Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafe negra

VISTA i kopia zapasowa- PROBLEM!

Polecane posty

Witajcie. Od ok 1.5 roku mam laptopa z Vistą. Jedną z funkcji jest wykonywanie kopii zapasowej danych (muzyka, zdjęcia etc). Jako, że w poniedziałek oddaję laptopa do serwisu, to postanowiłam taką kopię zrobić. Niestety, w połowie się przerwała i wyświetlił się komunikat o braku miejscu na dysku D. Jednakże część się skopiowała i zapchała mi jednocześnie dysk D. Moje pytanie- gdzie, w jakiej lokalizacji na dysku D mam szukać tych skopiowanych plików? Podczas procesu tworzenia kopii zapasowej wyświetliło mi jedynie fakt, iż kopia dokonywana jest na dysku D. Muszę usunąć wszystkie pliki przed serwisowaniem, ale także chcę zwolnić miejsce na dysku. Proszę o pomoc!

Gość wrzuć na luz_
zrobią ci kopię w serwisie

ale ja nie chce aby oni robili mi kopii :) chodzi o to właśnie, że chce wyczyścić dyski, wszystko mam już na płytach.

Gość a po groma się w coś
takiego bawisz i kopie powinny być zapisywane na dysku, nie na płytach ale kazać widowsowi wykonać kopię to jak na linę się rzucić normalnie trzeba było dane na płytki wypalić i z głowy

Gość a po groma się w coś
errata miało być na płytach, nie na dysku powinnaś te kopie zapisywać na płytkach ale najlepiej zrobić to samemu - ręcznie

kopie zrobiłam na płytach :) dodatkowo chciałam użyć owej funkcji no i mam problem