Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transcendentalny

kobiety moga przekonać do siebie faceta

Polecane posty

wiec podtrzymujesz teze autora' jak wyzej pisalam, popieram to co mysli autor.

Gość zapewne jesteś omnipotenty
"to nie ja nie szanuje kobiet tylko to kobiety nie szanują sie" to sie akurat zgadza - tego kwiatu pol swiata, a 3/4 nic nie warte ;] - i tyczy sie zreszta tak samo mezczyzn ;] - dlatego trzeba szukac i wybierac te kobiety, ktore sa jednak wiecej warte, ale tu potrzeba pewnie wlozyc wiecej wysilku niz w innym przypadku :P

transcendentalny-kochany nie widzę potrzeby stawania przed lustrem i mówienia ,że jestem pusta bo nie jestem. :) Ja nie oceniam ludzi tak powierzchownie jak ty a jak wiadomo tylko głupiec ocenia książkę po okładce.

no wlasnie ! dlatego pytam o metode selekcji.... ;) [depeche15-> nick zdradza fascynacje muzyczna, mam nadzieje?:) ]

depeche15-> jak to milo zawsze spotkac kogos kto kocha to samo :D 🌻

depeche15 nie wiem czy wypada rozgoscic sie w cudzym topiku, ale .... :D bylas na ktorym lodkowym koncercie? ;)

mieszkam w uk, nie bylam :P tutaj tez nie, brak kasy i mozliwosci.... a ty?

z racji na okolicznosci zyciowe tez nie bylam w lodkach, nad czym bardzo ubolewam... ale wiem, ze grali w RAH 17.02. i Alan wystapil w Somebody ;) :)

Gość TYU89IHJIKO
RACZEJ NIE CHCĄ, A POZA TYM NIE MUSZĄ ,ONI SAMI WPADAJĄ

depeche15 :D to zalezy od dnia, ktory jest ulubiony ;) na dziś Ultra :) a o pierwsze miejsce zawsze biją się jeszcze: violator, sofad, mftm ;) A u Ciebie jak to wyglada?

ja obiektywna to raczej nie jestem w tej materii :D a milosc trwa juz druga dekade :D co do pta to lubie przede wszystkim 3 songi napisane przez DG najgorszy album to exciter wg mnie... nie moge sie przekonac nic a nic.... :o :D

ja tam lubie freelove i when the body speaks... do reszty tez nie moge sie przekonac. nie lubie tez najnowszej plyty, mysle ze od pewnego czasu ich standard spadl. apogeum juz za nimi, chyba ze mnie zaskocza nastepna plyta to zmienie zdanie. :P

No bez watpienia to, co najlepsze maja za soba... do najnowszej przekonalam sie po pol roku... byc moze, gdyby byla autorstwa kogos innego nie podjelabym tylu prob, by przekonac sie :D niemniej, kocham ich ❤️ :D :D

ja tez. wygladasz jak depeszka czy jestes jedna z tych zakamuflowanych? :D

czesciej bywam zakamuflowana ze wzgledu na prace :) aczkolwiek posiadam caly ekwipunek godny fana :D

depeche15-> fajnie, ze wpadlysmy na siebie :D 🌻 mysle, ze spotkamy sie jeszcze nie raz :D na dzisiaj znikam juz ;) pozDrawiaM :) 🌻

Gość to prawdaaaa