Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefrettette

zapraszał byłą do swojego mieszkania

Polecane posty

Gość Nefrettette

Zobaczyłam na gg mojego chłopaka, ze zaprasza swoją byłą dziewczynę do swojego mieszkania, pytał o 23ciej czy przyjedzie teraz do niego, mieszkanie wynajmuje od niedawna, mielismy tam razem zamieszkać jednak ja bym miała o wiele dalej do pracy także narazie pomieszkuje tam w weekendy i kilka dni w tygodniu. Najbardziej zabolało mnie to, ze cały czas mówi nasze mieszkanie, a chciał sobie panienkę tam przyprowadzić :-/

Gość kapiczka71
pewnie chciał podymac hehe :(

Gość iguuu
a jak sie tłumaczył?

Gość Nefrettette
Nie pytałam o nic wyszłam, byłam w takim szoku

Gość kapiczka71
co tu tłumaczyc o 23 nie czyta sie ksiazek tylko dyma :(

Gość ładny związek
Ty mu w gg szperasz, a on robi na boku raczej nie będzie "żyli długo i szczęśliwie"

Gość Nefrettette
Parę razy mnie porządnie zawiódł, także nie ufam mu, on o tym wie, a historię gg kasuje na bieżąco co dla mnie tez jest podejrzane. A na gg rozmawia głównie ze swoimi byłymi, które nawet nie wiedzą, że ma dziewczynę i to ponad rok czasu.

Gość Nefrettette
Jesteśmy ze sobą ponad rok czasu, kocham go, jest nam ze sobą dobrze, jedyny problem jest taki, ze według mnie to chorobliwy podrywacz i kobieciarz. Zauważyłam np takie zachowania jak zagadywanie do kelnerek, ekspedientek, usmiechanie się do ładnych dziewczyn przypadkowo mijanych na ulicy.

Ponad rok ma dziewczynę, byłych nie zdążył poinformować, że jest zajęty i zaprasza je do siebie w nocy... Dziewczyno, przebadaj się lepiej.

Gość Nefrettette
Twierdzi, ze nie rozmawia z byłymi na takie tematy i nie ma obowiązku ich o tym informować. A jakbym mu powiedziała o tym co przeczytalam, to by sie nie tłumaczył, czy przeprosił, tylko by była awantura, ze w gg mu grzebie :-/

Więc Ty potulnie uszy połóż po sobie i bądź dla niego milutka. :O Tylko później nie zakładaj tematów, udając zdziwioną, że od ośmiu miesięcy posuwa inne, skoro nie reagujesz już na tak jawny znak, że to nie będzie spotkanie wyłącznie koleżeńskie.

Gość Nefrettette
pipeprzowa a jak myslisz mozna zmienić takiego człowieka, czy to raczej przypadek niezmienialny?

Ja tam myślę, że to ruchacz pospolity, na dodatek bez braku taktu, żeby dać swojej dziewczynie odczuć, że się bezczelnie gapi na inne. Rozumiem jeszcze dyskretnie, ale żeby dawać odczuć, to to zwykłe dupkostwo i ignorancja. Na dodatek widząc Twoje zaniepokojenie i smutek nie stwierdza, że może robić coś nie tak, tylko twierdzi, że nie ma obowiązku informować, że jest w stałym związku. A Ty jesteś gapa, że to tolerujesz. I ostatnie - nie porozmawiać o tym, że zapraszał swoją eks w obawie, że się obrazi o to, że grzebałaś na gg... Wiesz co, ja na Twoim miejscu to nie dałabym mu CZASU, żeby zdążył się obrazić. Ba! Bałabym się, że mu nogi z dupy powyrywam. Bo koleś ma coś na sumieniu - nie umówił się z nią na kawę o 15 w miejscu publicznym, tylko nocą u siebie. Myślisz, że nie chciał jej stuknąć? To naiwna jesteś.

Gość pieprzowa dobrze pisze
a Ty autorko nie chowaj uszu po sobie tylko pokaz pazurki!!

Gość pieprzowa dobrze pisze
poza tym nikogo nie zmienisz jesli on sam nie bedzie chcial sie zmienic...

Gość Nefrettette
pieprzowa masz rację, i podkreślam nie zapraszał jej do siebie tylko jak on to mówi do nas. Dziewczyna nie przyjechała, ale jakby przyjechała? macie rację napewno by ją przeleciał, co mnie jeszcze zdziwilo, jej słowa, napisała, ze jej mama pytała ją ostatnio czego do niego nie przyjezdza? A byli ze sobą z 4 lata temu, tzn ze niedawno jeszcze przyjezdzała? skoro jej mama zadała jej takie pytanie :-/

Dobrze, zapraszał ją do was w nocy, podczas Twojej nieobecności. Nie uważam, żeby to brzmiało lepiej.

A jesteś pewna, że jesteś jego jedyną dziewczyną? Tzn. czy nie wrócili do siebie?

Gość Onaaaaa91
Bierz nogi za pas i dowidzenia mu powiedz ma ochote na byle to niech nawet na cale weekendy je zaprasza i w D*** z nim, a ty znajdziesz napewno lepszego niz on, a rokczasu to nie jest az tak dlugo... ja mam za soba 3,5 i to ja mam dopiero dylemat...

Gość bierz nogi zapas dobrze ci rad
rok jestescie ze soba, to wcale nie tak dlugo! uciekaj teraz dopoki nie jestescie malzenstwem, nie ma dzieci i zobowiazan, co to za zycie takie w nieufnosci

Gość Nefrettette
pieprzowa to nie miało brzmieć lepiej, to miało być podkreslenie, ze to jeszcze wieksze świństwo zaprosić sobie panienkę do wpólnego mieszkania.

Gość co za oszust i babiarz
pewnie kreci na kilka frontow, uciekaj od niego a on niech wraca co do eksow i bawi sie innymi osobami :o

Jestem tego samego zdania, co reszta dziewczyn, jednak nie wolno mi doradzać Ci odejścia - sama musisz usiąść i podjąć decyzję, której nie będziesz żałować, czego Ci bardzo życzę.

Gość moj facet to tez babiarz
perfidny do tego. Milion kolezaneczek, ktore pisza mu milutkie smski i wiadomosci. Najlepsze jest to, ze jest ze mna 2,5 roku i na porypanej naszej klasie nie wrzucil nigdy ze mna zdjecia. A jak mial przede mna panienke to po tygodniu spotykania z nią wrzucil odrazu jej fotkę. Chore co? Nie chodzi mi doslownie o ta fotke, ale widze kim dla niego jestem, nikim! Ja ucieklam, bo babiarz i kurwiarz sie nie zmieni! A mi wciska, ze jak kolega powie do mnie czesć to juz cos z nim mialam:/ "Złodziej w każdym widzi złodzieja"!

Gość Nefrettette
Dziekuję wszystkim za rady, muszę parę dni pobyć sama i wszystko przemyśleć.

Gość kapiczka71
wszyscy to hooooje i sk****syny.do jednego wora i z wodospadu :)