Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraaaakkkkkkkk

Raaaaaaatunkuuuuu!!!

Polecane posty

Gość buraaaakkkkkkkk

Przeczytałam w necie o cudownej maseczce cynamonowej, która miała mi wygładzić i uleczyć twarz z niedoskonałości. Do łyżki smietany dodałam odrobinę cynamonu i nałożyłam na twarz. W necie pisało, że na początku piecze twarz, ale trzeba wytrzymać. Mnie twarz strasznie piekła, miałam wytrzymać 10 min, ale po 2 czy 3 zmyłam to cholerstwo. Mam okropnie zaczerwienioną twarz. Na dodatek tłustą od tej śmietany. Jest strasznie podrażniona. Myślałam żeby zmyć tą śmietanę płynem do higieny intymnej, a później nałożyć na twarz zwykły krem nivea, ale wole już nic nie tykać. Przenywałam już dwa razy wodą. Jestem załamana. Pomocy!!!!

Gość buraaaakkkkkkkk
To co ja mam robić?! Ja już nie mam pojęcia. Może to zaczerwienienie samo zniknie?! Ratunku !

Gość ndglhSLgh
Wapno, cos odczulającego albo lekarz jeśli zacznie puchnąć, oby nie.

Gość hggfhfhghg
tez robilam ta maseczka i samo zniklo popewnym czasei te zaczerwienienie wiec spokojnie

Gość buraaaakkkkkkkk
Zauważyłam, że to zaczerwienienie trochę jakby zbladło. W tym stanie postaram sie ograniczyć kontakt z innymi ludźmi, bo wyglądam naprawdę strasznie... Zrobię sobie wapno, jak do jutra mi przejdzie to chyba zacznę więcej czasu spedzać w kościele... ;D Śmieszno to mi nie jest teraz... Nienawidzę cynamonu!

Gość buraaaakkkkkkkk
po pewnym czasie, czyli...?