Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia 2010

ONA 171 cm wzrostu i 85 kg - 26 lat -Kto ze mną ????

Polecane posty

Gość Basia 2010

Muszę schudnąć! Zawsze byłam tak okrąglutka... Po wyjściu za mąż pół roku temu, znowu przybralam na wadze. Apogeum mojej złości na siebie było wczoraj...kiedy spódnica ledwo się dopieła... Masakra! Nie czuję się dziewczęco, tylko jak stara baba... a mam dopiero 26 lat...

ja mam 175 cm 83 kg na poczatku lutego teraz zapewne mniej mam 23 lata :) moja dieta to mż od kilku dni skacze na skakance :) moge do Ciebie zagladac ;)

Gość Basia 2010
Pewnie! Dziś mój pierwszy dzień ! Byłam taka zła na siebie że tak się opuściłam, że czuję się jak baba zamiast czuć się dziewczeco.... Dziś zjadłam na śnaidanie jajko 2 ktomki chleba ciemnego ze słonecznikiem , a w pracy gdzieś ok.11tej jogurt naturalny i suche wafle z ryżem... Wyszłam na obiad zamówiłam sobie barszcz a na drugie dorsza z surówkami.... A ty co stosujesz ?

ja to wlasciwie nic nie stosuje jem mniej jedyne czego nie jem to slodycze fast food napoje gazowane soki i bialego chleba nie jem a tak to jem wszystko tylko mniej :) no i oczywiscie po 18 nic nie jem ja tez bylam ostro zla na siebie bo nie dosc ze wysoka jestem to jeszcze postawna :( ale zmienie to :) juz powoli zmieniam :) zaczelam skakac na skakance mam okropne zakwasy dzis ledwo chodze... ale chce moge i potrafie zgubuc zbedne kg na wiosne bede lepiej sie zcula sama z soba :) a co mi zalezy niech sie mna zachwycaja hehe :)

Gość Rose910
Witam :) Mam podobny problem, mam 170 cm wzrostu i waze 82 kg... Do niedawna utrzymywlam sie na tych 75 kg co juz bylo dla mnie masakra, ale jak pewnego dnia weszlam na wage i zobaczylam na skali 82 to sie zalamalam! Nie mam jakos ostatnio motywacji, chlopak twierdzi ze sie mu podobam, no na szczescie nie lubi chudzielcow,, ale ja sie musze czuc dobrze we wlasnej skorze.... Jak nie schudne to wiem ze w wakacje sie zalamie a chcialabym gdzies wyjechac i wypoczywac bez stresu ze jestem grubasem i obsesji ze moze moj ukochany oglada sie za innymi chudszymi :( No ok, to narazie taki wstep o mnie? A wy dziewczyny jaki macie cel, ile chcialybyscie schudnac? Pozdrawiam goraco i zycze milego popoludnia :)

Gość Basia 2010
Zamiast: zwykłego chleba nie jem- albo wafle albo ciemne pieczywo cola, słodkie napoje - soki, woda mineralna żadnych słodyczy - jem daktyle, gorzką czekoladę jogurty tylko naturalne choc czasem i też z owocami czy z ziarnem Makarony zwykłe zastępuje ciemnymi. Unikam smażonych kotletów i mięs Muszę sobie kupić sokowirówkę...

moim marzeniem jest -7 kg do konca marca jesli schudne 5 to tez bede sie cieszyla :) moj chlopak tez nie lubi chudzielcow ale grubasow tez nie :) no i chce sie lzej czuc i lepiej wygladac :) jesli dopiero zaczynacie zmniejszac ilosc pokarmow to nie robcie tego drastycznie bo po paru dniach rzucicie sie na jedzenie, jedzcie to co lubicie tylko mniej :) no i najlepiej jest cwiczyc podczas diety bo to podstawa nie to zebym sie madrzyla bo skazce dopiero kilka dni na skakance ale wtedy szybciej sie spala tluszc no i jest lepsze samopoczucie :)

Gość Fausti 46
Mam 168 cm wzrostu, ważę 63 kg i mam 46 lat. Pomimo mojego "podeszłego" wieku chcę schudnąć 3 kg, bo ubrania zrobiły się za ciasne:)

Gość Rose910
Ja jem duzo activi i chrupki ryzove, posilki w bardzo malych ilosciach... Staram sie cwiczyc codziennie narazie jestem na etapie 30 minut ale chce dojsc do godziny i tak utrzymac... aha i jeszcze pije duzo wody niegazowanej... Ja chce schudnac 15 kg, ale to tylko na poczatek bo moja wymazona waga to 60 kg... ahhh... ale to juz moge sobie posnic bo zeby moja waga zeszla ponizej tych 64 kg to musialabym sie chyba torturowac... Czy czlowiek chudszy tym trudniej zrzucic ... :(

Gość Fausti 46
Wkurza mnie przepisywanie tych liter z obrazka.

