Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika666452

czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Gość mika666452

powiedzcie mi co o tym myslicie... ostatni stosunek odbyl sie 14.12.09 tydzien po stosunku zacząłam odczuwac bole w podbrzuszu.. od tamtej pory mialam juz 2 miesiaczki 5.01 i 9..02 jednak caly czas sa te bole czasami silniejsze czasami słabsze.. jednak caly czas je odczuwam.. dodam ze byl to stosunke przerywany. a partner zapewnial ze zdazyl ze wszsytkim.. po pierwszej miesiaczce ktora byla bardziej skąpa niz te ktore mialam zawsze zrobilam 4 testy roznych firm z ktorych kazdy negatywny.. bylam na badaniu usg dopochwowym na poczatku 7 tyg po tym stosunku..nie bylo widac zadnych oznak ciazy.. dostalam nastepny okres juz normalny.. miedzy czasie zrobilam jeszcze 3 testy.. negatywne.. nie mam pojecia juz co sadzic o tych bolach, caszami sie nasilaja, promieniuja na plecy i pachwiny.. do tego od 2 dni zaczely mnie bolec sutki, miewam rowniez mdlosci,w ogole prawie wszystkie objawy jak na ciąże...nie wiem czy te wszytkie testy mogly sie mylic.. a jesli nie co moze byc przyczyna..

Ja raczej nie powiedziałabym ze to ciaza. Poprostu masz jakis problem z tymi sprawyami, Moze warto sprawdzic jajniki. one czasem potrafia bolec a byc moze cos ze strony nerek. Poprostu musisz udac sie z tymi bolami do lekarza. O ciazy nie ma mowy od tamtej pory po stosunku juz by test dawno wykazal ciaze mi cieze wykazal słabo w dzien spodziewanej miesiaczki ktora nie przyszła. A z tymi obajwami to mysle ze to w psychice masz... poprostu boisz sie ze moze byc to ciaza i tak to wszystko sie dzieje.

Gość mika666452
mowilam o tych bolach stwierdzila ze moze przez stres.pomyslalam ze to przeczekam i zoaczymy co sie stanie. ale bole trwaja juz okolo 2 miesiecy.. gin robila mi rowniez cytologie z ktorej tez nic nie wyszlo.. a ja juz mam leb jak wiadro od mysli.. mam nadzieje ze po tak długim czasie testy wykryly by ciąże.. ale dlaczego akurat te bole zaczely sie po stosunku i trwaja tak dlugo..

Gość mika666452
co masz na mysli?

Gość mika666452
a w ogole wybieram sie za kilka dni na kolejna wizytę...moze powinnam poprosic o jakies dodatkowe badania, tylko jakie???? skoro wczesniej ginekolozka stwierdzila ze wszystko jest w pozadku..moze nie zauwazyla czegos?

Gość Do autorki..
Napisałam już Ci na innym wątku - że kiedy jesteś skoncentrowana na swoim ciele, to zwykłe bóle, których w innym momencie byś nawet nie zauważyła, nagle stają się niezwykle wyraźne. To kwestia psychiki. A takie bóle towarzyszą rozrostowi macicy, jaki następuje w trakcie cyklu (i co jest w 90% zupełnie normalne). Poza tym stres robi swoje, a Ty dodatkowo przez ostatnie 2 mce się nieźle nakręcałaś. Takie bóle ja mam również podczas owulacji. Więc nie ma się co nakręcać. W ciąży na 100% nie jesteś, a jeśli chcesz się upewnić że wszystko jest ok - to idź prywatnie na USG transwaginalne. Poza tym myślę, że jak zajmiesz się wreszcie czymś innym, to znów te 'bóle' znikną...

Gość mika666452
dzieki bardzo za odpowiedz, czuje sie troche spokojniejsza, a to ze sobie wkrecam to tez prawda.. po prostu juz nie wiem co myslec.. mam nadzieje ze po wizycie u lekarza wszytko sie wyjasni..