Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco chanell***

temat jego byłej wpędza mnie w dołek.

Polecane posty

Gość coco chanell***
ale to jego prywatne rzeczy , wiem że nieuczciwie jest grzebać komuś w komputerze czy telefonie. Boję się , że zarzuci mi właśnie to.

Boję się , że zarzuci mi właśnie to. dostalas gotowca od numerka pytasz czy utrzymuje kontakt z byla i czekasz na odpowiedz

coco chanell*** ale to jego prywatne rzeczy , wiem że nieuczciwie jest grzebać komuś w komputerze czy telefonie. Boję się , że zarzuci mi właśnie to. to siedz cicho i usmiechaj się do niego;)

Gość 12345654321
Ehhhh nikt nie rozumie problemu autorki ......... trzeba nieco wytezyc swoj umysl zeby wyjsc poza ramy swego ciasnego umyslu ... Bozesz jakby facet jawnie kontaktowal sie z byla dziewczyna moglaby wprost powiedziec co czuje ale ona to podejrzala w jego prywatnych rzeczach i nie chce teraz wyjsc na wscibska kontlolujaca zazdrosnice i tyle ..

Gość coco chanell***
dobrze, tak zrobię bo zależy mi na nim i na naszym życiu ale bez takich kontaktów. Dzięki.

Gość 12345654321
I dziewczyna nie chce siedziec cicho chce powiedziec co czuje tylko nie wie jak wybrnac z tej klopotliwej sytuacji ktora nie jest klarowna. coco naprawde najpierw go zapytaj czy ma kontakt z jakimis bylymi wyjdzie bardzo naturalnie

Gość coco chanell***
właśnie, tylko gdyby to było jawne było by mi prościej porozmawiać

Gość coco chanell***
no właśnie tego też się obawiam.

Gość kapiczka71
wiec wtedy bedziesz miała jasnosc co do jego zachowan.jesli powie Ci ze nie no to znaczy ze kłamie,a jesli powie że tak-czasem to wtedy zapytaj po co?nie lepiej miec jasna i klarowna sytuacje? :(

Gość coco chanell***
boję się tej rozmowy, ale porozmawiam wieczorem. Mnie takie rozmowy nie bardzo wychodzą , przyznam , że jestem osobą trochę bez charakteru i nie bardzo potrafię tupnąć czasem nogą.

przyznam , że jestem osobą trochę bez charakteru i nie bardzo potrafię tupnąć czasem nogą. to czas pomyslec o ochraniaczach na 4 litery

Gość kapiczka71
JESTESCIE RAZEM OD ROKU I CO?DALEJ JEJ KORESPONDENCJA PRZYCHODZI DO TWOJEGO FACETA?BEZ PRZESADY...POWINIEN ROZSTAC SIE Z NIA JUZ DAWNO-TO JEST WOBEC CIEBIE NIEUCZCIWE

Gość coco chanell***
no, niestety prawda, ciężko być taką pierdołą

Gość kapiczka71
to jest nieuczciwe to co on robi a lepiej spytac teraz niz po slubie nie uwazasz?i po co on to robi?

Gość kapiczka71
powiem szczerze że ja też miałam taka sytuację ale mój mężczyzna przyznał sie że czasem cos napisze ta jego była powiedzmy ale z jego strony to były suche zdawkowe odpowiedzi w jej strone.od tego czasu juz nie pisze-bo po co?jest takie przysłowie dajesz wszystko i dostajesz wszystko a lepiej wyjasniac takie rzeczy od razu.a swoja droga esemesowac tak długo z byłą?rozumiem tydzien po rozstaniu,dwa ale to co mówisz nie miesci mi sie w głowie

Gość coco chanell***
właśnie nie wiem po co, okropnie się z tym czuję

coco chanell*** no, niestety prawda, ciężko być taką pierdołą się już tak nie użalaj nad sobą. Robisz problem z pierdoły. Naucz się o wszystkim rozmawiać ze swoim partnerem, bo w innym przypadku te frustracje będą narastać. Ty się będziesz wkurzać i dusić złość w sobie, a on będzie żyć dalej w blogiej nieświadomości,że cię coś drażni.

Gość kapiczka71
przez rok nie wiedziałas ze sie kontaktuje z byłą?nie chce mi sie w to wierzyc-a jak na to wpadłas ze jest inaczej?

Gość coco chanell***
tak, łatwo się rozmawia jeśli sytuacja jest jawna i klarowna, w moim mniemaniu sama byłam nieuczciwa naruszając jego prywatność

Gość coco chanell***
pisałam już , że przypadkiem zauważyłam w komórce i komputerze, nie jestem z nim przecież 24h na dobę, podejrzewam, że robił to pod moją nieobecność

coco chanell*** tak, łatwo się rozmawia jeśli sytuacja jest jawna i klarowna, w moim mniemaniu sama byłam nieuczciwa naruszając jego prywatność a co włamałas mu sie na pocztę?Złamałaś hasła dostępu? Jeśli korzystacie ze wspólnego kompa to chyba żaden problem zobaczyć co tam ma zapisane. Zresztą skoro uważasz ,ze to ty się zachowałas nie fair to siedz cicho i nie rób scen. Inaczej niż zwróceniem mu uwagi nie rozwiązesz problemu:)

Gość kapiczka71
NIE CHODZI O PRYWATNOŚC W OGÓLE.GDYBYS TEGO NIE WIEDZIAŁA A DOWIEDZIAŁA SIE PO ŚLUBIE BYŁOBY CI JESZCZE CIĘŻEJ.A POZA TYM PO CO ON TO ROBI? ? ? CZY TO NIE JEST GRA NA DWA FRONTY?

tak, łatwo się rozmawia jeśli sytuacja jest jawna i klarowna, w moim mniemaniu sama byłam nieuczciwa naruszając jego prywatność Nie przesadzaj i nie szukaj pretekstu do siedzenia cichutko i fantazjowania. Jezeli teraz nie porozmawiasz i nie rozjasnisz sytuacji to caly czas bedziecie tworzyc trojkat.

Gość coco chanell***
wiem, że prędzej czy później nie wytrzymam tego i palnę coś na ten temat, myślałam tylko że ja przesadzam ale widzę , że jednak więcej głosów jest a tym żeby porozmawiać o tym i wyjaśnić więc tak właśnie zrobię. Tak czy owak dzięki za pomoc.

Gość kapiczka71
lena ma racje :(

Gość kapiczka71
nie musisz niczego palnac po prostu spytaj czy sie z nia kontaktuje i bedziesz juz wszystko wiedziala-jeśli powie że nie to wiesz ze cie kłamie.czy chcesz byc z kims kto cie okłamuje?

Gość coco chanell***
gdybym chciała być z kimś kto kłamie to nie zawracałabym sobie głowy tematem, czuję że robi coś za miomi plecami i to jest nieprzyjemne uczucie