Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

Moja siostra jest bita przez narzeczonego !

Polecane posty

Jak jej pomóc? Dzis mi to powiedziała, była wypita i płakała. Wiedziałam ze im sie nie uklada, ale nie wiedziałam ze on ją bije!

Gość widac to lubi bo po co z nim
jest?

Bo nie potrafi odejsc. Nie wiem zreszta sama. Moze mysli ze sie zmieni? Przed paroma minutami mi to powiedziala. Jutro pogadam z nia na spokojnie ale co mam jej powiedziec.

Gość co to znaczy nie potrafi
chora psychicznie? Uzalezniona?

Gość i dobrze

Jak to co to znaczy? Cholera, a gdzie ma odejsc? Do ojca? z deszczu pod rynne? Właśnie dlatego sie stamtad wyniosła!

Kochaj ja i obojetnie co sie stanie Kochaj ,kochaj przytulenie i rozmowa wyciagnij ja z tego szamba . SIOSTRA JEST CZESCIA CIEBIE:

Gość wieś śpiewa i tańczy
wszyscy o tym wiedzą, że kobietę wątroba boli , gdy nie jest bita dla zdrowotności na noc i rano aby jej się dobrze pracowało :)

niestety takie toksyczne relacje sa trudne, ona musi sama chcieć odejść od niego, jak raz uderzyl wiadomo ze to powtorzy, palant i tyle pozniej bedzie nie tylko ją bil ale i dzieci, kopnąć w dupę dziada.. to bym jej powiedziala mniej wiecej i zapewniala ze jest duzo w porzadku facetów, ale jesli bedzie sama chciala zmarnowac sobie życie to cóż, niewiele wskórasz