Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuf

Znacie klub Diva w Krakowie?

Polecane posty

Gość fuf

Przyjeżdżają do mnie znajomi z daleka, chciałabym zabrać ich do kilku fajnych miejsc. Podobno w Divie maja fajne imprezy tematyczne ale byłam tam raz, tyle że w jakimś martwym okresie typu święta czy coś w tym stylu i było cienkawo. Znacie, lubicie czy całkiem na odwrót? Z góry dziękuję za odpowiedź:)

Gość taka_sobie_diablica_grzeczna
Ja znam Divę i lubię nawet nawet:) Obsługa jest bardzo dobra i szybka (poza tym bardzo przystojna;) a imprezy fajne. Jednak to co dzieje się czasem przy wejściu to masakra. Chodzi o bramkę bo selekcją to ciężko nazwać.Ostatnio było dość nieprzyjemnie.Chodzę po klubach widzę co się dzieje i rozumiem po co ci panowie tam stoją i dlaczego mają absolutne prawo wpuszczać oraz nie wpuszczać do środka kogo tylko mają ochotę -tak też z resztą zrobili zatrzymując moją kuzynkę za brak dowodu(młodo wygląda chociaż ma 25 lat) ale niepotrzebna wrogość i chamski komentarze w stylu "nie obchodzi mnie czy masz grubą dupę czy nie" są poniżej krytyki. Dodam że nie byłyśmy ani agresywne ani niegrzeczne plus nie mamy (!) wielkich tyłków które mogłyby,w jakiś niezrozumiały dla mnie sposób,przeszkadzać innym w zabawie;) takie zachowanie musi więc świadczyć po prostu o braku profesjonalizmu tego pana- innego wytłumaczenia nie widzę. Nie mam już dawno nastu lat i samo "dostanie" się do klubu nie sprawia że sikam po nogach z ekscytacji i mogę z podziękowaniem znieść to że nie szanuje się mnie jako klienta. Ogólnie miejsce na plus ale niesmak zostaje i chyba się tam nie wybiorę za prędko.

Też mam parę takich historii z różnych miejsc:) Czasem mi się wydaje ze tych chłopków to spod remizy zgarniają. Chamstwo na wejściach, a szczególnie w Kraku to normalka. Już mniejsza o to, że czasem nie wejdziesz bo buty nie te albo nie jesteś obcokrajowcem z ojro w kieszeni ale,nie wiem, chyba można kogoś kulturalnie "nie wpuścić" :) szkoleń im nie robią?

Gość fuf
dzięki za szybką odpowiedź:) Nie wiedziałam że tam takich prawdziwków maja w obsłudze, cóż, konkurencja w mieście wielka a gdzie indziej czekają z otwartymi ramionami i barami więc problemu nie ma. Imprezy fajne? Zobaczymy gdzie trafimy.