Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogólnie nielubiana

Nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość ogólnie nielubiana

Jak wchodzę do jakiegoś pomieszczenia i jest tam moja matka z bratową, to od razu milknął i się rozchodzą :D :O W szkole raczej też ze mną nikt nie gada i zdaję sobie sprawę, że mnie nie cierpią. A ja jestem chyba nienormalna, bo mnie to strasznie bawi i czuję z tego jakąś satysfakcję :O Ma ktoś podobnie?

no i dobrze że Cię to bawi, lać na to, ludzie zawsze mają jakieś ale, głownie niestety baby :O

Nie,ja to specjalnie się izoluje od wszystkich ...potem sie pytają czy mam jakiś problem XDD

Gość ogólnie nielubiana
F czeciej

Gość ogólnie nielubiana
jestem w IV klasie technikum. Sobie właśnie przypomniałam, że lubi mnie moja polonistka, której również nikt nie lubi

albo masz jakiś problem psychiczny ,albo po prostu żal ci doope ściska że nie masz przyjaciół ..bo po co to nam piszesz skoro cie to bawi..

Gość ogólnie nielubiana
Nie jest mi żal, w sumie mam kilku przyjaciół. Po prostu teraz znów ode mnie matka z bratową uciekły, i mnie to rozbawiło. Zastanawiam się czy jest ktoś jeszcze taki jak ja.

Gość TU-tka
mnie też nikt nie lubi i w sumie zawsze tak było. no dobra, mój facet mnie toleruje jedynie, ale ma silne nerwy i chyba małe wymagania. aczkolwiek mnie to odpowiada, bo twierdzę, że nikt nie zapewni mi lepszego towarzystwa niż ja sama, więc inni są tylko od zawracania dupy :P

Gość ogólnie nielubiana
A mnie np. cieszy to, że wzbudzam w innych jakiekolwiek emocje :D W sumie ja sobie zdaję sprawę z tego co robię takiego, że wobec mnie odczuwana jest niechęć i robię to specjalnie :O