on by przysięgał zmianę to może bym wróciła. Ale długo odbudowywał by zaufanie.