Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..xxqx..

W jaki sposób schudliście ?? Do tych co pozbyli się zbednych kg

Polecane posty

Pytanie do osób, które w skuteczny sposób pozbyły sie kg? :) Piszcie również ile schudłyscie i w jakim czasie :) Pozdrowienia

Gość dietąniełączenia
15kg w miesiąc i 2 tygodnie

Gość Zaczynam ćwiczyć
Kiedyś 10kg w 2 miesiące dzięki ćwiczeniom i teraz powstarzam to:) No i nie jem po 18:00:)

Gość d0minika
3 kg w 4 dni. Ciąg dalszy przede mną. Znajdź na kafeterii mój wątek o diecie grejpfrutowej to się dowiesz co robię :)

Dominika - autorka sie pyta o schudnięcie, a nie utrate wody, a u Ciebie przez te 4 dni to woda tylko zleciała, wiec nie ma sie czym chwalic. Jak poleci tłuszcz, to wtedy będzie cos.

Tak tak chodzi mi o pozbycie sie tkanki tłuszczowej :) Któz jeszcze sie wypowie?:)

20kg w pół roku(z 80kg na 60) Dieta poniżej 800kcal, tylko dla wytrzymałych. W sumie to mi nie było ciężko jeść tak mało, bo żołądek się przyzwyczaja, gorzej z tym że te produkty to same warzywa, tuńczyk, jogurty 0%, ewentualnie kromka chleba chrupkiego. Czasami na dzień wychodziło mi po 500kcal, ale itak czułam się zdrowsza niż przed dietą :P

Niebezpieczne są tego typu watki, bo zaraz pojawiaja się mnóstwo "dobrych " rad typu diata grejfrutowa, dieta 500 kcal i takie tam. Wiadomo,że jeśli chudnie się wiecej niż 1 kg tygodniowo to wcale nie spala sie tłuszczu tylko wodę i mięśnie:) Świetny pomysł:) Kiedy ja chcę schudnąć biorę l-karnitynę z hellhound.pl i biegam. Cały poroces odbywa się bez uszczerbuku dla zdrowia i figury

Gość Fefeczka
ja schudlam na głodówce 15 kg w jakis miesiac, ogolnie nie polecam bo kilogramy przybyly podwójnie, polecam ci dietę Sout Beach ( schudłam 7 kg w jakies 3 tygodnie ) i dietę płaskiego brzucha, mam przed sobą Vitę kobieta schudla 11 kg w 4 miesiące ;p

Gość Fefeczka
no i zapomnialam cwiczenia są ważne nawet jeśli będziesz jeść normalnie ( tzn śniadanie jakieś lekkie, obiad i potem jakiś owoc) a będziesz ćwiczyć jakieś 40-60 min dziennie uwierz tak sie da po kilku dniach mozna sie przyzwyczaic i sa efekty naprawde

Gość będę szczupła XXl
cos mi sie kafe spiep..la, wam tez?

Możesz zobaczyć w stopce:) Dieta 1300 kcal tak mniej więcej, ostatni posiłek o 18, trochę ćwiczeń, wyrzuciłam z diety słodycze, fast foody i chipsy.

cha! widocznie ze mną coś nie tak! zima - narty lato -rower jesień- siłka nic nie chudne, a wręcz tyję! diety non stop i nie mówcie mi o mięśniach, bo mam sadło w talii!!! nie jem po 18-ej i słodyczy co ja mam robić??? kiedyś stres mnie odchudzał:classic_cool:

Minerwa, Twój problem może wynikać ze złej diety - a jeśli jesteś 'non stop' na dietach, jest to bardzo prawdopodobne. Ja schudłam z 5 kg ( nie miałam nadwagi, ale byłam przy granicy) - tylko dlatego, że poszłam studia ;) Można powiedzieć, że trwała zmiana sposobu odżywiania. I od pięciu lat trzyma mi się taka waga, nawet spada na wiosnę ze 2kg.

Przylacz sie do grupy na diecie bialkowej,sprobuje swoich mozliwosci z innymi.Takie wypytywanie sie ludzi ile,i na jakiej diecie schudli nie przyniesie ci nic dobrego.Zacznij dzialac,i zrob cos w tym kierunku. wej na stronke naszej kafeterii na temat DIETA BOALKOWA,nie DUKANA.Zapoznaj sie,poczytaj i zadecyduj sama.Powodzenia

Gość khk
dietetyk