Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkupicnowąkomórkę

Czy kupić Samsungę Omnię

Polecane posty

Gość czarno czarni
Jakbym mial na zbyciu 850zl to kupil bym telefon za 100zl i wypasiony aparat za 750zl ;) Ludzie maja rozne wymagania ;p Tylko mi nie mowcie ze ma wbudowany aparat 5Mpix bo to nawet obok aparatu nie stało :o

Gość mamkupicnowąkomórkę
no tak, ale Omnia ma też GPS i jest właściwie małym komputerkiem

Gość a powiedz mi tak szczerze
czy GPS jest ci niezbędny? czy jesteś takim matołkiem, ze z mapy korzystać nie potrafisz? ludzie teraz ciągle chcą ten GPS, a pewnie 3/4 z nich tego nie używa. i racja - aparat lepiej kupić sobie porządny. rzadko kiedy przydaje się ten w komórce, a jeśli już, to na pewno się nim nie robi profesjonalnych zdjęć, a poglądowe, a do tego zupełnie wystarczy 3,2 który masz np w SE K800i.

Gość a powiedz mi tak szczerze
ludzie sobie kupują telefony z opcją skonfigurowania maila, GPSem, poustawiają sobie coś nawet nie wiedzą co, a potem okazuje się że im się łączy co 5 minut telefon z internetem, co chwila się mapy aktualizują... a oni się później dziwią, że im tyle za internet czy za wap przychodzi na rachunku :O

Gość spartan-
Do gps jest problem z porzadnymi mapami, do ogladania divix to ekranik sie tak nadaje jak matiz do rajdu 4x4. Jedyne co moze sie przydac to mp3 i to tez .... dzwiek z wbudowanego glosniczka jest jak odgłos walenia lyzka w pusty garnek :D Maly komputerek , do wszystkiego i do niczego.

Gość mamkupicnowąkomórkę
to jaką komurkę mam kupioć aby ludzie sie ze mnie nie śmiali?

Gość spartan-
A masz zamiar ja nosic na szyi czy na czole ?

Wy chyba żartujecie z tymi aukcjami? Wiecie ile podróbek sprzedaje się na alle?? Co z tego, że na zdjęciach wyglądają jak oryginalne. Chińczycy potrafią skopiować nawet porsche, z tym, że silnik ma 60KM zamiast 300. Telefonik i bluetootha kupowałem w sklepie wasserman.