Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec48

Mój syn jest gejem. Czuję się upokorzony jako ojciec

Polecane posty

Gość ojciec48

Syn powiedział mi, że jest gejem. Było to już cztery lata temu, a ja do tej pory nie potrafię tego przetrawić. Idę spać z tą myślą i budzę się z nią. Czuję się totalnie upokorzony jako ojciec. Ostatnio doszło do tego, że nazwałem go debilem. Wniósł się z domu. Ja nie wiem, jak sobie z tym problem poradzić. Niby rozumiem, że homoseksualizm jest niby czymś normalnym, ale nie godzę się z tym, że mój syn nim jest, w żaden sposób. Doszło do tego, że moje uczucia do niego, a bardzo go kochałem, po prostu zanikają. Jeszcze tylko odrobinki brakuje, abym mógł głośno stwierdzić, że go nie kocham. On skończył studia, pracuje, chyba jest wartościowym człowiekiem. Ma partnera, z którym się dobrze rozumieją. Mnie jednak to drażni, kiedy widzę ich obu po prostu dostaję napadu agresji. Wyzywam czasem. Po prostu nie mogę znieść myśli że ze mnie narodził się taki.......

Gość rosita
właśnie czytałam taki sam artykuł na onecie

Gość Glupie myślenie
Wiadomo, ze każdy rodzic wolałby żeby dziecko poszło w jego ślady i założyło rodzinę. Ja bardzo chciałabym być babcią, ale gdyby mój syn oświadczył ze jest gejem w żaden sposób nie wpłynęłoby to na moją miłość do niego. To mój syn, zawsze nim będzie. Moze ja patrze na to z perspektywy matki, która przechodziła 9 miesiecy strasznej ciąży i czekała na narodziny niepełnosprawnego dziecka, a kiedy po ciężkim porodzie urodził się rumiany zdrowy chłopiec stwierdziłam ze cala reszta jest nie ważna. Jeśli twój syn jest dobrym człowiekiem to powinieneś zaakceptować jego wybory jakie by one nie były. Nie krzywdzi nikogo więc ty nie krzywdź jego.

Gość Moje trzy grosze_____________
Pocieszę cię, że to może być stan tymczasowy. Teraz w wielu grupach młodzieżowych bardzo modnie jest być gejem. To taki głupi fenomen ostatnich lat, ale minie jak swinging eighties, jak wszystko...

to nie on ma problem, a ty. z jakis egoistycznych powodow, odmawiasz mu szczescia, odrzucajac go. zastanow sie co toba naprawde kieruje ...