Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej Szczupławy

Najpiękniejsza dziewczyna jaka widzialem ANIOŁ

Polecane posty

katharssis Z takim wyglądem to można się śmiało wszędzie pokazywać. Autor tematu ma świętą rację! Jesteś piękna!

Gość ja jestem kobieta ale
powiem ci, ze sliczna jestes :) Piekne masz wlosy, oczy :) Śliczna jestes

"Podobno o gustach się nie dyskutuje, ale jak ktos ma inna opinie, to zaraz , że kompleksy leczy ehh " mówię o opiniach typu "tepa suka" itd.

katharssis, cóż juz poznalas jaki poziom prezentuja niektorzy z kafe :o opinie typu "tępa suka" są tu na każdym kroku, i wcale nie trzeba zdjęc pokazywac.

katharssis rzeczywiscie moznaby rzec,że jestem tępa gdybym sama założyla wątek" katharssis jestes do tego stopnia ładna że pewnie ja to i to co wyżej piszesz bym ci wybaczył :P 🖐️ życze udanego weeku ;)

Co robisz z włosami Katharssis, że sa takie piekne ? :D

Gość asdfghjkliiiii
jest ladna. I podobna do mnie :P Ale nie najpiekniejsza jaka w zyciu widzialam, bez przesady.

chce sie pochwalic wyznaniem nie powiem do kogo bo zaraz usuna start: jestem pod wrazeniem gdy rano widze twoje posty gdy nie masz juz pod nosem krosty gdy smarujesz kasze maslem spalonym na patelce gdy wyjmujesz po winie stare korki trzymane w butelce gdy ekscytujesz sie kazdym swoim postem zapominajac zrobic porzadek ze swoim zarostem uwielbiam cie jak snieg zeszloroczny jak radio zgaszone w ciszy nocnej jak eklerka z kieszeni wyjetego trzepnietego z buta jak kocha swoich podwladnych sam diabel boruta o tak! :classic_cool:

Max factor - Masterpiece - to ten tusz. dosyc drogi ale ja kupuje na allegro za polowe ceny bo jestem biedna studentką:)

TO MASZ NA PRAWDE DOBRY TUSZ MOZNA WIEDZIEC JAKI :)

A włosy to tylko na zdjeciach ładnie wyglądaja ;) ogolnie to jest z nimi duzy problem bo tak naprawdę to mam kręcone i nigdy nie moge sie rozczesac. więc teraz obcielam do ramion i jest spokoj:)

Gość kobieta kotttt
Co do tuszu to ja również mogę polecić L'oreal lash architect :)

Gość znawca jpg
wygląda na tępą, zawistna i małostkową zdzirę z małego miasteczka, nie tknąłbym nawet palcem :O :classic_cool:

Gość to ja też się wypowiem
szkoda że obciełaś włosy, niby rozumiem że teraz proste włosy są w modzie ale wiele tracisz, że je obciełaś, bo takie kaskady spływających naturalnych loków są naprawde boskie, wdzięczne, romantyczne, kobiece, anielskie, a jak są to jeszcze czarne włosy to i tajemnicze. Szkoda, wielka szkoda. Gdybym ja miała takie włosy to na twoim miejscu podkreślałabym te skręty, wzorowała się na fryzurze Kim Kardashian

Gość cat_woman_
że co? najpiękniejsza? bez przesady. Jest ladna ale takich dziewczyn w Polsce jest mnostwo. Najpiekniejsza to jest Jessica Alba pzdr

obcielam bo mialam spory problem z nimi. musza troche odżyc:) ale teraz nie mam zamiaru juz ich prostowac, szkoda wlosów, niszcza sie bardzo....

Gość nie tusz jest
najważniejszy tylko długie gęste rzęsy :D matołki

Robespier - kto sie czubi ten sie lubi. przeciez oni bez siebie życ nie potrafią :)

Gość żennnadaa
żenada, tak to sa wielce oburzeni poziomem na kafe, a sami taki poziom prezentuja, rynsztokowe szmaty

Dlatego bylo tyle spamu z ich cytatami.To co bylo dwa dni temu to nic innego jak odzew na bezsilnosc wobec tego co robia moderatorzy. Wszystko co jest przeciwne pewnej grupce usuwaja nie dajac nam rozmawiac na przyklad wy tutaj o maks factor.

nie chce mi sie juz po francusku w koncu zostalem uznany spamerem wszechkafe i chamem nad chamy to po co mam pokazywac ze wladam kilkoma jezykami plus swoim wlasnym przy jedzeniu femme fatale *** wykropkowane literki :classic_cool:

Gość nataaaaaaaaaaaaaaaaaaala
ale ty pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa powiedz mi jeszcze co masz takiego ladnego cielistego na ustach i czy uzywalas swyklego masterpiece? takiego w zoltym opakowaniu znaczy zlotym?