Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robespier Rewolucjonista

Mam trabanta 601, szukam uczuc na kafeterii pozytywne wibracje silnika zapraszam

Polecane posty

tak jak w temacie kto szuka poztywnych uczuc u trabanciarza z klasa,5jezykow obcych i biegle paluszki,szybsze niz tome lee johns w sciaganym. p.s. Prosze moderacje o usuwanie postow spamerow i prowokatorow :ike,zawsze szczerego,malo stanowczego,brum,sami i luski.

Wyznanie kafeteryjne. pokochalem miloscia platoniczna niezna trzy literki, ktore radza 24h na dobre z ktorej dziurki lepiej sie wysmarkac. Rozbudza moje emocje milosci,empatii i zadurzenia na sama mysl ze znowu zobacze te piekne pelne elokwencji posty. Bez jadu i bez zadnego szpanu kierowane do mnie. Ten szybki bieg mezczyzn na smietnik do kasacji moich wyznan z zadrosci o uwage trzech nic przeciez nie znaczacych literek. Mam trabanta 601 i 6 jezykow mysliscie ze to wystarczy zeby moc rozmawiac na kafe o swoim platonicznym uczuciu? :classic_cool:

Kocham Cię lubieżnie, drapieżnie, jak biegacz własną bieżnię, i jak w Ciechocinku, mężnie i prężnie. Kocham Cię jak śliwki w sadzie, jak słoń w porcelanowym składzie, jak Krzysio Jadzię, z nosem w marmoladzie. Kocham Cię u mnie, w trumnie, tak dumnie i bezrozumnie, całkiem. Kocham Cię w domu, po kryjomu, tylko nie powiedz nic nikomu! :classic_cool:

bez ciebie jak bez uśmiechu niebo pochmurnieje słońce wstaje tak wolno przeciera oczy zaspanymi dłońmi dzień - szeptem modlę się do uśpionego nieba o zwykły post z rada odnosnie czyszczenia nosa :classic_cool:

jestem pod wrazeniem gdy rano widze twoje posty gdy nie masz juz pod nosem krosty gdy smarujesz kasze maslem spalonym na patelce gdy wyjmujesz po winie stare korki trzymane w butelce gdy ekscytujesz sie kazdym swoim postem zapominajac zrobic porzadek ze swoim zarostem uwielbiam cie jak snieg zeszloroczny jak radio zgaszone w ciszy nocnej jak eklerka z kieszeni wyjetego trzepnietego z buta jak kocha swoich podwladnych sam diabel boruta o tak! :classic_cool:

Gość trabant dobre auto
:)

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
Cześć gaciulki

Gość Lilly Ewellin
:D i do tego dowcipny ;):)

Gość a nie przyszło Ci
REWOLUCJONISTA POETAAAAAA

i am fluent in english and that's abt it. i did try to learn spanish but it was too much :P

shud we stick to polish thn? :P tez mi sie podoba hiszpanski, zaczne w wakacje. :)

Moja nauka zaczela sie od hiszpanskiego jsli chodzi o iberystyczny kirunek poserzania slownictwa. Poza tym...kazdy szaleje za osobami ktore dosyc ze znaja hiszpana to jeszcze graja na gitarze :classic_cool: Wyprzedze pytanie - tak umiem desperado tez, ale to nie kwintesencja muzyki gitary klasycznej. Sa rozn gitary dlatego podkreslam - gitray klasycznej. :classic_cool: Pozniej francuski po hiszpanie. Przed iberystycznymi jezykami - standard -angielski i niemieckie i we wlasnym zakresie cyrylica,zeby moc czytac odpowiednik mlodego technika wydawanego w latach 80tych po rosyjsku z ciekawymi rozwiazaniami modelarskimi. Tylko kto mi uwierzy i co taki ktos robi na forum i na dodatek ma za soba epizod ze spamem. :classic_cool: