Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobanienaiwna

ktoś ogląda Tigerland?

Polecane posty

Gość osobanienaiwna

z tym głupim FC? Co sądzicie o tym filmie :( Ale sobie poczynał do 20 minuty - później poszłam. No co o tym sądzicie? W sumie jego debiut, no ale cóz... jakiś tam chłoptaś z Irlandii o wyglądzie uczniaka dostaje rolę, w której nie ma on wstydu wcale, nie wiem... czego można się spodziewać? Po rozwodzie. Jak uważacie? Kto jest winien? Co sądzicie o tym filmie? Szeregowiec Ryan z gołym tyłkiem nie latał. I dlatego dostał Oskara. Dosłownie. O ILE PAMIĘTAM. :( I to debiut to co dalej?

Gość osobanienaiwna
O nie - sorry jeszcze wtedy nie był rozwiedziony. No to po rozwodzie ta rola - przed rozwodem. Rozumiecie coś z tego? ??? Miał być reżyserem i koniec, a ożenił sie bo chciał grać. Nic innego na logikę nie zostaje - przykro mi. Od razu mu się nie chciało.

Gość osobanienaiwna
Moim zdaniem to zboczeniec od zawsze. I tyle :(

Gość osobanienaiwna
Naprawdę 2 wariaty - ta Bachleda miała tyle nie warzyć tylko se pooglądać jego filmy, o karierze porozmawiać. Nawet jak miała scenę rozbieraną to o tigerland, a ona puściła sie na dziecko - no tragos :( Moje zdanie oczywiście... niedobrze mi jak oglądam ten film, ale go obejrzę... ze względów... profesjonalnych powiedzmy ... :(

Gość osobanienaiwna
No już przejrzałam ten film - jak on tego człowieczeństwa tam broni ten Farel? Trochę reżyserki, rozebrali go, żeby zroumiał jak to jest łazić po nagu przed kamerą (chyba mu się spodobało?) no ale nie do końca...chociaż? No cóz... nie wiem co napisać. Może ktoś coś doda? Nie chcę przesadzić mimo wszystko. No niemniej Zosia a to... no ale późno. Na reżysera akurat, ale na ...gwiazdę? Przez scenę rozbieraną?

Gość osobanienaiwna
Weźcie coś napiszcie - oni go wzięli za inteligenta, a on jest takim półgłupim ciećkiem jakiego tam gra. I tyle :( Ale debiut. No niemniej zawsze lepsze to niż Zosia... chociaz... musiałby być Dartanienm żeby sie poprawić, nie? :(

Gość osobanienaiwna
Znaczy chciałam napisać w pewien sposób Zosia jest lepsza oczywiście, ale ta Zosia to mogła mieć 20 lat, a 15 to do psychiatry bo w końcu już lepiej żeby była tą gwiazdą Alicja bo raz była gwiazdą raz równą gościówka i zrobił się psychiatryk :( Niemcy myśleli że to gwiazda Wajdy, a teraz? Żona Farela nr 2. ?

Gość osobanienaiwna
No musieliby mieć teraz 2 dziecko i rodzina - co pozostaje. Forsa i zdrady. Teraz jej tłumaczą, że za Tigera wyszła. Tacy są. O ile to jest prawda, ale czemu nie. ?

Gość osobanienaiwna
To jest Tiger z Tigerlandu. Teraz już wszystko jest w miarę normalnie. Pewnie im chodzi, żeby 2 dziecko miała czy coś. I ja wykończą tym 2 dzieckiem bo i tak na karierę szanse zerowe. Najwyżej jakaś mała rólka - jak wcześniej. Zostawało naprawdę dziecko brać i spadać. No właśnie... żeby była biedna, dół społeczny. ? Pożyjemy zobaczymy - co o tym sądzicie?

Gość osobanienaiwna
Może w Wielkanoc ślub kościelny w Polsce - to pasuje. Już jakaś obrączka, slub kościelny dalej. A on? Przynajmniej będzie obiad jak przyjedzie z pracy. I ...Alicja.

Gość osobanienaiwna
ciekawe czy będzie to znowu coś jak chrzest ten ślub kościelny czy nie. Ale raczej tak - wszystko zamknięte , ślub - w tym samym kościele może nawet. I na brata jej - niech się ożeni to matka wnuka będzie miała w domu. I tyle :( I powie, że zrobił to, żeby modelka sobie życie ułożyła normalnie. A reszta też. On i tak już normalny nie będzie i nigdy nie był. Ale gdzie to jakaś miała napisane , że on jest normalny? No cóz... :( Co wy na taką wersję?

