Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej Szczupławy

Najpiękniejsza dziewczyna jaka widzialem ANIOŁ

Polecane posty

Gość knmsgld
to juz bylo

Gość taka se
Ładna, ale gdzie jej tam do najpiękniejszej. Mało chyba dziewczyn w życiu widziałeś:)

Gość gwoli wyjasnienia...
piekna...bo jednooka (sic!) ale jesli tobie sie tak podoba, to ok, zdanie innych nie jest wazne

oooo matko.... to ja dziekuje, milo mi ale prosze nie zakladaj wiecej topikow o mnie:) pozdrawiam:*

Dziekuje bardzo autorowi tematu jednak... Mam prosbe do wszystkich.... nie chcialabym byc tu oceniana.

Gość knmsgld
to na chuj dajesz swoje zdjecie do stopki gupia pisdo 💤

Gość średnia
i ma chamskie doklejone rzęsy:))))

Andrzej - dziekuje. ale tu nie chodzi o opinie. to tylko zdjęcia. puste zdjęcia. i nie chce na ich podstawie byc oceniana przez kafeteriuszy. od tego mam fotke. PS. Rzęs nigdy nie doklejalam i nie musze. to tylko dobry tusz.

Gość ales glupia
jak nie chcesz byc przez kafeteriuszy oceniana na podstawie zdjęć to po jakiego chooja wklejasz linka do ssojej fotki w stopke ?? tępa jestem ze az boli

kazdy jest mocny w gębie jak sie zrobi na pomaranczowo i jest calkowicie anonimowy. wtedy mozna powiedziec rzeczy, ktorych w rzeczywisctosci nie mialoby sie odwagi wydusic. a to, ze wstawilam adres w stopce to moja sprawa i chuj Ci do tego.

Gość co za idiotka
To sie kurwa idiotko nie dziw, ze cie oceniaja na podstawie zdjec, skoro sama je wstawiasz. co za tępa sooka.

Gość kobieta kotttt
Chciała dać link do fotek to dała. Woli być mniej anonimowe to jest, więc w czym problem?? Swoją drogą nie ma się dziewczyna czego wstydzić. Katharssis nie przejmuj się komentarzami, bardzo ładna z Ciebie dziewuszka. Pozdrawiam

Gość blehehehe blehehe
no to niech sie nie dziwi potem, ze ja po zdjeciach oceniaja .

katharssis' spoko z ciebie niunia ładna i atrakcyjna ...🖐️ Z tego co widać nalot zazdrosnych pasztetów już nastąpił ... :P

kobieta kottt- dziekuje za zrozumienie. od niedawna jestem na kafe ale z dnia na dzien utwierdzam sie w przekonaniu, ze ono sluzy dla niektorych tylko po to by leczyc swoje kompleksy poprzez zgnojenie innych. łatwo jest kogos zjechac bedac calkowicie anonimowym.

przyzwyczaisz sie do anonimowej bezpodstawnej krytyki ;)

Gość masz piękne włosy

Gość do regresa
No jest ładna, nie przeczę. Ale zgadzam sie ze nie powinna sie dziwic, ze ktos teraz ocenia ja po zdj. skoro sama daje tu linka do nich. Podobno o gustach się nie dyskutuje, ale jak ktos ma inna opinie, to zaraz , że kompleksy leczy ehh :o

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie chcesz byc oceniana to po co umieszczasz link w stopce ze swoimi zdjeciami?? ładna jestes ale bez przesady, pewnie sama załozyłąs wątek :D