Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
xBlankax1

jak odświeżyć miłość?

Polecane posty

Witam. Zerwałam z moim byłym pół rok temu, praktycznie bez powodu, przestał do mnie przychodzić, nie proponował spotkań przez jakiś czas więc się wkurzyłam no i zerwałam.. A on mi powiedział że narazie nie chce mieć dziewczyny ale kocha mnie bardzo.. (wtedy w to wogóle nie wierzyłam, myślałamże to taka wymówka że może ma inną) chciał być tylko moim kolegą, ale ja tak nie potrafiłam bo za bardzo go kochałam no i zmieniłam numer aby szybciej zapomnieć, żeby nie pisał nie dzwonił... podałam numer tylko kilku osobom, ale niestety ktoś mu podał:/ i znowu pisał.. mówiłam mu żeby nie pisał bo chce zapomnieć o nim ale do nieo to nie docierało, i tak od sierpnia pisze z nim jako kolega z koleżanką, myśląc że on nic już nie cczuje do mnie, że ma inną... Ale przez ten cały czas nawet z żadną się nie spotykał ani nic.. i pisał do mnie prawie codziennie a od miesiąca zaczął do mnie pisać już coś więcej niż kolega... się pyta czy nadal mi się podoba, czy go kocham jeszcze, pisze mi mnóstwo komplemetntów... mieszkamy w tej samej miejscowości więc wszystko wiem o nim od kolegów i wszyscy mówią mi że poza mną nie miał nikogo... a ja nadal go kocham.. a jeśli on też coś jeszcze czuje to co ja moge zrobić żeby znowu chciał być ze mna? bo niby pisze do mnie tak miło i wogóle, ale nic o tym, czy wróce do niego...:/ Macie jakieś pomysły? Tak bardzo chciałabym znowu być z nim...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować