Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*anoushka*

co dzis w planach?

Polecane posty

Gość janeczka1234
a u mnie w Szczecinie słonko wyszło, pogoda piękna, wstała niedawno zjadłam śnioadanko, a teraz sie lenie....oglądam "na wspólnej", potem jak sie uda to może spotkanie z koleznka ze studiów, a wieczotkiem moze jakas impreza...

żeli no widzisz:D janeczka, u mnie chmurzy sie wiec pewnie spowrotem bedzie lało😭 żeli, mogłam sie nic nie odzywac;)

Gość janeczka1234
a ja dalej nic nierobię, siedze przed serialem, ide sobie kawke zrović, a potem chyba coś posprzatam:/

ja za półtora godziny nareszcie do domciu, juz nie moge sie doczekać bo nawet ruchu dzisiaj nie mam.... pogoda paskudna to klientow do sklepu nie ciągnie...

Gość janeczka1234
ne z czaswniami piszemy oddzielnie ehhh, literówka:Pp

Gość janeczka1234
a w jakim to sklepie można sobie tak po necie śmigać??

Gość sfhk
Na południu Polski sypie śnieg. Popijam kawke, potem jeszcze tylko mycie podłogi, godzina jazdy na rowerku, kąpanko, na zakupy z narzeczonym do supermarketu, potem jakaś sałatka na kolację, wieczór spędzimy u mnie. Takie plany na dziś, odpowiadając na pytanie w temacie.

Gość sfhk
I chyba nie ma gorszego przekleństwa niż praca w sobotę.

Gość sfhk
Skoro tak mówisz to pewnie tak jest. :D

bezienka, znam ten ból....siedziałam całą dnióweczke w pracy w walentynki:D ale przynajmniej luby zaprosił mnie po robocie na wyżerke:D

nie no to ja mam normalna umowe na szczęsie wiec L4 jest w pełni akceptowane, ale co z tego jak nie pamietam kiedy byłam chora, hehe:D

Gość Bella Cullen
Dziewczyny napiszcie proszę kiedy tu Leja odszedł i w jakim wątku. No lubiłam go. Chcę sobie popłakać z tego faktu....;)

no juz gadał o tym od jakiegoś czasu ze odchodzi z tego "bagna":) poczytasz o tym troche w wątku "kto podkłada głos w reklamie" na końcowych stronach, pozatym troche tu troche tam pisał wiec ciężko by było coś znależć...wiem ze dzis ma jeszcze założyc topik, tak pisał, wiec moze sie doczekasz;)

oki narodu, ja zbieram manatki i uciekam do domku, miłego popołudnia zycze wszystkim 🖐️

Gość Bella Cullen
*anoushka* - dziękuję🌻