Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyytajaca

Czemu jesli facetowi nie zalezy nie odwazy powiedziec sie SPIERDALAJ mala czy ch

Polecane posty

Gość MONIKAAA91
WŁASNIE!!!!

Pierwszy wolny... masz całkowitą rację, kobiety nie są lepsze, ale już o tym pisałam. Niemniej jednak to nie kobieta mnie zraniła, tylko mężczyzna, więc piszę o tym co mnie boli... Nie umiem sobie pomóc, nie wiem jak... Wychodzę do ludzi, z ludźmi, staram się spędzać aktywnie czas, pracuję, mam dużo różnych zajęć, mimo to myśli wracają... Mówi się, że czas leczy rany, lecz ja w to nie wierzę... on tylko przyzwyczaja do bólu...

Gość a ja nigdy nie zrozumiem
Może spierdalaj to zbyt mocne słowa, ale myślę, że jeśli już się odchodzi, to należą się drugiej osobie jakieś wyjasnienia... Najgorsze chyba co może być , to takie zniknięcie bez słowa, bez wyjaśnień, a często się własnie tak dzieje. To okropne zostawiać sobie furtkę, robia tak chyba tylko niedowartościowani ludzie

Gość u mnie juz 5 dzien
milczenia :( co robi? dzwonilam pierwszego dnia i nic, a wiem ze zyje :( czasem mam ochote powiedziec mu wszytsko, wykrzyczec mu pod domem. 1,5 roku znajomosci!!!!!!! jak on mogl?:(

tez sie zastanawiam dlaczego ona mi nie powie ze ma mnie dosyc i wiecej nie wroci .a tak dostaje kopa w doope na kilka dni lub nawet kilkanascie i wraca jakby nigdy nic. tak jak teraz . nie raz mysle ze skoncze z nia wreszcie i doopa lamie sie i zowu jestesmy razem do nastepnego i tak w kolko . a tak jakby napisala spieerdalaj musialbym jakos przezyc :(