Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój pierwszy raz za kasę

Na którą się skusić????

Polecane posty

Żona ma biust taki sobie powiedzmy 75D. a ja mam ogromną ochote na więcej i bardziej profesjonalnie. rozważam propozycje: 1 http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/23033 2 http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/12021 3 http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/22406 Która jest warta swojej ceny?

żadna:)wielkie donice!ale jak bardzo musisz wiedzieć, to dla mnie ta druga. lepiej zafunduj żonie powiększanie cycków:)

jest takie powiedzenie że nie warto krowy kupowac jak sie chce mleka napić - nie dosłownie oczywiście. Na takie "donice" miałbym właście ochotę. Zawsze podobały mi sie spore piersi i z ogromną ochota pobawiłbym się taką "szósteczką"

Gość 6563
Jesteś żałosny. Współczuję żonie. Oby dowiedziała się o twoich planach i cię rzuciła.

Gość czytaj ze zrozumieniem
:P on nie ma zony :D moze sobie poszalec :P

Gość dfgdg
jak dla mnie 2 najlepsza

Gość ja bym brał nr 2
potem nr 3; na końcu nr 1; chociaż nr ma 33 lata więc doświadczenie nimałe 3 tylko 19 lat a 19stka jeszcze nie wie czego chce...

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wszystkie 3 sa słodkie :-) sama bym je wylizała i nie jestem ani bi,ani le s :-)

Gość kaczullllllllllllla
ja nie wiem, co Wy faceci macie z tymi cyckami? :o Osoboscie jak przejrzalam odloty to fajniejsza mi sie wydala taka jedna laska, po 500zl/h, no ale to trzeba mieć hajs...a nie tak 150/h :D

Gość cyckoman
bo duze cycki sa fajne - nawet kosztem nadwagi u takkowej kobiety. Dla mnie kobieta z małymi piersiami jest zupełnie nie atrakcyjna. Gdybym mieszkał w gdynii to pewnie tez miałbym ochotę odwiedzić panią nr 2.

Gość cwaniak w neciecipa w świecie
gdybym sie dowiedziala ze moj planuje mnie zdradzic dostalby taki lomot ze wszystkiego by mu sie odechcialo i nie bylby zdolny do czegokolwiek! a kobiecie wspolczuje takiego zlamasa jak ty!

Gość szaramala

Gość szaramala
jestes pojebany i pewnie masz malego kutasa twojha zona powinna cie kopnac i znalesc sobie lepszego

oceniajac "walory estetyczne" wybralbym 19-latke. ale mysle, ze ta 33-latka wie najlepiej jak dogodzic facetowi. zalezy od Ciebie, czy chcesz patrzec jak jej piersi faluja, czy chcesz sie dobrze zabawic.

Jestem pewny że co druga z oburzonych moim dylematem kobiet jest zdradzana przez swojego faceta. Oprócz tego że planuję udać się do jednej z cycatek mam również kochankę. Oczywiście nikt niczego się nie domyśla, więc z moja wprawa odwiedzenie jednej z cycatek tez się uda. W domu jestem kochanym mężem, ojcem dwójki dzieci; dbam o dom, żeby nic nikomu nie brakowało; nie piję, nie palę nie oglądam meczów w tv; a to ze chcę mieć coś tylko dla siebie to chyab nie przestępstwo. Uważam że na to zasługuję. Napewno nie jestem facetem pojebanym czy jakolwiek mnie określiły babki któym sie wydaje że ich mąż to anioł. Jak nie zapomnę to napisze jak było i czy było warto. Może za moim przykłądem pójdzie również Wasz mąż - nieskazitelne matki polki. Lecę z rodzinką na popołudniowy spacerek.

Gość ***Narzeczona ***
75D to jest duzy biust A to co pokazales jest obrzywdliwe obwisle kojarzy mi sie ze stara 60 letnia baba ktora wykarmila tymi piersiami 5 dzieci. Fuuuj Mam nadzieje ze Twoja zona dowie sie o tym co zamierzasz bo gnojek z Ciebie nieprzecietny. I uwazaj zbey ona sobie nie przygruchala jakiegos faceta bo dla niej Twoj penic moze byc za krotki i za cienki.

długość i grubość penisa raczej nie jest słusznym tropem. I żona jak i kochanka są z niego bardzo zadowolone w niemalże każdej pozycji. 75D uznawany jest jako duży biust - mi jak najbardziej odpowiada, ale nie potrafię oprzeć się pokusie i sprawdzić jak bawi się takimi naprawdę dużymi; chcę takie posiaść na chwilę, godzinę, dwie. Osobiście nie chciałbym aby żona miała takie; bo duży biust na codzień przysparza wielu problemów.

