Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dehesterefer

Jestem z nią już prawie rok a ona wciąż mówi

Polecane posty

Gość dehesterefer

że jestre za wcześnie na seks. Ja rozumiem wszystko, ale nawet nie wiecie jakie ciśnienie jest po tym przytulaniu, całowaniu, a potem nic:( Jak ją nakłonić, nie mam złych zamiarów, ale rok to dużo. Rok postu tylko i wyłącznie dla niej. Poradźcie:(

wez z nią pogadaj, powiedz jakie to dla Ciebie ważne...dla dziewczyn pierwszy seks z nowym chłopakiem to coś wyjątkowego; poza tym może się bać, że zajdzie w ciąże, więc pogadajcie o zabezp. (ona pewnie chce usłyszeć, że też się tym zajmiesz), chce się czuć bezpiecznie; jeśli to jej 1. raz w ogóle, to pewnie boi się bólu, więc powiedz, że będziesz ostrożny. Kurde, jesteś z dziewczyną rok no to pewnie wiesz jak z nią rozmawiać. Ale nie możesz tylko wymagać seksu i miec pretensji bez poznania jej potrzeb i obaw i bez próby jej zrozumienia.

Gość dehesterefer
Tak ona jest dziewicą i jest cholernie atrakcyjna, a ma 23 lata. Z początku myślałem że żartuje z ta dziewicą ale jednak. Mówi że raz miała chłopaka, ale go rzuciła po pół roku, bo nalegał na sex. Wiec jestem drugim jej chłopakiem

Gość to oświadcz
po ślubie ci da

Gość żniwiarz
bedziesz nalekał na dupe to Cie zostawi nie bedziesz nalegał to zwariujesz lub ja zdradzisz - nie wiem co gorsze :(

rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Rozwieje i Twoje i jej wątpliwości ;D miłego bzykanka :)

ale nawet nie wiecie jakie ciśnienie jest po tym przytulaniu, całowaniu, a potem nic" czas zrezygnować i z tego :) w imię słusznej sprawy :)

rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Rozwieje i Twoje i jej wątpliwości ;D miłego bzykanka" ale pewnie jak to kobieta taka rozmowę zinterpretuje jako naciski na sex :P i pozamiatane :) Ta panna najzwyczajniej na świecie ma w tyłku swojego faceta który na bank na nia nie działa ... ewentualnie jest redaktorką naczelną w pewnej toruńskiej rozgłośni radiowej :D

Regres zależy jaka to kobieta ;) ja bym się tylko cieszyła, że zależy mu też na mnie a nie tylko na mojej d**ie ;P a tak w ogóle szacun kolego, że wytrzymałeś tyle czasu i napisałes :)

Czytałam w gazecie o takiej,która ciągle zwlekała, w noc poślubną też nie dała, a po kilku dniach powiedziała mężowi,że chce prowadzić białe małżeństwo :P dostał unieważnienie małżeństwa :)

Gość ja powiem tak........
pieszczot też nie ma ?...jeśli nie to może na początek nie nalegaj od razu na sex w pełnym tego słowa znaczeniu a pieszczoty oralne które pozwolą Ci rozładować napięcie i jej powinny sprawiać przyjemność no i tak jak pisała wontrubka.....rozmowa ...pokaż dziewczynie że Ci na niej zależy itd.....

Gość madrosc kafeteryjna
rzuc ja, nic z tego nie bedzie, bo okaze sie zimna jak snieta ryba i nie bedziesz mial satysfakcji z seksu :classic_cool:

Gość lsd345
poczekaj jeszcze rok,jeśli nie będzie efektu znajdź sobie inną dziewczyne ... www.myspace.com/nurth1

poczekaj jeszcze rok,jeśli nie będzie efektu znajdź sobie inną dziewczyne" czyli 2 lata masturbacji pod okiem ukochanej ;)

Gość Milaszka
Ona chodzi do kosciola i nie chce grzeszyc

Gość kapiczka71
zaraz chwileczke czy aby na pewno jest dziewicą ? :( a skąd to niby wiesz ?moze dyma sie na boku z innym :)

pewnie ma wygląd dziewicy i to autora bardzo zmyliło :P

Powiedzieli ci juz wszystko. Bedziesz naciskac odejdzie. Zdradzisz tez zle. Cisnienie masz,ale ten typ nie popusci predzej Cie zostawi a seks dopiero po slubie. Wyjscie albo chcesz z nia byc i jestes pewny -oswiadz sie.Jestes niepewny zostaw ja i znajdz taka ktora ci odpowiada.

Gość może to kwestia osoby
Nie wiem co Ci poradzić, choć sama byłam długo dziewicą - też do 23 roku życia. Wcześniej miałam chłopaka 1,5 roku, ale nie byłam gotowa na to, chłopak mnie zostawił - nie wiem czy to też był powód czy nie, mniejsza o to, potem też się z kimś spotykałam ok roku, ale też nie doszło do tego. Z biegiem czasu chciałam już tego, miałam popęd, ale nie chciałam też z byle kim. W końcu poznałam mojego ukochanego - przyszłego męża i wiesz co, wiedziałam już, że chcę tego właśnie z Nim i zrobiliśmy to po ponad miesiącu bycia razem! Tak więc Ona musi czuć, że Ty jesteś właściwym facetem - bo przypuszczam, że dziewczyna ma swoje zasady, a poza tym no musi tego chcieć od strony seksualnej, mieć taką potrzebę. Może Ona nie jest pewna co do Waszej przyszłości? Czy myślisz o niej poważnie, czy jej nie zostawisz po wspólnym seksie? Ja miałam takie obawy, zawsze też pragnęłam mieć swój 1 raz z kimś, kto kiedyś będzie moim mężem.