Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*anoushka*

co dzis w planach?

Polecane posty

ja siedze w pracy do 15 tej, leje jak z cebra, wiec zaszyje sie popoludniu w domu pod kocykiem, zrobie sobie popcorn z mikrofali, bede oglądać filmy i popijać winko. A wy co bedzieta dzis porabiac? Też u was leje???

ja w pracy do 13:00 :) potem do domu, obiad i... albo wizyta u teściów, albo telewizor, albo książka, albo gra :) zobaczy się :p

Ja tez dzisiaj bede siedziec w domu i ogladac filmy, a w dodatku wpieprzac chipsy, popcorn i opijac sie mirinda :D dzisiaj jakis przymulony ten dzien..

no własnie przymulony:D wolałabym dzisiaj wogóle nie wychodzic z łóżka no ale praca wzywała:o kto to widział zeby pracować w weekend😭

Ubierz na głowę pióropusz, pomaluj twarz szminką i kredką w barwy wojenne, stań na biurku, zacznij się kręcić wokół siebie i wydając odgłosy paszczą: - yeha noha, yeha noha zatańcz staroindiański taniec przywołujący dobrą pogodę do polowań na bizony :classic_cool: P.S. Na pracowników i szefa nie zwracaj uwagi, musisz być bardzo skupiona podczas :P

Gość taki on 17392603
http://s2.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/index .php?mode=view&user=4716942 to jest adres pola pokazowego w mojej grze , proszę wejdźcie i oceńcie najwyższą oceną.(jest na samym dole ekranu) bardzo mi na tym zależy a dla was to żaden problem ;p z góry dzięki

Naczelny Cham, szefa nie mam koło siebie ale myśle że któryś z pracowników innego stoiska mógłby podejrzewać że zwariowałam i jeszcze przyjechali by po mnie z białym kaftanem i już wogole byłyby nici z dzisiejszego dnia wiec lepiej daruje sobie ten pomysł;)

żeli, to mogłabyś wysłać tą pogodę do mnie? I co? Tu leja opuścił swoje bagno niczym shrek i wyruszył w poszukiwaniu lepszego jutra...ale jeszcze nie wie jak ta bajka sie kończy..wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:D

Wysyłam :D Jakby nie było, zostawił tu rodzinę :) Ty też się wliczasz, mimo że żoną jesteś byłą :D

no raczej, alimenty na dziecko [niewazne ze nienarodzone] musi płacic to jesteśmy rodzina:D dzięki za pogode, może sie polepszy:D

ide zjesc sniadanko ogarne troche chalupe przygortuje sie do jazdy pozniej te ksiazeczka i filmy pod kocykiem bede jesc pestki dyni i popijac roznego rodzaju herbatki moze wpadnie kulega:P

sciagam se wlasnie nastepujace filmosy milosne gierki Milosne wybory Manewry milosne bedzie:classic_cool:

po mnie zaraz siostra przyjdzie z moim ukochanym bratankiem i idę do mamy zająć się nim, no i ina obiadek:)

setunia- no filmy pierwsza klasa- ja mam na dzis dziennik nimfomanki i narzeczony mimo woli:D przygotujesz sie do jazdy?? robisz prawko? kciukiem- też bym sie już chciała z bratanicą pobawić ale musze poczekać do maja żeby nam wyskoczyła na świat;)

Narzeczony mimo woli ogladalam:) manewry milosne sa z 1936toku chbya tak , prawko robie:) fajnie sie jezdzi:)

gratruluję:) mysmy też sie naczekali, 2 tyg po terminie siłą go wyciągali:) uwielbiam tego malca-tymbardziej , ze to jedyne dziecko w rodziniee:) oj, lecę czerwona taksówka przyjechała i woła ciocię manię:d

setunia, ja też jestem w trakcie:D miałam juz 15 jazd i tez mi sie fajnie jeździ, ale na łuku wszystkiew pachołki są moje:D kciukiem, no mówią że dziewczynki pchają sie na świat przed terminem to może nie bedzie takiego czekania;)

Gość kwiatek123
u mnie śnieg i słońce.:) hm sprzątam domek, potem wypad z narzeczonym i ekipą na basen, pizze i piwko. A potem film z ukochanym i spać :P

dzis w planach zakup nowych garnków i wydawanie pienedzy na pierdoły....;) uwielbiam weekendy ;) a potem wróce do was i bede zamulac i jeczec wezcie na mnie poprawke am SNP

Nikt dzis nie imprezuje? Ja tam wieczorem ide na domowke do znajomych. :D Mam do Was pytanie: tu Leja juz odszedl?

a ja na szczęście w weekend nie pracuję, dopiero co wstałam i piję kawkę, zaraz włączę pranie, troszkę posprzątam, poczytam coś, obejrzę jakiś film, może sobie PIT wyliczę :) Jednym słowem lenistwo, ale jeść nie mogę za dużo bo na diecie jestem :O miałam iść na spotkanie, ale taka pogoda przymulona a dodatkowo mnie coś gardło boli miłego dnia

Gość a ja mam ostatki rotawirusa

abraja- ja tez uwielbiam weekend ale jak jest co robic a ten zapowiada sie nudno:) pytałam na innym topicu: było czwarte podejscie do biszkopta ?? chillout: mówił ze jeszcze dzis napisze coś ale nie wiem o której to bedzie;)

eee fałszywy alarm, ale jestem w gotowości:) anoushka, pamiętaj, ze baby uparte są-a nóż widelec ubzdura się małej, że w brzuchu lepiej niz na świecie:P narzeczony mimo woli z sandra bullock? nie podobał mi się film. ja na popołudnie mam kilka ksiązek, ale nie mogę się zdecydować-czytał ktoś: augustena burroughs ,,biegajac z nozyczkami albo koontza ocalona lub prędkość?? doradzcie, bo zawsze mam problem z wyborem:)