Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transcendentalny

kobiety moga przekonać do siebie faceta

Polecane posty

Gość transcendentalny

najczęściej tylko ciałem ponieważ po rozmowie zazwyczaj tylko tracą...

Gość gxfbfdbfdfbh
jestem kobietą i głupoty piszesz. to ty nie wiesz że rozmowa na początku to taka podpucha żeby otworzyć faceta i jak najwięcej sie o nim dowiedzieć? Ja czesto gadam głupoty i obserwuje jak sie zachowuje facet.

Gość aaibb
Trans.. - tak wypowiadać może się tylko ktoś, kto nie potrafi rozmawiać z kobietami. Pewnie nie masz im nic do powiedzenia.

Gość zapewne jesteś omnipotenty
a kobiety sprowadzasz tylko do ciała :o

Gość transcendentalny
wiem co piszę i wystarczy kilkadziesiąt zdań aby się o tym przekonać

Moze a) spotykasz sie z takimi, ktore do powiedzenia niewiele maja b) moze elokwencja i inteligencja tych,z ktorymi sie spotkales okazala sie zbyt duzym wyzwaniem dla Twojego umyslu

gratuluje jak wyrabiasz sobie o kims zdanie po kilkudziesieciu zdaniach ;] szcz jak na poczatku ludzie sie zapoznaja i wszystko jest na luzie, chyba ze jezdzisz po konferencjach i obracasz sie w takim malokumatym towarzystwie :/

Gość wierzyCIELKA
pewnie dlatego , bo jesteś PONAD gdybyś zszedł do strefy profanum może móglbyś porozmawiać normalnie - negatywne nastawienie rozmówcy przeszkadza w dobrej rozmowie

Gość transcendentalny
ciekawe stwierdzenia , ale czasami osobę można poznać także w rozumieniu żartów i niekoniecznie na poważnie , a PONAD nie jestem bo raczej trzeba się dostosowywać do poziomu innych i bycie PONAD nic nie daje , wręcz przeciwnie

Gość wierzyCIELKA
to czemu jesteś transcendentalny, a nie przyziemski? z góry podszedłeś nawet do tego tematu, pewnie w realu też tak masz niby pierdula, ale... mnie odrzuca

transcendentalny- a na jakiej podstawie twierdzisz ,że tylko za pomocą ciała?:P to dlaczego często zdarza się , ze brzydka dziewczyna ma super kolesia ? też go ciałem przekonała do siebie?

Gość aaibb
Jeżeli nie przepadasz za kobietami - dlaczego rozmawiasz na tym forum ? :)

Gość transcendentalny
jestem transcendentalny bo chcę , a przyziemny bo muszę ( czy mi się to podoba czy nie) a to , że transcendencja jest zawsze wyżej przyziemności to zupełnie naturalne i nie trzeba o tym dyskutować :)

Mi się wydaje ,że właśnie takiego kolesia jak ty można przekonać do siebie tylko ciałem bo innego piękna on w kobiecie nie zauważy. Przykro mi kolego ale taka jest prawda! najlepiej wszystkie kobiety do jednego wora nie? wybacz ale to mało inteligentne

Gość wierzyCIELKA
wogóle nienaturalne, to co przyziemskie (kwiatki, pieski, kobiety) jest naturalne - reszta to literatura, wytwór czlowieka

autor ogolnie ma racje, pominal tylko jeden fakt ze mezczyzni to hipokryci. jak zwykle w takich przypadkach odwolam sie do jednej teorii ktora wszystko podsumowuje. jest popyt- jest podaz.

szczerze to z tematu tego topiku moznaby wysnuc, ze nie szanujesz kobiet, bo stwierdzasz, ze tylko tym sa w stanie tobie zaimponowac przy okazji stwierdzajac wyzszosc mezczyzn w innych kwestiach :/ albo masz przesadne mniemanie o sobie albo pojawia sie pytanie z jakimi kobietami sie zadajesz, ze imponuja Ci tylko miesem ;]?

Gość transcendentalny
czarna porzeczka nie rozumiem dlaczego faceci rzucają się na brzydkie , widocznie na takie zasługują i być może są zboczeni , bo niektórzy mogą się podniecać również brzydotą

Gość transcendentalny
wogóle nienaturalne, to co przyziemskie (kwiatki, pieski, kobiety) jest naturalne - reszta to literatura, wytwór czlowieka to palnęłaś teraz jak łysy o kant kuli.......

Gość transcendentalny
Mi się wydaje ,że właśnie takiego kolesia jak ty można przekonać do siebie tylko ciałem bo innego piękna on w kobiecie nie zauważy. Przykro mi kolego ale taka jest prawda! najlepiej wszystkie kobiety do jednego wora nie? wybacz ale to mało inteligentne używałem słowa "najczęściej i "zazwyczaj" czy to oznacz "wszystkie" ? :)

Gość wierzyCIELKA
mysle ze jesteś ograniczony umysłowo skoro nie zrozumiałeś i nie masz argumentów tylko wyzwisko

Gość transcendentalny
szczerze to z tematu tego topiku moznaby wysnuc, ze nie szanujesz kobiet, bo stwierdzasz, ze tylko tym sa w stanie tobie zaimponowac przy okazji stwierdzajac wyzszosc mezczyzn w innych kwestiach :/ albo masz przesadne mniemanie o sobie albo pojawia sie pytanie z jakimi kobietami sie zadajesz, ze imponuja Ci tylko miesem ;]? to nie ja nie szanuje kobiet tylko to kobiety nie szanują siebie

Gość transcendentalny
mysle ze jesteś ograniczony umysłowo skoro nie zrozumiałeś i nie masz argumentów tylko wyzwisko tak jestem ograniczony umysłowo dlatego kobiety mnie zbawiają...

transcendentalny- sorry ale jesteś pusty słoik po ogórkach :P :D tak brzydka dziewczyna nie ma nic do zaoferowania i mogą z nią być tylko zboczeńcy :) mądry jesteś naprawdę :D haha Ty dziewczynie nie zaimponujesz ani wyglądem zapewne a charakterem ani tyle :P

Gość wierzyCIELKA
chyba zabawiają ja już zegnam, pan jesteś denny jak dno musztardówki - zakrzywiający rzeczywistość

Gość transcendentalny
autor ogolnie ma racje, pominal tylko jeden fakt ze mezczyzni to hipokryci. kobiety za to zawsze mówią to co myślą czyli wręcz przeciwnie....

Gość transcendentalny
no ogólnie jak przeważnie kobiety pokazują swoją wyższość stwierdzeniami takimi jak puściutki czy denny czy jeszcze inne....szkoda ze nie potrafią tego samego powiedzieć stojąc przed lustrem

kobiety za to zawsze mówią to co myślą czyli wręcz przeciwnie....' tego nie powiedzialam. kobiety i mezczyzni sa siebie warci. jedyne na co staram sie zwrocic uwage to fakt ze kobiety dostosowuja sie do upowodban mezczyzn, ktore bynajmniej nie sa zbyt wyrafinowane.

depeche15-> to, ze kobiety probuja sie dostowac do upodoban mezczyzn bynajmniej nie swiadczy o ich inteligencji.... wiec podtrzymujesz teze autora :D a ja uwazam, ze to po prostu zalezy od tego jedynie na kogo sie trafi.... nie wiem czy autor selekcji dokonuje w realu czy w necie...