Gość szparek
Popieram Pana chętnego na duże piersi, tylko dlatego, że właściwie nie robi tego dla przyjemności, a raczej z ciekawości. Zaś te Panie, co tak zioną ogniem niech się zastanowią, czy nie chciałyby posmakować ogromnej żylastej pały.

dziś byłem u pani nr 2. I było zajebi..ie. Tak super że napewno jeszcze się kiedyś spotkamy. Teraz mam dylemat czy drugi raz spotkac się z tą samą panią czy wybrać inną? ta 19 latka też bardzo mnie kusi - szczuplutka, idealnie wygolona i te ogromne piersi chyba nawet większe niż u pani nr 2. Suuuuper. Polecam i namawiam każdego który się waha.

Gość malysz
jak masz wybór to weź ta trzecia, ma zajebiste piersi, jak cipka ma duże wargi to można lizać bez końca!!!!!!!! ile u niej byleś?

Gość nie bylem nigdy w burdlu
kurwa lizac dziwce bez konca ... !!! nie rob tego jakis chłop przed toba zaplacil razy3 i walił pod korek bez gumy. ja bym wybral 2 fajne cialo , duze cycki i nie wisza jak 3. chociaz 3 ladnie osmalona. NIE LIZ DZIWCE CIPY BO SIE SPERMY NAPIJESZ !!!

Gość malysz
a u jakiej możesz bez gumy bzykać???? jak znajdziesz to mi pokaz, ale nie nie znajdziesz napewno

Gość malysz
no... możne i gdzieś są, ale do takiej na pewno nie pójdę

małysz wyluzuj , nie wiem nigdy nie byłem na dziwkach, noze ruchalem ruzne szmaty ale z dyskotek nie za kase. dziwka to dziwka wszystko to kwestja ceny, przyjdzie jakis napaleniec zuci kasa i ma co chce czy to anal ktorego nienawidzi czy sex bez gumy... dziwka to dziwka wszysto za kase. dlatego mysle, wydaje mi sie ze ostatnia rzecz jaka sie robi w burdelu to caluje czy wali minete. osobiscie bym tego nie zrobił. p.s. gratuluje udanych igrzysk olimpijskich.

hahah nie pojdziesz a skad wiesz co robiła, tam nie ma licznika kolego.

Gość malysz
jest parę rzeczy których dziwka nie zrobi... nie pocałuje cie w usta np. a o taka żeby bez gumy to naprawdę trudno! w burdelu nie bylem ale prywatnie owszem tak

ehh niezgodze sie z toba bo to czysta logika. sytuacja np. wyglada tak. dzwoni typ po taka panne ona przyjezdza do nie go na chate, willa w srodku basen, marmury kozacki merc przed domem w garazu inna sportowa bryka. typ zadbany pachnacy zegraek rolex daytona, ubranie tez wyzsza pulka, domek na sporej dzialce ... widac ze zarobac, nie tam jakis kozak z zegarkiem za 15 pln. mowi do niej tak, sluchaj to moje pierwsze byzkanko z taka pania jak ty, ja jestem zdrowy i ty pewnie tez nie masz zadnej choroby co po tobie widac, interesuje mnie cala noc. najpierw zabiera ja na droga kolacje z winem pozniej do kina czy do teatru na koniec do domu na godzinny sex bo tyle czasu zostalo ale mowi jej ze chce bez gumy i zaplaci jej 10 koła. myslisz ze taka dziwka sie nei zgodzi za suma sumarum godzine sexu + przyjemny wieczor z zadbanym zarobasem na sex bez gumy. preliczy se ile musi ciagnac drutow u spoconych typko zeby tyle nazbierac i sie zgodzi. takie jest moje zdanie dziwka to kewstja ceny i tyle.