Gość Rose910
ja activie jem tylko tak, wiem ze ona niby dziala na przemiane materi, ale ja ja jem zamiast innych tlustych jogurtow no i jest dobra :)

Gość Fausti 46
kupiłam sobie aplefit. Może któraś z Was używała. Jedzenia nie będę ograniczać, nie jem dużo, tylko przemiana materii się spowolniła.

Gość Basia 2010
Podobno co kilka dni warto robić mała głodówkę...tzn. dużo wody czy soków... warzywa, owoce i niewielka ilość jedzenia...po to żeby oczyścić organizm. Ma to podobno pomóc podtrzymywać chudniecie... Nie polecam wam dziewczyny jedzenia mniej !!!!!!!!!! Przeważnie po kilku dniach, zaczniecie wariować i napadnie was głód. Jedzcie ciut mniej, ale zastepujecie te rzeczy ktore do tej pory jadłyście czymś zdrowszym i mniej kalorycznym.

Gość Basia 2010
dużo błonnika jest w bananach.

Gość Rose910
ja go bralam i mi za bardzo nie pomagal, moze faktycznie troszke ograniczal laknienie, ale moje lakomstwo nie zna granic :) Jednynie z tabletek pomagala mi meridia, ale za duzo zdrowia stracilam, tragicznie sie po niej czulam, juz jej nie chce brac, ale fakt faktem, schudnac mi pomogla... :)

Gość Rose910
Basia2010---a Ty ile chcesz schudnac?

Gość Fausti 46
Rose, dziękuję za odpowiedź. Kupiłam ten aplefit i muszę go teraz zjeść, choćby ze skąpstwa:)

wlasnie jedzenie mniej jest najlepzsa dieta i najbardziej skuteczna tylko nie mozna np cozdiennie ktos jadl 2000 kcl a postanawia sie odchuzdac i przechodzi na 1000kcl to wiadomo ze nie wytrwa i przyjdzie moment ze sie obje ja nie jestem zwolenniczka glodowania zeby oczyscic organizm

Gość Rose910
Ach, przepraszam moze nie powinnam go skrytykowac, czasem dobra jest sugestia, prawda jest tez ze na kazdego co innego dziala, jesli go produkuja, to chyba cos dawac musi, mam nadzieje ze Tobie pomoze :)

Gość Fausti 46
a ja wam pokażę :) dzięki, już przepatrzyłam strony o occie jabłkowym, mam nadzieję, że nie wpływa ujemnie na włosy-strasznie marne mam:(

Gość Rose910
Prawda najepsza dieta to rezygnacja ze slodyczy fast foodow , pieczywa, nie jedzenie 4 h przed snem , piecie 1,5 l wody dziennie i cwiczenia... Tak latwo sie pisze ale najtrudniej jest to zrealizowac :/ Ja juz w diety cud nie wierze, doswiadczylam diety kopenhaskiej... faktycznie schudlam 5 kg w 2 tyg, i wytrwalam 13 dni co mi sie chwali bo z tego co czytalam to dziewczyny przestawaly po 5 dniach ale na 14 dzien wyzarlam cala lodowke i tak 2 tyg poszly na marne... :) Jedyne co wynioslam z tej diety to przyzwyczailam sie gorzkiej czarnej kawy , wczesniej pilam z 3 lyzeczkami cukru i smietana... :)

Gość Basia 2010
Rose910 przyznam że chciałabym choć 5-10kg schudnąć, ale jak mi dobrze pójdzie to może i więcej... Nie wiem, mam obawy bo zawsze byłam pulchna

Fausti 46 wiesz wszystko zalezy od organizmu mi nic zlego sie nie dzialo a wrecz przeciwnie ladniejsza cera lepsza przemiana materii, zawsze gdy zauwazysz cos niepokojacego po apleficie zawsze mozesz go odstawic i z niego zrezygnowac wiadomo jednemu pomaga innemu nie :) ale badz dobrej mysli :)

Rose910 wlasnie dla tego nalezty stawiac sobie male realne cele i odchudzac sie rozsadnie :) nie na pare tyg i uzyskac efekt jo jo bo to jest bez sensu powolutku i do skutku :)

Gość Rose910
Ja jeszcze rano i wieczorem pije gorzka zielona jasminowa herbatke... a na cwiczenia smaruje brzuch kremem wyszczuplajacym nivea owijam sie folia i pasem takim do cwiczen :)jak koncze to mam caly brzuch mokry, nie wiem, czy to cos pomaga ale mam nadziejej ze tak :) Zawsze obojetnie ile tylam brzuch naprawde mialam szczuply ale w koncu sie stalo i przekroczylam ta wage w ktorej dostalam take brzusisko ze az strach.... myslel ze wlasnie brzuch szpeci moja figure... ah no i oczywiscie niestety po zruzceniu tych kilogramow bede musiala zmieni staniki na mniejsze, rozmiar biustu to chyba jedyna zaleta bycia grubaskiem :) hih...