Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarrriaSZCZ.

Przecież to niemożliwe...

Polecane posty

Gość MarrriaSZCZ.

Od zawsze bałam się ciąży bliźniaczej... Mam siostrę bliźniaczkę, a moja mama brata. W rodzinie męża również występowały wcześniej ciążę tego typu. Ginekolog już na wstępie uprzedzał mnie że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże bliźniaczą jest bardzo duże. Ponad 3lata temu zdecydowaliśmy z mężem że staramy się o dziecko. Ja już zbliżałam się do 30 zakończyłam dawno temu edukację mam stałą pracę mąż również jest ustawiony. Do szczęścia brakowało nam jedynie potomka.Po 2latach starań udało się zobaczyłam na teście ciążowym wymarzone 2 kreseczki. Szybko okazało się że nosze w sobie bliźniaki -szczęście było jeszcze większe. W październiku urodziłam 2chłopców(płci wcześniej nie chcielismy znać) - Aleksandra i Maksymiliana. Nie planowałam już więcej dzieci a tu proszę... 3tyg temu zobaczyłam na teście 2kreski dziś dowiedziałam się - 5tydz ciąży bliźniaczej... Przecież to niemożliwe! Z mężem się zabezpieczaliśmy....jestem załamana...przy 2 maluchów jest ciężko a co dopiero przy 4!!!!! Powiesić się!!!!

mpje gratulacje! to odwojny wozek i lozeczka juz macie hehehe .ale mialas niespodzianke

Moja siostra ma 5 dzieci i daje rade a wiek ich to 6,7 i 2 lata. Moja druga siostra jest w ciazy-nosi trojaczki. Ja urodzilam syna,ale lekarz powiedzial,ze kolejna albo jeszcze nastepna ciaza to na 100% bedzie ciaza blizniacza albo wieksza. Dodam,ze od pokolen od strony mojej mamy byly ciaze mnogie.Jakas pra,pra,pra..rodzila 2 razy po 4 dzieci.Babcia rodzila 3 razy blizniaki,prababcia urodzila 3 i reszta pojedyncze..:-o

No:) Pierwsza ciaze stracila:( Bylo to juz dziecko! A tu taka niespodzianka:D Ale w mojej rodzinie nikogo to juz nie dziwi.Dlatego ja sie boje kolejnej ciazy..Mialam ciezki porod a nie wyobrazam sobie rodzic np trojaczki..Moja siostra rodzila i jedne i drugie blizniaki SN:-o Mialy az o dziwo po 3 kg! To duzo jak na blizniaki w 8 miesiacu

Gość massakraaaaaaaaaa
ja bym sobie łeb odgryzła!! nie wiem albo z mostu skoczyła. Współczuję! :( jeszcze 2 dodatkowych i będziesz robić za prole z Orwella. Zresztą wszystkie tu trochę robią :)

Gość masakra co za głupie

Gość rfwfwef
Ożesz... Po pierwszych bliźniakach i przy takich predyspozycjach genetycznych ja bym się chyba wysterylizowała.