Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosiarkowa traweczka

jak przedluzyc rzesy? ile to kosztuje? dolepienie sztucznych rzes..

Polecane posty

Gość kosiarkowa traweczka

widzialam w dzien dobry tvn jak pokazywali metamorfoze dziewczyny "to dziala na ciala" i tam dolepialali jej sztuczne rzesy takie pojedyncze, z tym mozna spac i utrzymuje sie to do 3 miesiecy.. wiecie moze ile takie cos kosztuje????

u mnie w gabinecie dolepienie kępek rzęs kosztuje 18zł ale takie coś krótko się trzyma,za to przedłużenie rzęs tzw trwała na rzęsy kosztuje 100zł i co jakiś czas trzeba robić tzw dopełnienie

Gość gość
w Gdańsku robiami i za 200zl. choc bywa 250-150.Trzyma sie do 3 miesiecy( tzn wylazi stopniowo, tak, jak wylaza normalne rzesy , bo to jest metoda dolepiania do kazdej rzesy)

Gość gość
doklejenie rzęs metodą rzęsa do rzęsy kosztuje średnio 50zł ale trzyma się około 2 tygodni, potem rzęsy robią się brzydkie, ponieważ naturalne odrastają i zaczynają się przewracać, już się tak ładnie nie trzymają.

Gość Kinga

Chciałam aby moje rzesy były bardzioej uniesione i podkrecone ale nie chciałam doklejać, dlatego zgodziłam się na laminacje rzes i bardzo dobry efekt uzyskałam nie niszcząc ich. Zabieg wykonywałam w Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/ i polecam