Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallłłłaaaamana ja

Poiedzial że wygldam gorzej niż a zdjęciach kaal wysiadać z auta !!!

Polecane posty

Gość zallłłłaaaamana ja

Boże nigdy dotąd mnie nikt tak nie upokorzył :( umowiłam się z chlopakiem pzez inernet !!! widzial kilkanaście moich zdjęc wiadomo wysyla się te na ktorych wyjdzie się najepiej ale sa aktalne!! przed chwilą po miesiącu pisania tak cudnego dogadywania się spotkanie przyjchał autem ja wsiadam a on do mnie " ale to nieTy byłaś na tych zdjęciach" zatkalo mnie !!! mowie ze ja jak to nie ja?? On ze sorry ale inaczej wyglądasz, a ja w jakim sensie ?? a on ze najwyraniej jestem bardzo fotogeniczna bo w realu duzo gorzej !!! matko !!! zalamał mie nie jestem brzydka mam się za atakcyjną mam duze powodzenie !! to było moje pierwsze i osatnie spotkanie przez internet !!!! :( jestem załamana:( czy ktoś mial taką sytuacje ? weszłam do domu i zaraz na kafe bo az się trzese musze z kims pogadac :( tak mnie ponizyl :(

hahahah a to doopek :O olej pawiana :O nie wie co stracił niech szuka dalej...mnie na pewnym portalu zaczepił ktos,boski jak cud miod malina a sie okazało,ze prawda jest zupełnie inna...kazdy wygląda inaczej na zdjeciach...to światło,uchwycone spojrzenie,wyraz twarzy...nie przejmuj sie goopkiem

Gość załamana jajaja
przepraszam za błędy ale jestem roztrzęsiona :(

Gość chyba jestes niepoważna że
przejmujesz sie jakiimś palantem,taki facet to dno dna :O Ciesz się,że nic z tego nie wyszło bo nie był Ciebie wart,ba,nikogo nie jest :O Pewnie ktoś go poniżył tak samo i chciał sie na kimś odegrać

Gość załamana jajaja
ale chyba az tak się nie róznie w realu prawda ?? mowil ze taka piękna a nagle wywala mnie z auta to tak jakby zupelnie inna osoba !!! a ten o którym piszesz diabolica to dal swoje fotki czy nie swoje ??

Gość załamana jajaja
to juz nie chodzi o to jaki on jest bo racja ! dupek !! ale o mnie :( co ze mną nie tak ??? ze w realu zle wyglądam ??? boze no :( moje poczucie wlasnej wartości zrównał z ziemią :(

Gość hhdf
Poka fote, ocenimy

Gość załamana jajaja
a jak niby ocenisz moja fote ze mna w realu ??? wogole nie nasmiewaj sie tylko pomysl jak sama bys sie poczula :(

Gość AWQRE
hmm nie potrafie sie w czuc, bo chlopakz internetu ktorego spotkalam byl mna zachwycony :D

hehe a ja w srode sie tak rozczarowalam na chlopaku:D dałabym se reke uciac ze to ktos inny na tym zdjeciu byl ale coz:D nie pwowiedzialam mu teg doslownie, ze mis ienie podoba ale to sie czuje:D aktualnie jest na mnie obrazony:D

taak Jego fotka była ekhmmm zwalała z nog :O piwne oczy...fajna fryzurka...taki rubaszny błysk w oku...po trzydziestce...przyzwyczaiłam sie do Jego twarzy,wizerunku,zaczynałam go bardzo lubic,oczarował mnie tym co pisał...a tu boooom nagle po jakims czasie przysyła swoja prawdziwa fotę i łomatko nie cierpię oszustów wiesz co Bejbe?jesli facet wyrzuca Cie z auta zamiast wziąć na kawę i powiedziec prawdę a nie na zasadie "w pisdu fuck you" :O facet kultura chwalic sie nie moze raczej :O nie przejmuj sie gumofilcem :O

Gość jewla hłit
yyy umów się z nim pod inną postacią każ przyjechać po siebie ze 100kilometrów a potem zadzwoni i powiedz mu ale z ciebie tępy frajer

Gość dfgth
albo nie naduzywaj fotoszopu :P albo przyjmij do wiadomosci ze nie kazdeu sie podobasz, facet byl bezposredni, podziekuj mu bo potem jakby sie po randce nie odzywal pisalabys "czemu on sie nie odzywa? " :P

Gość załamana jajaja
ameryka - ale jak to ?? widzialas jego zdjęcia wczesniej ?? i to był ten sam chłopak ??? moze tylko fotki byly wyjątkowo korzystne ?? czy inny zupelnie ?? diabolico - ja wiem ze nie wart i prostak i jego mi nie zal ale zal mi ze ... uznal chyba mnie za brzydką ?? zuje sie jak zero a ... bylam zawsze b. pewna siebie a tutaj takie coś jak ktos moze kilkoma slowami zniszczyc moja pewnosc siebie ??sadzialm ze jestem bardziej pewna siebie :( i jak patrze teraz na te zdjęcia boze no ja nie widze wielkiej róznicy !!! nie są obrobione ani nic !! :(

Gość dfgth
ale zrozum ze dla niektorych jestes ladna a dla niektorych brzydka i jest to ich swiete prawo by tak uzwazac!

