Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco chanell***

temat jego byłej wpędza mnie w dołek.

Polecane posty

Gość coco chanell***

Proszę o obiektywne opinie, mam od roku fajnego chłopaka, chcemy wziąć ślub, poznałam go po kilkuletnim związku z inną dziewczyną. Wszystko niby jest okey, ale ciągle ona jest obecna w naszym życiu. Przychodzi do niej korespondencja pod jego adres, wiem, że piszą do siebie smski, zapisana jest jako Madziunia. Wszystko oki, tylko on mi o tym nawet nie wspomina, a ja nie bardzo mogę zacząć rozmowy , gdyż nie odważyłam się czytać tych wiadomości , przypadkiem widziałam że są od niej. W komputezrze są jej zdjęcia. Staram się nie być zazdrosna ale przykro mi się robi strasznie. Poradźcie coś doświadczone kobiety. Dać sobie spokój i ignorować to , czy rozpętać awanturę??

Gość coco chanell***
no co??? tylko pytam. Mógłbyś chociaż coś poradzić.

a napisz jaka chcesz usłyszeć odpowiedz :) jaka bedzie dla ciebie wygodniejsza

Madziunia??? co to ma byc? smski? zdjecia? jesli twoj koles nie potrafi odciac sie od przeszlosci, to powiedz mu zeby wrocil jak juz sie z tym upora, w przeciwnym razie bedziecie miec 3 osoby w zwiazku a to o jedna za duzo

Gość 12345654321
My mamy takie zasady w zwiazku.... Zadnych bylych ...... zadncyh nr tel nr gadu zadnych zdjec pamiatek Oczywiscie nie kontaktujemy sie. Jak dzowni do mnie jakis byly jestem mila serdeczna ale daje do zrozumienia ze nie zycze sobie utrzymywac kontaktow. Zawsze informujemy sie kiedy byla czy byly dzownil pisal i czego chcial. Jestesmy razem szczesliwi i nie potrzebujemy aby w Naszym zyciu plataly sie osoby z przeszlosci badz jakies relikty po nich. Bylo minelo teraz jestesmy MY.

Gość kasia z brzeszczy
awanture to juz bym dawno zrobiła co to znaczy Madziunia ef kobieto niue daj soba pomiatac

Gość coco chanell***
no właśnie, tylko jak mu to powiedzieć , żeby nie zrobić z siebie idiotki.

Poradźcie coś doświadczone kobiety." zs czy aby nie jestesmy w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze :P

no właśnie, tylko jak mu to powiedzieć , żeby nie zrobić z siebie idiotki. najlepiej po polsku, bez krzykow, jasno i rzeczowo, jesli szanuje twoje uczucia to zrozumie, jesli nie to patrz wyzej

zs czy aby nie jestesmy w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze jakis pretekst pomaranczom trzeba dac, czyz nie? ;-)

Gość coco chanell***
możesz rozszerzyć swoją wypowiedź Regres???

Gość Głos z przeszłosci
powiedz normalnie, bo istnieje prawdopodobienstwo ze byłej sie odwidzi i on do niej szybko wróci

awanture to juz bym dawno zrobiła co to znaczy Madziunia ef kobieto niue daj soba pomiatac" epoka w której wszystkie problemy rozwiazywało sie krzykiem i awanturami :) juz dawno mineły

Gość coco chanell***
ale co mam powiedziec?? Że jestem wścibska i widziałam w jego komputerze i telefonie ślady po niej??

Gość coco chanell***
no ja właśnie nie chcę robić awantury , bo nigdy się nie kłóciliśmy, ale to chyba dla mnie już przesada

Gość coco chanell***
bardzo chyba

Gość 12345654321
Ja bym najpierw zapytala czy ma kontakt z byla jesli sie przyzna mozesz spokojnie powiedziec co o tym myslisz. Jesli sklamie bedziesz wiedziala ze nie mozesz mu ufac ...

Jak możesz mieć obiekcje aby mu powiedzieć,że jest ci zwyczajnie przykro? Chciecie stworzyć stały związek.. i co w przyszłości kiedy coś cię będzie denerwować też się nie odezwiesz? Tylko będziesz pisała o tym na forum?:O

Gość coco chanell***
wiem, że powinnam podjąc z nim ten temat ale nie wiem jak. Nie chcę wyjść na zazdrośnicę. Nikt nie lubi zazdrosnych kobiet.

A czy jest cos pomiędzy tym że dasz sobie spokój a rozpetasz awanturę? Potrafisz rozmawiac z 2 osobą? czy tylko te 2 możliwości znasz?

coco chanell*** ale co mam powiedziec?? Że jestem wścibska i widziałam w jego komputerze i telefonie ślady po niej?? Co ty piszesz! Jaka wścibska? No to mu nie mów nic, dalej się tym denerwuj i nie pisz już nic , bo zachowujesz się jak dziecko w podstawówce, które nie powie nauczycielce,ze kolega mu dokucza, bo inni pomyślą,że jest skarżypytą.. :O Ile ty masz lat? 14?

Gość zwiazek tworza dwie osoby
nie trzy i nie jedna...fakt może miec w niej przyjaciołke bo to było wiele lat...ale cos nie gra jesli trzyma jej foty smsuje i jest wobec niej czuły..po co pchal sie w kolejny związek...ma tak duzo miłości ze obdziela dwie kobiety ?

Nikt nie lubi zazdrosnych kobiet. To nie jest kwestia zazdrości. Masz prawo wymagać od partnera pełnej lojalnosci i masz prawo znać sytuację.

Gość coco chanell***
no właśnie takie myśli chodzą mi po głowie jak powyżej

Gość 12345654321
Predatorka Zbastuj laska ..... Autorka pisala ze jej facet nie wspomina o kontakcie z byla tylko sama autorka "podejrzala" w obcym nie swoim komputerze zdjecia tej dziewczyny a w telefonie ze utrzymuja kontakt. Co ma powiedziec ..... wiesz bo przeprowadzilam sledztwo grzebalama w kompie i wyszlo ze mas zkontakt z byla .... Ja np nie mam nic do urkycia ale moj komputer i moj telefon to moja prywatnosc i dostaje ataku nerwicy jesli ktos na te praywtnosc nastaje nawet Narzeczony ...

Wierz mi on sam nie zerwie kontaktu. Powiedz ze przypadkiem zauważyłas ze sie kontaktuje i to Cie razi ze nie chcesz by twoj przyszły mąż wracał do przeszłości. Ze zle sie z tym czujesz itd. Jak nie zrozumie i bedzie bronić to albo rob to samo albo zostaw go. Moze to radykalne ale znam to za dobrze i powiem jedno to bedzie narastać i w koncu i tak zniszczy wpierw Ciebie a potem zwiazek. Tak działa psychika. Spytaj po co mu przeszlosc skoro przyszlosc chce budować. Rybki albo akwarium. Do domu nie zaprosi moze jeszcze.

Gość coco chanell***
tak czy inaczej dzięki za help , dokładnie chciałam poznać różne opinie, nie mam doświadczeń w związkach i tylko nie chciałam się wygłupić.