Gość osobanienaiwna
szkoda, że nie piszecie. Myślę nad jej zyciem. Ma jakiegoś chłopa, dziecko - cos jakby rodzinę? Dom, do którego każdy wejdzie i wyjdzie. On ma rodziców - ona jedno dziecko, dalej drugie? Nie wiem. Mieszkania nie ma swojego, niczego. Jak tu żyć? Sama nie wiem czy ma lepiej ode mnie czy gorzej. Forsa nigdy nie jej. A ja - oszukiwanie od 10 lat, kłamstwa, podłości, zniszczone życie w Polsce, zero mieszkania. I tak ma lepiej. Polska to gówno - masz rację Bachleda. I tyle :( Nie wiem zresztą, ale chyba ma rację tylko... co za 10-20 lat? A kogo to obchodzi :( Jedno jest pewne - na porodzie nic się w zyciu nie zaczyna. Naprawdę nic. Bo dziecko ma już 9 miesięcy. No to co sie zaczyna. Samodzielność. Nie wiem - sprowadzić dziecko do porodu to trzeba mieć rozum w ... i tak dalej :( Jedyny wniosek z całości jak dla mnie :(

Gość Pulchra88
Jak dla mnie to ani on aktor ani ona aktorka...pobawi sie nia i rzuci dla nastepnej.w slub nie wierze!a chrzest?katolicki?nie widze tego jakos.moze?

Gość osobanienaiwna
Mnie sie wydaje że ja też na lodzie jeste w życiu bo mi domu nikt nie przepisze, 54 lata siePASTWIĄ nade mną w Polsce, PASTWIĄ psychicznie jakieś zera jak te z Tigerlandu. Same zera w tej oświacie. Bez znajomoch nie ma po co tam łazić. 10 lat temu też oszustwo - myślałam że praca będzie dalej, ani grosza. Ale ta Polska to gnój. Gnojowisko jedno wielkie - STRASZNE. A teraz ? Tylko ruski i ruski? Ohyda :( POLSKA TO OHYDA a ZYDZI W POLSCE TO OHYDA RAZY MILION!!!! TO 200 MILIONÓW OHYDY jak Farel :(

Gość osobanienaiwna
To chyba wcale nie jest ważne w tym momencie - dla takiego farela. Dla niego liczy sie tylko forsa i co zrobić żeby dalej grać. No to rozwiedzie, dziecko odda i cos jej kupi. Może mieszkać w jego drugim domu, ale musi na siebie zarobić. Jak? Jej sprawa. Plus forsa dla Jordana. Nie wiem :(

Gość osobanienaiwna
Powiem wam jak ja żałuję że od razu nie nastawiłam się na zbieranie na mieszknnie w Polsce. Nigdy tego nie przestanę żałować. Takich mam pojebanych w łeb rodziców bo to tak trzeba nazwać. Tu nie ma niczego tylko mieszkanie. W życiu większych świń nie widziałam niż 2 świnie nienormalne piętro wyżej. Obym nie musiała na Wielkanoc ich oglądać . ich i ich PIRAMID. :( Boże ratuj mnie dosłownie od GÓWNIEN LUDZKICH !!! AMEN :(

Gość Pulchra88
Masz racje!w polsce to tylko dziwki i zlodzieje maja dobrobyt.polskie dzieci na stolowkach zupki jedza a te gnoje w rzadzie merolami ujezdzaja i kradna kradna kradna Ochyda!ludzie po studiach bez wsparcia bez perspektyw-brak mi slow

