Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no juz sama nie wiem

czy on jest chciwy ze poprstu nie przywiazuje wagi do rzeczy materialnych

Polecane posty

- chodzi od kilku lat w dwoch parach spodni, jednej kurtce -jak przemokly mu buty tej zimy to zamiast nowych poszedl je zszyc do szewce - jeszcze nigdy za mnie nie zaplacil, zawsze ja place za siebie on za siebie lub na zmiane - nie kupil mi kompletnie nic na walentynki, powiedzil tylko ze one sa codzinnie -jak kupilam mu sweter w koncu bo wstyd mi bylo gdzies juz pojsc to podziekowal ale w zamian nie otrzylmalam nawet kwiata -do niczego nie dazy mowie ze nie obchodzi go jakie ma auto, ze na do nie bedzie go stac, ze zamieszka pewno w bloku -nigdy mi nic nie kupil nawet najmniejszego drobiazgu -jestem z nim pol roku i zastanawaim sie ...co dalej? -

POROZMAWIAJACIE ZE MNA

Jesteś z nim pół roku, a wiesz, że od kilku lat chodzi w dwóch parach spodni.. a to ciekawe :P Z tymi butami to przesada.. a ogólnie myślę, że facet nie dba o siebie i swój wygląd.

wiem ze kilka lat bo na pocztku byl moim kolegom i wiedzialm go wiele razy duzo wczesniej

Gość niestety to niestety prawda
a jak zarabia ? ma wydatki inne ?

wlasnie ....to jest najgorsze bo nie jest jakims biedakiem ...ma na koncie z 20 tys ale ciagle zbiera zbiera zbiera

Powiedz mu, ze moze nie zdazyc uzbierac przed swoja smiercia. ;) A tak naprawde, zapytaj na co zbiera bo moze ma jakies swoje marzenie, ktore chce zrealizowac. Nic nie usprawiedliwia mezczyzny zaniedbanego :O

Gość no oo
zostaw go

Straszny skąpiec z niego. A jeśli w przyszłości te swoje nawyki przełożyć na siebie? Zabroni Ci kupować ubrań bo przecież dopóki stare nie są dziurawe to możesz w nich chodzić.