Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pinezka

NIENAWIDZE TEJ NOWEJ MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość taka jedna pinezka

Pisze mojego,bo wciaz go kocham.Spotykamy sie.. Mielismy przerwe i on ja poznal (ona o mnie nie wie). On jej nic nie mowi,bo ona jest w ciazy. To jakis koszmar !

Gość trzeba było nie robić przerw
teraz możesz co najwyżej nienawidzieć swojego byłego, bo niezły dupek z niego. Z jedną jest w ciąży a spotyka się z drugą

Gość taka jedna pinezka
Ja go wciaz kocham ! Bylismy 4 lata razem.Jak mam tak zapomniec,niepotrafie. On wcale nie cieszy sie na ta ciaze. Jednak kiedys bywal czesciej u mnie i domyslam sie,ze do niej jezdzi.Ona jest z innego miasta. Przerwe mielismy juz trzy razy. Ale zawsze do mnie wracal.:)

Gość jesteś wtrętna
jak możesz spotykać się z nim skoro ona spodziewa sie dziecka, biedna dziewczyna że trafiła na takiego chuja i jeszcze na dodatek w komplecie z taką kurwą jak Ty!!!

Gość fajny facet...................
:o

Gość Masz się z czego cieszyć
Obydwoje jesteście siebie warci.Życzę wam jak najgorzej.Żal tej dziewczyny w ciąży.

Gość jesteś wtrętna
mama nadzieję że kopnie cię w dupe i wybierze ją i dziecko.

Gość zadna tam wstretna
ma to na co zasluguje, zal tamtej baby ale moze i ona nie ma czysto za uszami? autorka bedzie miala teraz dzieciatego kochanka na dochodne :) kod: I U H

Gość wszyscy są siebie warci
a co, ta nowa to niby nie wiedziała, że facet ma dziewczynę, tylko się poprzytkali i co myślała, że jak brzuch zacznie rosnąć to facet zostanie z nią do grobowej deski niech tworzą śliczny trójkącik :D

Gość a dlaczego tamta mialaby
wiedziec??? malo jest takich 'prawdziwych meskich mezczyzn' co to poderwie laske placzac jej w ramie, ze on porzucony, ze tamta byla demonem wcielonym, a potem i tak po cichu wraca ? (albo szuka na boku innej? ) nowa nic nie musiala wiedziec, wiec juz tak z gory jej nie osadzaj

Gość taka jedna pinezka
Czytajcie prosze uwaznie. My bylismy razem.Byla tylko chwilowa przerwa. Ta ciaza to wpadka,on tez tak mowi. Czy ktos mial podobna sytuacje? Boje sie,ze dziecko ich zblizy.

Gość nbhgv
pewnie go na bachora zlapala, bogaty jest? moze cie uprzedzila i stad ta zlosc :)

Gość jesteś wtrętna
IDIOTKA, SKOR BYLIŚCIE RAZEM TYLKO MIELIŚCIE PRZERWĘ TO ZNACZY ŻE ON CIĘ ZDRADZIŁ...NA CO CI TAKI TYP. DZIECKO NA BANK ICH ZBLIZY I NIE WIERZ W TO ŻE ON TEGO NIE CHCIAŁ, JEJ PEWNIE NA CIEBIE NAPIERDZIELA.

Dziewczyno, Ty lepiej spojrz dokladnie na 'swojego' chlopaka ? Co to za czlowiek, jesli po krotkiej przerwie z toba poznal nowa i ja zaciazyl ? A ona, coz. mozna by dyskutowac, jaki bajer jej wstawil, zeby sie do niego zblizyla ;) W sumie 'podziwiam' cie, ze chcesz do takiego kogos wracac i z nim byc, w dodatku go kochasz. Brrrrr

Hehe to moze bądźcie razem a tamtej to dziecko zabierzcie co? Tak zeby byl komplet atrakcji... Kurwa co za ludzie...

Gość taka jedna pinezka
Ma normalne ,przecietne zarobki. Dzieci nie planowalismy,bo on i ja mamy juz dzieci z poprzednich zwiazkow.

Gość taka jedna pinezka
On nie zerwal ze mna calkiem kontaktu.Przyjezdza do mnie. Widocznie tez cos czuje? Zawsze mielismy dobry,dziki seks.Tamta pewnie mu tego nie daje.

A poza seksem, o czym rozmawiacie namietnie i dziko ? :D

Gość ALE PATOLOGIA TU PANUJE
TA MA DZIECIAKA Z INNYM TEN MA Z INNA TERAZ BEDZIE JESZCZE JEDEN Z KIMS INNYM, WIELKĄ RODZINKE BEDZIECIE MIEĆ. ON CIĘ RUCHA A TY SIE PODNIECASZ. A JEGO PRZECIĘTNE ZAROBKI TERAZ KOMORNIK ZABIERZE NA POCZET ALIMENTÓW, A MOŻE ONA MA WIĘCEJ TYCH DZIECI.

Gość taka jedna pinezka
Znamy sie sie dlugo,wiec rozmawiamy o wszystkim.Po co ta zlosliwosc? Nie potrafie sobie z tym poradzic,dlatego tu pisze. Najchetniej bym ja powiadomila,ale znam tylko jej imie. O mowi,ze mnie kocha,a moze jej to samo mowi?

Gość mówi jej to z cała pewnością
i dobrze ci radzę wredna suko żebyś nie informowała o tym jego kobiety bo on cię znienawidzi a ona będzie mieć stres co może w jej stanie być niebezpieczne, nie dosc że jesteś kurwa straszną, jesteś głupia, wredna i naiwna to do tego jestes jeszcze intrygantką i nie masz serca, jak odpowiada ci ten układ to ok ale tamtą dziewczynę zostaw w spokoju.

Gość taka jedna pinezka
On mi mowi,ze jestem JEGO kobieta.

Gość głupia picz

Gość ILE LAT MA TWOJE DZIECKO
BO TY SAMA ZACHOWUJESZ SIE JAK DZIECKO, JAKBYŚ NIE MIAŁA ANI TROCHE GODNOŚCI I ROZUMU. JAK MOŻESZ BYĆ TAKA NAIWNA? JAK MOŻESZ TO ROBIĆ TEJ KOBIECIE? PEWNIE SAMA GO UKRADŁAŚ JEGO BYŁEJ A TERAZ LOS SIE ODWRÓCIŁ I TOBIE ZABRAŁA GO INNA...NIE BUDUJE SIE SZCZĘŚCIA NA ŁZACH KOGOS INNEGO.

Gość nie tłumaczcie
jej nic,to pustak jest

Gość taka jedna pinezka
Co ja jej robie? To on widocznie nie umie sie zdecydowac ! Ja chce bybylo jak dawiej.

Gość taka jedna pinezka
To przez niego rozpadlo sie moje malzenstwo. Czy nikt nie ma podobnych doswiadczen?Sami swieci ?

Gość Weż pinezkę
i wbij ją sobie głęboko w mózg,może pobudzisz choć trochę szare komórki(jeśli takowe tam w ogóle są).