Gość osobanienaiwna
Wiesz ale Polska to naprawdę jest dno moralne. Ja też mogłam mieć inny zawód LEPSZY, ale się bałam swojej rodziny. Do dziś się ich boję. Matka od dziecka mnie okłamuje do dziś. Ja jej znać nie chcę. No ale jak można mieć normalną rodzinę w takim gnojoku? Nie da się. A moja matka? Ona od małego dziecka mnie oszukuje i to ohydnie. Jak ona może? po co ona mnie w ogóle urodziła? To jest TRAGEDIA. Nie chcę jej - od 25 lat łga, od małego.Jest głupia, ohydna, nie znoszę jej. Przez nią znowu zmarnowałam 4 lata. Co te babska sobie nie myślą? Że jedzenie i dach nad głową to wszystko? Ja w ogóle już tego nie rozumiem. Ja szkoły przez nią nie skończyłam, pracy nie mam pół roku, przecież ja ją zabiję jak nie wyjadę - do tragedii dojdzie i koniec. Co ta szmata sobie nie wyobraża i koniec :( Wszystko przez nią i koniec gadki szmatki jak dla mnie. Zero nie matka. Wariatka nieleczona na łeb, psycholka bez mózgu :( Debil na debilu, świnia na świni, ona kolejna pustka chora na łeb debilka. I koniec. :(

Gość osobanienaiwna
Ja ją mogę szanować na odległość . Na 10 km. jakaś gówniana Polska zeszmaciała ważniejsza niż moje życie, niż MOJE MIESZKANIE. Rozumiecie to? To WARIATKA NIE MATKA! SZMATA. ZERO. Koniec. Nigdy sie do niej już nie odezwę. całe życie mi zniszczyła - wszystko przez tę szmatę. Koniec!!!! :(

Gość osobanienaiwna
Polaki to gówna niewysrane, szmaty ludzkie, wszystkie możliwe przekleństwa na świecie i całe szambo świata - to wszystko Polska i moja rodzina. Pluję na nich. :(

Gość osobanienaiwna
Polaki to zera. ZERA ABSOLUTNE !!! :( I oby szczeźli w piekle :(

Gość ...nkj
idź się leczyć pierdolcu

Gość osobanienaiwna
witam dziś i przepraszam za wczorajsze słownictwo - dzisiejsze :( Ale mi się napisało zerowato :( Ale to wszystko prawda co najgorsze , ale kto zrozumie po dobroci? kto? do tej pory po dobroci nikt nic nie zrozumiał co mówiłam :( może po złości? :( No i co z tą Bachledą słuchajcie? Premierę Ondine już ma w ...Dublinie. Zero nagród za rolę czyli kiepsko grała - nic dziwnego. Teraz z kariery proszę się wycofać, skoro już jest żonaty to drugie dziecko i ...gotujemy od rana do wieczora. Zostaje dom w Hollywoodzie. No to Bachleda - nie. Czemu? Coś jej się nie podoba? No bo w sumie wszystko Ok tylko gdzie chciała z nim mieszkać - w irlandii. To kiepski pomysł, ale dobra , nie wiedziała , że ma tam nieczyste sumienie, ale pomijając ten "szczegół" to co dalej tak ogólnie? Bo 200 milionów też się szybko może skończyć. Czy to aż tak dużo? No zależy jak się żyje... :(

Gość osobanienaiwna
Ale macie gwiazdę - ja nie mogę. A przecież mogłaby sobie w Hollywood otworzyć restaurację nawet czy knajpę by jej kupił - U FARELA i niech gotuje jak umie. Zawsze coś. Dwoje dzieci i wszystko gra. Może być nawet troje, tak już każdemu oni zwisają - druga Jolie dosłownie. No ale Bachleda pewnie nie i nie i nie. Pewnie chwalą wszyscy kuchnię i tyle. A ona myśli, że dom dostanie. Dom już ma - ale jej mamusia. Ale on jest chytry, ale powiem wam wiecie co - ten cały Tigerland. On dostał tyle nagród żeby poszedł w reżyserkę , a on z tych nagród zrobił się gwiazdą. Czyja to jest wina? Nie wiem. Może coś było niedopowiedziane?

Gość osobanienaiwna
Jemu sie już dalej nic nie mogło udać, naprawdę. On marnie skończy moim zdaniem, ale to moje zdanie. A Bachleda też bo nie chce tak żyć. Czy to realne było w tej Irlandii mieszkać? A role? Gdzie miałby grać? W Wielkiej Brytani się rozwiódł no to to wiedziała, co to w Wielkiej Brytani dostaniesz po rozwodzie jak z irlandii jeszcze. No to cóz... skreśliła go - ale chyba za prędko. ? A może go słusznie skreśliła - czas pokaże...

Gość osobanienaiwna
Kto ma choć trochę rozumu to widzi jaki Farel to oszust. Jak diabeł. On jest diabłem da mnie :( a Bachleda drugi diabeł. Ona go kocha...