Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcony kupidynek

Czy są wśród Was...

Polecane posty

Gość zakręcony kupidynek

posiadaczki/posiadacze kręconych włosów? jeśli tak to czym je pielęgnujecie? co Wam najbardziej odpowiada? szukam czegoś co wzmocniłoby skręt moich loków więc będę wdzięczna za każdą opinię ;)

moja kumpela ma ... nic nie robi tylko je myje szamponem, dobrze wysuszy... i ma czuprynę jak pudel xD często na nie narzeka :/

Gość zakręcony kupidynek
no właśnie nie chcę wyglądać jak pudel :D byłam ostatnio u fryzjera i moje loczki trochę wariują. Może ktoś zna coś co pomogłoby mi je ułożyć? lekko wzmocnić ich skręt?

moze prostuj je sobie delikatnie ... pozniej sie skręcą ale nie będą az takie pudlowate :)

Gość zakręcony kupidynek
nie są jakoś specjalnie "pudlowate" :D po prostu wcześniej kręciły mi się wszystkie a po ścięciu, spodnia warstwa jest bardziej prosta i kręcą mi się tak ładnie tylko te z góry :( już nie wiem co mam robić z nimi....

ja do moich włosów uzywam produktów pantene. A raczej odżywki ze spłukiwaniem, bo inne obciążają wlosy. Szamponu regenerującego. Po myciu nakładam pianke podkreślającą skręt włosów, czekam jakieś pól godziny, a pozniej susze włosy, ale tak, zeby nie zrobiła się szopa. Teraz mam problem, bo od częstego prostowania mam tak zniszczone włosy, ze mam kręcące się siano :O Masakra :/ Czekam aż odrosną i ide je podciąć.

ja używam tylko szamponu dla dzieci Johnson&Johnson :) i czasami balsam do kręconych z Nivea...:)

Gość zakręcony kupidynek
Na zniszczone włosy polecam jedwab, ale taki oryginalny nie jakąś tam podróbę. Wystarcza na bardzo długo. Włosy prostowałam przez 6 lat z hakiem i w miesiąc (!) z jedwabiem doprowadziłam je do ładu. A pianka z jakiej firmy? próbowałam Nivei, teraz mam Tafta, ale nadal poszukuję ideału ;)

Gość zakręcony kupidynek
A jak ten szampon Johnson&Johnson działa na włosy? wzmacnia skręt/nawilża?

Gość fioipo
up