Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*anoushka*

co dzis w planach?

Polecane posty

kciukiem-no dokładnie, z sandrą bullock...do oglądania może być ale też niespecjalnie chwycił mnie za serce;) ostatnio jakoś nie mam natchnienia do czytania a z pozycji które wymieniłaś nie mialam nic w ręce

lecę:) już jest moje malenstwo pozdr🖐️ anoushka🖐️ i prosze o poradę w spr książki:)

papa kciukiem🖐️ nie chciałabym być niegrzeczna: to udanych konwersacji i palenia tony papieroskow [też na pewno bede wypalać ile sie da:D]

Ja na 13:15 idę do pracy i będę siedzieć do 21:30:( lipaaaa straszna

Naszczęscie jutro wolne.I cały dzień spędzę w domu w łóżku:)

no widzisz to coś za cos, ja mam na szczecie też jutro wolne ale w przyszły weekend pracuje cały😭 to jest dopiero porażka!!

mam dzis dopiero 3jazde:D tez mi sie narzeczony mimo woli nei podobal ]zimno jakos mi biore sie za odkurzanie, to sie rozgrzeje:D Kwiatek super masz plan:)

aaa 3cia jazda, pamietam początki jak zamiast w lewo skręcałam w prawo z nerwów:D setunia, poleci szybciutko;) miłego sprzatania setunia, ja juz sobie wczoraj zrobiłam porzadki żeby dzisiaj po pracy tylko odpoczywac;)

Gość plany z doooopy
:O spedze ten dzien jak kazdy inny od ponad 3 mcy komp, obiad, telewizor ... gnije na bezrobociu a zycie ucieka przez palce...:O ...

Gość a ja bede sobie dziś
cały dzień robić dobrze, oh yeah

Gość plany z doooopy
wiec nie narzekajcie na prace bo bez niej zycie wogole traci sens...

ja tam n ie narzekam:D może troche pomarudze ale nie mam pracy nic do zarzucenia;) a szukasz chociaż jakoś intensywnie tej pracy??? bede sobie robic dobrze- gratuluje, mozna i tak:)

Gość plany z doooopy
szukam szukam ale trace juz nadzieje

a jakiej pracy szukasz? po jakiej jesteś szkole? mieszkasz w duzym miescie czy w jakims małym miasteczku?? wiadomo ze w duzym miescie łatwiej znaleźć prace, w małym trudniej...

Gość plany z doooopy
szkoly nie maja dzis znaczenia ani miasta licza sie tylko znajomosci i brak uczciwosci

no moze te szkoły to rzeczywiscie nie maja wiekszego znaczenia ale jakiej pracy szukasz? biurowej? w handlu? jakiejkolwiek???

Ano ja na szczescie nei mam tego typu problemow ze skrecaniem, mam troche inny problem:D za duzo dchce krecic kierownica;) musze to dopracowac na razie se wlosy umylam:D teraz poodkurzam

Gość plany z doooopy
najchetniej biurowej znam jezyk i obsluge kompa ale to za malo najwyrazniej nie ma studiow kierunkowych ani doswiadczenia w tej pracy

no tez chcialam pracować w biurze, i prawie rok szukałam pracy, no oczywscie nie udało sie wiec wziełam co było ale teraz z perspektywy czasu nie żałuje, przynajmniej mam jakieś doświadczenie w pracy a jak bede chciała zmienić to na pewno bedzie ono przydatne;) nie martw sie, w koncu nadejdzie dzien ze praca sie znajdzie:)

Gość CHCIEC TO SE MOZNA
jak na to samo miejsce po kilkanascie, kilkadziesiat osob, trzeba sie czyms wyrozniac. obsługa komputera-sorry, z czym do ludzi, przeciez to kazdy umie :O i mozesz się oburzac, ale taka jest prawda

ee to normalna rzecz setunia:) nie ma wyczucia...ja własnie nie mam wyczucia na łuku i zbijam pachołki, ale na ulicy juz sie przyzwyczaiłam :)