Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieposkromiona

On za bardzo się zaangażował...

Polecane posty

Gość nieposkromiona

Zacznę może od tego, że znamy się dopiero 2 tygodnie, na pierwszej randce uprawialiśmy cudowny i namiętny seks. Myślałam, że to będzie jakaś przelotna znajomość, ale on chyba ma do tego inne podejście. Codziennie chce się spotykać, mówi, że kocha (to mnie najbardziej dziwi i szokuje), szuka jak najwięcej sytuacji, abym poznała całą jego rodzinę, znajomych. Ostatnio jak powiedziałam przy pewnej osobie, że on nie jest moją drugą połową to się nieźle wkurzył. Ja nie wiem czy chcę być z nim na poważnie. Jest nam świetnie w łóżku, jest naprawdę dobry i myślę, że tylko to mnie przy nim trzyma. Jak mu to powiem to pewnie nie będzie chciał się więcej spotykać, sama nie wiem...

Gość nieposkromiona
Jak mu o tym powiedzieć?

byłabym przerażona gdyby chłopak po 2 tygodniach tak się zachowywał... może powiedz mu szczerze i dokładnie, że sama jeszcze nie wiesz czego chcesz w związku z Wami. może zrozumie ;). i troszkę przystopuje

Gość knmsgld
powiedz wprost ze tobie zalezy tylko na jego kutasie i ruchansku

Gość żniwiarz
szczerze powiedz mu ze jestes szmata i lubisz sie tylko ruchac a uczucia Cie w ogóle nie interesują. szkoda chłopaka na taka kurwe jak ty.

Gość nieposkromiona
A no tak czyli on jest w porządku, bo facet może się bzykać na pierwszej randce, a kobieta juz nie...

Zacznę może od tego, że znamy się dopiero 2 tygodnie, na pierwszej randce uprawialiśmy cudowny i namiętny seks" jaki wniosek ? Nie ma co zaczynać czegokolwiek od d u p y strony :P Koleżanko miałaś pecha , trafiłaś na kolesia dla którego sex = jestes jego

twoj blad polegal na tym ze zaczelas od sexu... Gdyby to byla zwykla pogawedka przy kawie nie wzialby tego tak powaznie i nie zaangazowalby sie

Gość Milaszka
Ale nie wszyscy faceci angazuja sie po sexie

Gość Onaaaaa91
nieno rozbroilo mnie to....... po 2 tyg kocha... a slubu nie planuje? powiedz mu co o tym myslisz i po sprawie zobaczysz jak on zareaguje a tak wogole po ile macie lat?