Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilibol extra

Ile potrzebujecie miesięcznie pieniedzy dla siebie??

Polecane posty

Gość xyzxyz
ja wydaje - tusz do rzęs ok 6 zł starcza na miesiac, półtora ale jest dobry i daje takie same efekty jjak te inne markowe - podkład - 6 zł tej samej firmy co tusz, doskonale sie rozsmarowuje i nie robi mi smug jak inne - puder w kamieniu ok 7 - perełki brązujące to latem ok 11 zł starczaja na cale lato - eyeliner kupilam w biedronce za 4.99 i jestem bardzo zadowolona - blyszczyk do ust 5 zł - chusteczki do demakijazu 6 zł starczaja na ok 2 mce - jedwab do włosow 10 zł co do kosmetyków nie kupuje ich co miesiac tylko kupuje np 2 /3 sztuki i staracza na długo, a ze czesto sa w drogerii promocje to cos sie dostaje gratis a ciuchy nie kupuje co miesiąc, odkladam po pare zł na wieksze zakupy i potem jedziemy na targ i dzinsy takie jak w sklepie za 100 zł kupuje za 30/35 co sie bardzo opłaca .

Gość ale co tu za biedota siedzi

Gość historyczka
nigdy nie patrzylam po takim katem

Gość mlodamamauska222
od 400zl do 2-3tys : ciuchy -kosmetyki ,buty ,bizuteria ,solarium,kosmetyczka ,fryzjer,perfumy,torebki nie pracuje ,moj maz uwaza ze ta suma nie ruhnuje naszego budzetu wiec kupuje

Gość a ja.............
krem do twarzy 35 zł tonik 6 zł krem do ciała 20 zł krem do rąk 8 zł puder 55 zł ale starcza na ok. 3 miesiące szampony i odżywki do włosów 40 zł tusz do rzęs 20 zł starcza na 3-4 miesiące pomadka do ust 7 zł lakier do paznokci 20 zł wyszło 163 zł miesięcznie:) chyba nie jest aż tak źle...:P ciuchy kupuję jak mi się coś spodoba, czasem nic przez 2-3 miesiące... ale jak już się wybiorę z mężem to tak ok. 300 zł, ale raz na pół roku czy nawet dłużej:)

Gość mama zamotana
yyyy jak mi starczy to pod koniec miesiaca kupuje sobie cos słodkiego;/ ale zazwyczaj brakuje nam ok 300zł na jedzenie

Gość mlodamamauska222
to ja moze wymienie : kosmetyki do włosow : odzywka na prosot wlosow henna wax -0k 18zl na miesiąc odzywka nawilzasajaca do wlosow f.kemon ok 80zl odzywka profejsonalna regenerujace -30zl odzwyka loreal professional absolu repair i solar sublime -za obydwie 90zł -odzywka polelna-10zl -serum na koncowki loreal-45zl -serum na kocowki regenerujace-15zl 0nablyszczacz do wlosow goldwell diamonds -30zl -ampupli na wlosy radical na porsot -60zl miesiecznie twarz:- krem pod oczy 8zl mleczko do demakijazu 20zl -balsam do ust tisane 8zl makijaz podklad estee laude double wear -150zl korektor helena rubentein magic concelear ok 100zl korektor na wypryski f.kryolan 80zl cienie f.nouba 2szt po 90zl roze do policzkow zale jakiej frimy przewaznie clinique ok 110zl szminka chanel -124zl blyszczyk lancome fever gloss -95zl eyeliner w kamieniu kryolan 30zl kredka do oczu ok 30zl tusz do rzes mybelline 20zl uslugi solarium 65zl karnet -miesiecznie kosmetyczka regulacja brwi i henna ok 30zl na miesiac fryzjer cieniowanie raz na 3 miesiace 40zl farby do wlosow joanna naturia 12 zl -2 sztuki ciuchy w zaleznosci jakie potrzebuje i jakie mi sie podobaja ,buty tak samo jeden perfum na 2 miesiace -ok 200-300zl ;)

Gość moje 2 grosze
ile mam tyle wydam :-)

Gość Zależy....
Miesięcznie ciężko ocenić, bo większość rozkłada się na kilka miesięcy, ale kupuję dla siebie: - jedzenie w pracy (nie mam czasu na gotowanie) + przekąski - dziennie do 30 zł - kosmetyki - raz na 2-3 miesiące do 200 zł - perfiuma raz na jakiś czas (raz na rok?) - od 150 do 300 zł - ubrania - raz na 3 miesiące wychodzi do ok 1500 zł (buty, rajtuzy, spodnie, jakieś grubsze rzeczy, bluzki) - zwykle co sezon coś kupuję 'hurtem' - książki/gazety - duuuużo - liczę, że nawet ok1000 zł rocznie - fryzjerka raz na 2-3 miesiące - 200 zł - jakieś leki (w stylu detoxy, pokrzywa, suplementy diety, kosmetyki na skórę trądzikową) - tu sporo idzie. Do 100 zł co miesiąc potrafi wyjść - inne przyjemności - zależy jakiego rodzaju te przyjemności ;) Od kilkudziesięciu złotych do kilkunastu tysięcy (ale tego się nie da policzyć - wchodzą w to szkolenia, elektronika, albo depilacje laserem - tego typu rzeczy, albo kasa związana z pójściem na spotkanie przy kawie/dobrym jedzonku/etc) ;) I chyba to wszystko...:)

Gość bilibol extra
dziekuje bardzo za odpowiedzi po kilku miesiacachwyszlo ze spokojnie wystarcza mi 400 zl miesiecznie jednego miesiaca wydam 100 zl a innego 700 i sie wyrownuje :)

Gość xsxsxsxsx
kuzwa ankiety to na innym forum! ostatnio tylko ile wydajecie na to i na tamto!

Gość gossip girl .....
o kurczę, obawiam się,że pobiję wszystkich :x:( na kosmetyki idzie nawet około 600zł; ciuchy w tym miesiącu 1100zł. książki.. koło 100zł miesięcznie. Matko, jak zobaczyłam, ile wydaję, to aż mnie głowa rozbolała :(

Gość bkbnjnjnj
a biżuterii nie kupujecie? Ja kosmetyki kupuję zawsze w promocji, potem mogą poleżeć tusz 25 zł, podkład 20 zł, puder do 30 zł zalezy czy uda mi sie złowić na allegro czy nie, szminka 20-30 zł - te kosmetyki starczaja na dłuuuuugo puder ponad rok , róż to dwa lata ale namiętnie poszukuję pięknej i niedrogiej biżuterii

Gość smerfaskr
w sumie nie wydaje duzo na siebie karta do telefonu lub dwie w miesiącu to max 60 zł, ciuchami się wymianiam zwykle i duzo dostaje na urodziny czy imieniny, czasem cos kupie max 50 zł na m-c, kosmetyki tez sporadycznie max 40 zł, czasem kanwe do wyszywania z muliną to ok 80 zł (raz na 2 lata) a poza tym budujemy dom to oszczędzamy jak sie da.

Gość bncnb
kosmetyków nie kupuję żadnych, ani kremów, ani żadnych tapet do gęby. jestem naturalnie piękna i szlifierki nie trzeba mi :D jedynie szampon, mydło, oczywiście co jakiś czas pasta do zębów i szczoteczka.

Gość xdvstrc
do 100zł mi starczy...nie mam wielkich wymagań.

Gość malennnnnkaaa
tak,tak i znow sie pojawiaja internetowe bogaczki. w innym temacie znowu zasiejecie bidaaa,ze az piszczy ha ha ha,jak ja was lubie