Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robespier Rewolucjonista

Mam trabanta 601, szukam uczuc na kafeterii pozytywne wibracje silnika zapraszam

Polecane posty

ja ci wierze :P tez nikt by mi nie uwierzyl gdybym powiedziala ze sie bardzo dobrze ucze, mam wielkie powodzenie u facetow i mam znajomych :D

Serio chyba kupie trabanta pomaluje wstawie silnik od golfa i bede smigac na ulicach jak zwykly samochod,inni nie beda wiedziec dlaczego trabant plynniej jezdzi niz ich w miare nowy samochod. Sekret pod maska. :classic_cool:

jak bede miala prawko to pierwsze co to kupuje sobie malucha. poza tym lubie jeszcze takie stare auta z lat 40-tych, tylko nie wiem jak sie nazywaja. a ten link to faktycznie niezly :classic_cool: :D

Te stare auta to na przyklad fordy, tylko po prostu stare. Fabryka forda miala kiedys monopol na sprzedaz w stanach pozniej doszly inne koncerny general motors, buick, w Niemczech stare volkswageny. Jak lubisz stare samochody to podoba ci sie bardzo mozliwe - garbus, lub jego blizniak nwoszy VW New Batlle. Auta dla kobiet w sam raz. Maja bagaznik na zakupy. Z tylu miejsce na fotelik,zeby zapiac dziecko. Dla kogos wyzszego juz jednak malo sie nadaja :)

wiem, Ford rozwinal sie szczegolnie w latach 20-tych przyczyniajac sie do zmniejszego hiperinflacji po Wall Street Crash w 1929 :P uczylam sie o tym na historii i wlasnie tam bylo takie fajne zdjecie jednego z nich. jednak mimo wszystko wole malucha :P wyroznia sie w tlumie innych superbajeranckich aut.

nie pojmuje jak mozna tak bardzo angazowac sie w takie wirtualne spory. ale mi mala jest spoko :classic_cool: z innej beczki- nie masz czasem jakiegos alter ego na kafe ? ;)

nicka. nie pisz jesli nie chcesz, po prostu sie zastanawiam czy jestes tutaj tylko po to zeby spamowac.

Moim zamiarem nie byl spam. Ike ze swoja grupka kasowala tematy,ktore byly zwykle do rozmowy. Chyba kazdy tu ma prawo rozmawiac. Pozniej zaczeli mi ublizac.Zostaly zebrane nomiancje bez obelg. Niektorzy nie mogli sie z tym pogodzic i jeszcze bardziej mnie zjechali. Uzywajac slow, kretyn,skurwiel, debil i innych pomniejszych epitetow. Spam byl ich slowami. Nie moimi. Nie ja wyzywam ludzi ty taki owaki. Spamu bylo tyle by kazdy mogl przeczytac jak sie tu zwracaja do ludzi. Moderacja kasowala i nie wiem czy dalej bedzie - kasowali wszystkie obelgi ktore wystosowywala ta grupka zeby nie bylo dowodow. Zawsze watpie w nepozytm,ale nie wiem czy znaja sie tu z ktoryms z mdoeratorow,ze tak sie dzialo, jak bedzie jak wczesniej wspomnialem nie wiem. .Podaj email to ci napisze jak chcesz wiecej