Gość załamana jajaja
ale ja nie chciaabym aby mnie oszukiwal itp ok nie chcial spoko ale zaraz tak az bezposrednio ??? bez przesady !!! a ja nie uwazam ze podobam sie kazdemu jednak skoro widzial zdjęcia i byl zachwycony to chyba mialam prawo oczekiwac ze równie zachwycony będzie na spotkaniu !!! a wogole dziwny jakis nie widzial mnie w zwykłym swietle nie widzial nawet dokladnie !!! tylko w aucie i to jeszcze nie był tam jakos jasno !!!

wiem...wiem...jak eks poszedł w długa moja samoocena kompletnie padła...przez długi czas przestałam sie czuc w ogole kobieco...czułam sie jak brzydkie straszydło z ulicy zbładzonej :O ale są osoby,ktore podbudowują nas wewnetrznie...słuchaj przyjaciół,bliskich a nie jakiegos gumćwoka :O

Gość załamana jajaja
wiem ze jednym sie spodobam innym nie ! ale to nie byla randka w ciemno !!! i chcialam tylko wiedziec czy mieliście tak ?? czy to jest możliwe aby osoba na zdjęciu tak róznila sie w realu ?? zwlaszcza ze to ok 16 fotek było!!! w roznym świetle w duzym zblizeniu też !! i mógł sie przyjzec !!! ci którzy spotykali sie przez net ... czy zawsze jest tak ze soba w realu wygląda gorzej ??

Gość Wrom
Może nie chodzi tylko o twarz a bardziej o figurę, do tego nie potrzeba dobrego oświetlenia.

Gość A czym się przejmujesz
dziewczyno,skoro masz powodzenie?Może chciał się odegrać na Tobie za jakąś nieprzyjemną sytuację.

Gość jewla hłit
załamana prześli fotke to albo cię podnieśemy na duchu albo dobijemy nie brubuje dogryść w tej chwili f

Gość załamana jajaja
figury fotki tez widział na zdjęciach a wsiadając do auta w płaszczu ?? to chyba nie mogl tego ocenić ?? nie jestem gryba czy cos raczej zgrabna nie mam jakichs kompleksow na punkcie wyglądu dbam o siebie itp . boze glowa mnie boli az :( ja wiem pisze jak histeryczka bądz 15 latka a mam 22 ata ale nigdy nikt tak mnie nie potraktowal kazda kobieta chyba jest w stanie sobie wyobrazić co czułaby w takiej chwili ??? no i to ze jednak wiązalam nadzieje ze cos z tego będzie ... sądzilam ze to wyjątkowy facet :(

Chyba jesteś pojebana, że na pierwsze spotkanie wsiadasz do auta :D

Gość No fakt
dobrze,że to tak się skończyło(że niczego Ci nie zrobił)

Gość załamana jajaja
do auta przed moim domem to raz a dwa jak sie okzazało mamy wspólnych - dalszych - znajomych wiem gdzie pracuje gdzie mieszka więc nie balam się ! i mieszkam w centrum mojego miasta więc moze to i głupie ale się nie bałlam !

Gość rfdcvv
hmm mnie tez to spotkało tzn poznałam faceta przez net , coś zaczelismy sie spotykać , a on mi wywalił "sorki ale zawiodłem sie na tobie , na fotkach to taka ładna , a w rzeczywistosci masz parchy na buzi, i taki niezbyt usmiech, figurke to ty masz fiu fiu , ale buzie eee" i tak sie to skonczyło

Gość rfdcvv
a co do facetów to też sie z tym spotkałam ,że facet na fotce fajny a w realu nie , bo faceci kłamią odnosnie wzrostu pisza ze mają po 178 , 180 a ja mam 172 i często wychodzi ze jestem wyzsza

Gość dfgth
to co ze przed domem, dalby gazu, wywiozl cie gdzies i tyle by po tobie zostalo, :P wez nie przezywaj juz tak stonka wykopki, moze sie okazalo skoro macie znajomych, ze np posuwal twoja matke lub ojca i napredce wymyslil taki powod bo jakby sie z toba spotykal to by sie to wydalo? :D

Gość załamana jajaja
zartujesz ze tak Ci powiedział ??? matko to ten i tak byl delikatny !!! co za idioci !!! a Twoje zdjęcia roznią sie od tego jak w rzeczywistości wyglądasz ??? duzo zdjęc widzial przed spotkaniem ?