Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jednak silna...299999

Po roku czasu odezwal sie do mnie moj eks...

Polecane posty

i poprosil o spotkanie.. Bylismy ze soba kilka lat. Kilka mc przed slubem dowiedzialam sie ze mnie zdradza- bolalo bardzo. Kazdego moglabym podejrzewac ale nie go. Dzielila nas wowczas odleglosc.Dowiedzialam sie od "zyczliwych" przez tel bedac od niego 450 km. Zadzwonilam do niego i przyparlam do muru, poprosilam o spotkanie ale nie chcial. Przyznal mi sie do wszystkiego...przez tel.Chcial przed slubem "skosztowac innej"liczac ze sie nie dowiem. Nie chcial odchodzic ode mnie ale z niej nie potrafil tez zrezygnowac.Ja bylam daleko ona blisko. Odeszlam:( Nie potrafilam wybaczyc, zapomiec. Nawet po kilku latach nie dal mi szansy na spotkanie, zakonczylismy dlugi narzeczński zwiazek przez tel- tchorz! Byl z ta laska 4 mc i im nie wyszlo, od tamtej pory jest sam. Ja rok czasu sie zbieralam, ciezko bylo. Nadal go kocham ale bardzo mnie zranil ten czlowiek..i nagle tel z prosba o spotkanie...kusilo mnie ale odmówilam, on nie mial dla mnie czasu wtedy teraz ja nie mam dla niego...nie potrafie mu wybaczyc, mimo ze kocham:( Kazdy mnie podziwia za sile i klase, ale to mnie tak duzo kosztuje...Czego on chce?

Zs, mialam to napisac- echh nie mam nic wiecej do dodania :)

Gość massssssssssssssakra
Określenie "rok czasu" jest błędne i nauczcie się tego w końcu :O

Zastanawiam sie czy ktos taki moze sie zmienic...Nadmienie tylko, ze przez ten rok ani razu o mnie nie zawalczyl, po prostu pozwolił mi odejsc- co boli mnie równie mocno. Nie zrobil nic by mnie zatrzymac a teraz po roku ten tel:( Jerstem w rozsypce...nie jestem w stanie chyba dac mu driguej szansy. Balabym sie,...ze skoro raz to zrobil to drugi przyjdzie latwiej..eh..

Gdyby mu z tamta wyszlo to by do ciebie napewno nie chcial wrocic! Odpusc sobie tego dupka i badz szczesliwa z innym:)

Autorko, facet zostal na lodzie i szuka"naiwnej". Odpusc sobie gdybanie i fantazjowanie.

wytrzymalas juz rok bez niego wiec nie ma sensu zebys wracala do tego co bylo. Ide o zaklad ze szukal jakiejs dziewczyny w ciagu tego roku a ze nie znalazl to do ciebie napisal. Mysli ze jestes naiwna i do niego wrocisz, nie daj mu tej satysfakcji

widze zewszyscy tutaj mamy takie samo zdanie co do tej sytuacji!:)

No powiedzialam mu ze spotkanie jest niemozliwe... Wkurza mnie ,bo poukładałam sobie pewne sprawy w głowie, zaszufladkowałam emocje do niego, słumiłam a on stara sie na nowo zburzyc moj świat- boje sie by sie nie złamać:(

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
facetów eks trzeba kopac w dupe

Dobrze cie zna i wie ze cie przekona... Ja bym mu napisala zeby sie odczepil bo nic z tego nie bedzie i ze mam innego:D

Ale ja nie bede mu odpisywac..mam juz jego numer i nie odbiore nastepnego tel od niego... Nie potrafie zapomiec tego co mi zrobil po prsotu z jednej strony kochalam czlowieka a z drugiej czuje do niego obrzydzenie...brzydzilabym sie z nim uprawiac juz sex bo o kochaniu nie ma mowy. Po prostu mialam chwile nie wiem nawet jak ja nazwac, wiec tu napisalam- dajecie mi sile i sprowadzacie na ziemie co jest dobre...grunt to nie myslec juz chyba w kategoriach "my" bo nas nie ma od chwili jak spotkal tamta kobiete:(

Nie napisze niestety niczego odkrywczego - zajmij sie dziewczyno wreszcie soba. On, to przeszlosc. Zycie plynie dalej. Pozwol sobie na spotkanie kogos, kto doceni Twoja milosc i nie bedzie zostawial Cie i wracal, kiedy mu na to przyjdzie ochota. Dla takiej milosci warto zadbac o swoje sprawy, a 'bumeranga', kopnac, w przyslowiowy zadek i nie spogladac za siebie bo bedziesz sie czula z czasem zagubiona i bezwartosciowa. Czy tego chcesz ?

on ma nadzieje, ze poleciesz do niego z otwartymi ramionami, wybaczysz mu, a moze juz nawet zapomnialas co Ci zrobil... nie badz kolejna naiwna, ktora dala sie omamic!!

Gość staraprawda
ze nie wraca sie do takich zwiazkow- ja bylem z kobieta 2 lata - i zdradzila mnie .................. dla mnie to juz nie bylo sensu - kocham ja do dzis- ale nie zdecyduje sie z nia zwiazac ponownie - nie mam zaufania i nigdy juz nie bede mial. zacznij zyc- zadbaj o siebie a ten czas zostaw za soba

Swoja droga niezly oni maja tupet. Będac z kims nie potrafią doceniac tej osoby, bo chca porównania...potem okazuje sie ze chaemia szybko mija i gdy zaczyna sie porównywac to co bylo wczesniej bylo dojrzalsze, lepsze...i oni chyba dop wtedy dostrzegają co stracili. Szkoda ze wczesniej nie licza sie z uczuciami osoby ktora zdradzaja, ranią czynami i slowami. Nie zycze nikomu źle...ale nie dostanie nagordy w postaci mnie za to, że mnie zostawil na najgorszym okresie mojego zycia.